28 / 08 / 2024

İl proje yürütme birimi

İl proje yürütme birimi

Resmi Gazete tarihi 30 Temmuz 2013 olan ve Resmi Gazete sayısı 28723 olan Kooperatifçilik Proje Destek Yönetmeliği kapsamında yer alan hükümleri incelemek için haberimize giriş yapabilirsiniz...

Gümüşlü Proje Yatırım Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşlü Proje Yatırım Turizm Otelcilik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Ümit Doğan tarafından kuruldu.

May Proje Yönetimi Ve İnşaat Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

May Proje Yönetimi Ve İnşaat Yatırımlar Anonim Şirketi Ümraniye'de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Murat    Kılıç, Ahmet Özer  ve Yakup Köç tarafından kuruldu.

Otopark Yönetmeliği 2021'de yürürlüğe girecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan Otopark Yönetmeliği koronavirüs pandemisi nedeniyle ertelenmişti. Son aşamaya gelinen Otopark Yönetmeliği'nin 2021 yılında yürürlüğe gireceği açıklandı...

Antalya'da sit alanlarını imara açan kararla ilgili yürütme durduruldu!

Antalya 4’üncü İdare Mahkemesi tarafından Kaş, Patara, Fırnaz ve Yeşilköy’ü sit derecelerini düşürüp imara açan kararla ilgili yürütme durduruldu. Hukukçular bu kararın emsal niteliğinde olacağını söylüyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kentsel dönüşüm çalışmaları kararlılıkla yürütülecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde düzenlenen 130. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Kentsel dönüşüm çalışmalarını kararlılıkla yürüteceklerini söyledi. 

By Ma Grup Yaşam Alanları İnşaat Gayrimenkul Turizm Sağlık Gıda Arge Proje Yatırımları Sanayi A.Ş. kuruldu!

By Ma Grup Yaşam Alanları İnşaat Gayrimenkul Turizm Sağlık Gıda Arge Proje Yatırımları Sanayi A.Ş. bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu. 

Türk şirketleri Katar'da 11,6 milyar dolarlık proje yürütüyor!

Katar Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Muhammed Mehdi el-Ahbabi, Türk şirketlerinin Katar'da 11,6 milyar doları aşan projeler yürüttüğünü söyledi.

Doğuş GYO'nun yürütme durdurma davasına ret!

Doğuş GYO'nun 1/1000 ölçekli Maslak ve Çevresi Uygulama İmar Planının iptali ve yürütmenin durdurulması talebiyle açtığı dava reddedildi.

Emlak Danışmanlığı Yasası 2018'de yürürlüğe girecek!

Mersin Emlakçılar Odası Başkanı Yavuz Selim Madenli ‘Emlak Danışmanlığı Yasası’nın 2018 yılında yürürlüğe gireceğini bildirdi.

Türker Proje Gayrimenkul'ün Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi Adil Şahin oldu!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme'nin Yönetim Kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıda yeni Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi'nin Adil Şahin olduğu açıklandı.

Sinpaş GYO'dan 'Markalar Nasıl Büyür 2' kitabı!

Sinpaş GYO'nun 'Markalar Nasıl Büyür' kitabının ikincisi piyasaya sunuldu. Pazarlama dünyasının önde gelen isimlerinden Byron Sharp ve Jenni Romaniuk tarafından kaleme alınan 'Markalar Nasıl Büyür 2' bir solukta okunabilecek nitelikte.

Sinpaş GYO yeni kitabı Markalar Nasıl Büyür'ü yayınladı!

Sinpaş GYO iş dünyasının beklentilerine yönelik yeni kitabı ‘Markalar Nasıl Büyür’ün ikinci sayısını yayınladı. Kitap Byron Sharp ve Jenni Romaniuk tarafından kaleme alındı.

Manisa'da 2016'da 3.4 milyar TL'lik proje yürütüldü!

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, 2016 yılında 3 milyar 423 milyon liralık 333 kamu yatırımı yürütüldüğünü söyledi. Güvençer, 24'ünün ihale aşamasında olduğunu belirtti.

İl proje yürütme birimi Haberi

İl proje yürütme birimi

YÖNETMELİK


Gümrük ve Ticaret Bakanlığından:


KOOPERATİFÇİLİK PROJE DESTEK YÖNETMELİĞİ


BİRİNCİ BÖLÜM


Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar


Amaç


MADDE 1 – (1) Bu Yönetmeliğin amacı, kooperatif ve üst kuruluşlarının üretim ve istihdama katkısı olacak yatırım projelerinin desteklenmesine, faaliyetlerinde etkinlik ve verimliliğin sağlanmasına, teknoloji ve yeni üretim tekniklerinden yararlanmalarına katkıda bulunulmasına, bireysel tasarrufların uygun kooperatif girişimcilik modelleri ile ekonomiye kazandırılmasına ilişkin usul ve esasları düzenlemektir.


Kapsam


MADDE 2 – (1) Kooperatiflerin ve üst kuruluşlarının üretim ve istihdama katkısı olacak projelerinin Kooperatiflerin Desteklenmesi Programı çerçevesinde desteklenmesini ve bu desteklere ilişkin hususları kapsar.


Dayanak


MADDE 3 – (1) Bu Yönetmelik, 3/6/2011 tarihli ve 640 sayılı Gümrük ve Ticaret Bakanlığının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin 13 üncü maddesinin birinci fıkrasının (ç) bendi ile 24/4/1969 tarihli ve 1163 sayılı Kooperatifler Kanununun 86 ncı...