02 / 05 / 2024

İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu

İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu

İstanbul’da beklenen Aybar Kar Fırtınası nedeniyle İstanbul Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, 8 madde hâlinde paylaştığı bir dizi önlemler aldı. Valiliğin açıkladığı 8 maddelik kararda okullar, üniversiteler, özel ve resmî eğitim kurumları 14 Mart’a kadar tatil edildi.

1940 yılında hükümet fakir halkı ev sahibi yapmak için harekete geçmiş!

1940 yılında hükümet, fakir halkın ev sahibi olabilmesi için düğmeye basmış. Vatandaşları ev sahibi yapmak isteyen hükümet belli şartlar dahilinde fakir vatandaşların ev sahibi olmasına destek olmuş. İşte o haber...

Yapı Yapı Time İnşaatçılık Hırdavat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yapı Yapı Time İnşaatçılık Hırdavat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Davut Köle tarafından kuruldu.

Evinizde modaya ayak uydursun! H&M Home 9 Eylül 2022 fiyat listesi...

Sevilen giyim markası H&M, yakın zamanda çıkardığı H&M Home ile de büyük beğeni topladı. Sezonun trend parçaları haline gelen H&M Home ürünleri ile sizde evinizde modayı yakalayın. İşte 9 Eylül 2022 H&M Home fiyat listesi..

Hızlı tren seferleri 10 Eylül’den itibaren 44’ten 56’ya çıkıyor! 5 Eylül 2022 Hızlı tren fiyat listesi..

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, "Hızlı tren seferlerini 10 Eylül 2022’den itibaren 44’ten 56’ya çıkarıyoruz. Ayrıca Eskişehir-İstanbul arasına da ilk defa sefer konulacak." dedi. İşte haberin devamı…

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'de Erhan Gökçek tarafından kuruldu.

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Kuruldu!

Çağrı Doğuş Tekstil İnşaat Metal Gıda Ayakkabıcılık Hırdavat Plastik Reklam İth.İhr.Sanayi Ve Ltd.Şti. Bakırköy'deErhan Gökçek ortaklığında kuruldu.

İstanbul Valiliği'nden son dakika kar uyarısı! İşte valiliğin açıkladığı 8 maddelik kararlar…

İstanbul’da beklenen Aybar Kar Fırtınası nedeniyle İstanbul Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, 8 madde hâlinde paylaştığı bir dizi önlemler aldı. Valiliğin açıkladığı 8 maddelik kararda okullar, üniversiteler, özel ve resmî eğitim kurumları 14 Mart’a kadar tatil edildi.

İstanbul’da okullar tatil mi? Okullar ne zamana kadar tatil? Okullar ne zaman açılacak?

İstanbul’da beklenen Aybar Kar Fırtınası nedeniyle valilik okullarla ilgili flaş bir karara imza attı. İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, beklenen olumsuz hava şartları nedeniyle merak edilen, ‘’İstanbul’da okullar tatil mi?’’ sorusuyla ilgili net kararı verdi.

Konya-Karaman Hızlı Tren Hattı yarın açılıyor!

Heyecanla beklenen Konya ile Karaman Hızlı Tren Hattı yarın açılıyor. Hızlı tren hattı ile Konya, Karaman arasındaki seyahat süresini 40 dakikaya düşecek.

Kanal İstanbul güzergahında çiftçilerin tahliyesi isteniyor iddiası!

Kanal İstanbul'un yarısından fazlasının geçtiği Arnavutköy'de, İlçe Hıfzıssıhha Kurulu'nun çiftçilere ilişkin aldığı karara Ziraat Mühendisleri Odası tepki göstererek, tek geçim kaynağı çiftçilik olan ailelerin yaşam alanlarından alınacağını belirtti. 

Kat malikleri toplantılarına Kovid-19 ertelemesi!

Posta yazarı Tamer Heper, bugünkü köşesinde Beşiktaş ilçe hıfzıssıhha meclis kurul kararı ile kat malikleri toplantısının ertelenmesini kaleme aldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi iş yeri kapanan esnaftan kira almayacak!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısında, Covid-19 tedbirleri doğrultusunda İl Umumi Hıfzıssıha Kurulu kararıyla işyerleri kapatılan Manisa Büyükşehir Belediyesi kiracılarından kira alınmaması yönünde karar verildi.

Refik Saydam Hıfzısıhha Merkezi'nin yeniden açılması talebi mecliste!

Refik Saydam Hıfzısıhha Merkezi'nin yeniden açılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu Haberi

İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu

Valilik, Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden aldığı verilerin ardından İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu’nu topladı. Kurulun aldığı karara göre; kent genelinde güvenlik, sağlık ve ulaşım haricinde memur, iş ve diğer personeller, 10 Mart ve 11 Mart’ta idari izinli sayılacak. Trakya ve Anadolu’dan İstanbul’a gelen tırların İstanbul’a girişleri 9 Mart 2022 Çarşamba günü saat 00:00’dan itibaren kısıtlandı. Şehirlerarası yolcu otobüslerine de kısıtlama getirilirken, motokuryerlerin de ikinci bir emre kadar trafiğe çıkışı yasaklandı. Kurul ayrıca; kentteki sivil toplum kuruluşları ve meslek odalarıyla yaptığı görüşmelerin ardından AVM’lerin 9 Mart Çarşamba gününden itibaren bir sonraki duyuruya kadar sat 18:00’de kapanmasına, AVM otoparklarının ise kullanılmaz üzere açık bulundurulmasına karar verdi.

İşte 9 Mart 2022 Çarşamba günü toplanan İstanbul Valiliği İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu’nun 8 maddelik o kararları…

1- Aile...