23 / 05 / 2024

iLab, emlakjet.com’un hisselerinin tamamını satın aldı!

iLab, emlakjet.com’un hisselerinin tamamını satın aldı!

Türkiye’de 20 milyonun üzerinde internet kullanıcısı ile yılda 100 milyon TL ciro elde eden iLab Holding, emlakjet.com yatırımı ile emlak seri ilanları pazarına yatırım yaptı...



Türkiye’de 20 milyonun üzerinde internet kullanıcısı ile yılda 100 milyon TL ciro elde eden iLab Holding, emlakjet.com yatırımı ile emlak seri ilanları pazarına yatırım yaptı. 


emlakjet.com yatırımı için anlaşan iLab Holding, seri ilan pazarına yabancı değil. iLab Holding, 2000 yılından bu yana Türkiye’nin lider insan kaynakları girişimi Kariyer.net’in de yatırımcısı. iLab Holding, Türkiye’de yatırım yaptığı 14 internet girişimi ile her ay 20 milyonun üstünde kullanıcıya ulaşıyor. 


2006 yılında kurulan emlakjet.com, binlerce emlakçıya ve 2 milyon internet kullanıcısına hizmet ediyor. Şirket, emlakçılar ve bireysel müşterilerinin yayınladığı 500 binin üzerindeki satılık ve kiralık ilanını, konut ve işyeri arayan kullanıcılarına emlakjet.com internet sitesinin yanı sıra iOS, Android ve Windows mobil platformları üzerinden ulaştırıyor.


iLab Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa E. Say, yaptığı açıklamada, "emlakjet.com yatırımımız, iLab olarak Türkiye’de internet sektörünün potansiyeline olan inancımızın ve uzun vadedeki büyümesine olan bağlılığımızın bir göstergesi. Okan Arı ve ekibinin yarattığı başarılı emlakjet.com platformunu yeni hedeflere taşıyacak olmaktan büyük heyecan duyuyoruz" dedi.


emlakjet.com Kurucu Ortağı Okan Arı ise, yaptığı açıklamada, “Bir iLab Holding iştiraki olmakla, emlakjet.com bugüne kadar sürdürdüğü büyümesini artırarak devam ettirecek, artan rekabet imkanlarıyla emlak seri ilan pazarında lider konumuna koşacaktır” diye konuştu.



Geri Dön