16 / 06 / 2024

ilab emlakjet.com satış

ilab emlakjet.com satış

Türkiye’de 20 milyonun üzerinde internet kullanıcısı ile yılda 100 milyon TL ciro elde eden iLab Holding, emlakjet.com yatırımı ile emlak seri ilanları pazarına yatırım yaptı...

İkinci el otoda en çok hangi araçlar satılıyor? İşte ikinci el otomobil raporu!

Arabam.com ikinci el oto pazarını araştırdı. Haziran ayı verilerini paylaşan ikinci el otomobil platformu arabam.com, satılık ilanı verilen otomobilleri motor gücü, modeli, yılı ve diğer özelliklerine göre inceledi.

iLab Endeksa’nın çoğunluk hissesini satın aldı!

Türkiye pazarında büyüme gösteren dijital girişimlere erken aşama yatırımlarda bulunan bir internet şirketleri grubu olan iLab tarafından, Endeksa’nın çoğunluk hissesinin satın alındığı öğrenildi. iLab Grubu Strateji - İş Geliştirme Direktörü Ozan Öztürk yeni yatırımlarını değerlendirdi...

Tapu.com 100 milyon TL’lik satış hacmini geçti!

Gayrimenkul fiyatını şeffaf ve rekabetçi bir ortamda, satıcının değil alıcıların belirlediği gayrimenkul sitesi tapu.com, 100 milyon TL’lik satış hacmini geçti..

Tapu.com'un satışları yüzde 104 büyüdü!

Türkiye’nin ilk ve tek gayrimenkul online açık artırma sitesi tapu.com’un satışları 2017 yılında bir önceki yıla göre yüzde 104, satış hacmi ise yüzde 135 oranında artış gösterdi.

Yeni yılda ev arayışı hareketlendi!

Yeni nesil emlak bulma sitesi Emlakjet.com, yılbaşı tatili verilerini analizini gerçekleştirdi. Belirlenen verilere göre yeni yılda emlak hareketliliği yaşandı. 

NEF Ormantepe konutları Hepsiburada.com'dan satıldı!

Black Friday indirimleri bu yıl Türkiye’de alışveriş çılgınlığına dönüştü. İndirim gününde Hepsiburada.com'dan Nef Ormantepe’de yer alan 1 + 1 ve 2+1 daireler satıldı.

Emlakjet.com ve Endeksa’dan “evin değerini bilen” iş birliği!

Yeni nesil emlak bulma sitesi Emlakjet.com ve bağımsız gayrimenkul veri merkezi Endeksa, evini satmak ve yeni ev bulmak isteyenlerin hayatını kolaylaştıracak yeni bir iş birliğine imza attı.

Konut satışlarının yüzde 47’sini sıfır konut projeleri oluşturuyor!

Emlakjet.com, Türkiye genelinde satılık ve kiralık 500 bine yakın ilanının yanı sıra yaşam tarzına, olanaklarına ve beklentilerine uygun bir projeden ev satın almak isteyenler için önemli bir kolaylık sunuyor.

İpotekli konut satışı ilk 6 ayda yüzde 22 arttı!

Yeni nesil emlak bulma sitesi Emlakjet.com Genel Müdürü Gizem Moral Kunter, Türkiye İstatistik Kurumu’nun (TÜİK) bugün açıklanan verilerini değerlendirdi.İpotekli 6 ayda yüzde 22 arttı ama asıl senetli ödemelere dikkat edilmeli.

JETHAT ile emlak ofisleri müşteri toplayacak!

Yeni nesil emlak bulma sitesi Emlakjet.com, JETHAT ile sektörde ilk ve tek “dijital sekreter” hizmetini sunuyor. JETHAT ile emlak danışmanlarının müşteri kaçırmasını önleniyor.

Tapu.com 6 tapuyu 1 TL'den satışa çıkardı!

Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma sitesi Tapu.com, tapuları 1 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuyor.

Yeni konut projelerinde satışlar arttı!

Emlakjet. com Genel Müdürü Gizem Moral Kunter, gayrimenkul sektöründeki satışları değerlendirdi. Kunter, 017 yılında birinci el projelerin satışının arttığını ama ikinci elin gerisinde olduğunu belirtti.

Yazlık konut arayışı Mart’ta yüzde 12 arttı!

Emlakjet.com Nisan ayı verileri açıklandı. Verilere göre, en çok yazlık ev arandı. Yazlık konut arayışı, Mart’a göre yüzde 12 arttı.

ilab emlakjet.com satış Haberi

ilab emlakjet.com satış

Türkiye’de 20 milyonun üzerinde internet kullanıcısı ile yılda 100 milyon TL ciro elde eden iLab Holding, emlakjet.com yatırımı ile emlak seri ilanları pazarına yatırım yaptı. 


emlakjet.com yatırımı için anlaşan iLab Holding, seri ilan pazarına yabancı değil. iLab Holding, 2000 yılından bu yana Türkiye’nin lider insan kaynakları girişimi Kariyer.net’in de yatırımcısı. iLab Holding, Türkiye’de yatırım yaptığı 14 internet girişimi ile her ay 20 milyonun üstünde kullanıcıya ulaşıyor. 


2006 yılında kurulan emlakjet.com, binlerce emlakçıya ve 2 milyon internet kullanıcısına hizmet ediyor. Şirket, emlakçılar ve bireysel müşterilerinin yayınladığı 500 binin üzerindeki satılık ve kiralık ilanını, konut ve işyeri arayan kullanıcılarına emlakjet.com internet sitesinin yanı sıra iOS, Android ve Windows mobil platformları üzerinden ulaştırıyor.


iLab Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa E. Say, yaptığı açıklamada,...