16 / 06 / 2024

emlakjet ilab

emlakjet ilab

Türkiye’de 20 milyonun üzerinde internet kullanıcısı ile yılda 100 milyon TL ciro elde eden iLab Holding, emlakjet.com yatırımı ile emlak seri ilanları pazarına yatırım yaptı...

Vatandaş bu ay en çok satılık ev aradı! Kiralar geçen aya göre yüzde 10 arttı! 

Emlakjet, 350 bine yakın satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan veri tabanında gerçekleşen hareketler doğrultusunda 2024 yılı Nisan ayı emlak verilerini yayınladı. Buna göre nisan ayında vatandaşlar en çok satılık ev ararken, kiralık ev fiyatları yüzde 10 arttı.

Kentsel dönüşümde taşlar yerine oturmadı! Vatandaş bu dört soruna cevap bekliyor!

Emlakjet kentsel dönüşüm ile İlgili anket sonuçlarını yayınladı, sonuçlarda dikkat çekici detaylar ortaya çıktı. Kentsel dönüşümde taşlar yerine oturmadı, bu dört soruna cevap bekleniyor...

Martta ev arayanların yüzde 43'ü kiralık, yüzde 57'si satılık ilanlara baktı!

Emlakjet, 2024 yılı Mart ayı emlak verilerini yayınladı. Buna göre Türkiye genelinde Mart ayında konut arayanların yüzde 45’i kiralık yüzde 55’i satılık konut aradı

Kadınların gayrimenkule ilgisi giderek artıyor!

Emlakjet tarafından açıklanan resmi verilere göre kadınların erkeklere oranla daha fazla konut arama yaptığı ortaya çıktı. İşte tek tek açıklanan o veriler...

Ocak'ta ev arayanların yüzde 43'ü kiralık, yüzde 57'si satılık ilanlara baktı!

Emlakjet, 350 bine yakın satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan verilere göre 2024 yılı Ocak ayı emlak verilerini yayınladı. Buna göre Türkiye genelinde Ocak ayında konut arayanların yüzde 43’ü kiralık yüzde 57’si satılık konut aradı.

Ticaret Bakanlığı’nın denetimleri etkisini gösterdi, ev sahipleri fiyatları düşürmeye başladı!

Gayrimenkul piyasasında manipülatif hareketleri önlemek amacıyla Ticaret Bakanlığı’nın başlatmış olduğu fahiş fiyat denetimleri etkili oldu. Emlakjet CEO’su Tolga İdikat, yapılan denetimlerle, yüksek bedeller isteyen konut sahiplerinin satılık fiyatlarını düşürmeye başladığını söyledi.

Arsa alıp satmak isteyenlerin işi kolaylaşacak! Emlakjet 'Arsa Dünyası' projesi ile yatırımcıya en doğru arsayı buluyor!

Artan konut fiyatları, deprem gerçeği ve fazla nüfusun barınma ihtiyacı sonucu talep gören arsa piyasası için geliştirilen “Arsa Dünyası” projesi, yatırımcıya en doğru arsayı bulmayı amaçlıyor.

Gayrimenkulün yıldızı arsa oldu! Aramalar yüzde 251 arttı!

Emlakjet, 350 bine yakın satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan veri tabanındaki hareketler doğrultusunda merakla beklenen 2023 yılı gayrimenkul raporunu yayınladı. Söz konusu rapora göre gayrimenkulün yıldızı arsa oldu.

Türkiye genelinde, konut arayanların yüzde 44'ü kiralık ev baktı...

Türkiye'de kasım ayında konut arayanların yüzde 44'ü kiralık, yüzde 56'sı satılık konut araması yaptı. Emlakjet CEO’su Tolga İdikat, tek rakam düzenlemesinin sektöre katkı sağlayacağını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

En çok konut aranan ilçe belli oldu! Beylikdüzü 2 aydır zirveyi kaptırmıyor!

Emlakjet, Türkiye geneline ilişkin merakla beklenen 2023 yılı ekim ayı emlak verilerine göre en çok konut aranan iller arasında İstanbul başı çekerken, ilçelerde ise zirveyi Beylikdüzü aldı...

Satılık konut fiyatlarındaki artış yıl sonunda yüzde 50 bandında düşüşe geçecek!

Emlakjet, Türkiye genelinde hem satılık hem de kiralık konutlardaki artışa değerlendirerek, yıl sonunda satılık konut fiyatlarındaki artışın yüzde 50 bandında gerileyeceğini aktardı.

Her 100 kişiden 15’i, yatırım amaçlı yazlık almak istiyor!

Çevrimiçi gayrimenkul platformu Emlakjet’in yazlık ev sahipliği ve kullanım tercihlerini masaya yatırdığı özel araştırma dosyasına göre, kullanıcıların yüzde 70’i yazlık kiralamak yerine satın almayı tercih ettiğini, yüzde 15’i ise yatırım amaçlı düşündüğünü belirtiyor.

Kiralık konut talebi ilk defa satılık konut talebini geçti!

Emlakjet tarafından derlenen verilere göre, emlak aramalarında uzun zamandır görülmedik bir biçimde kiralık konut aramaları Mayıs 2023 itibarıyla ilk defa satılık konut aramalarını geçti.

emlakjet ilab Haberi

emlakjet ilab

Türkiye’de 20 milyonun üzerinde internet kullanıcısı ile yılda 100 milyon TL ciro elde eden iLab Holding, emlakjet.com yatırımı ile emlak seri ilanları pazarına yatırım yaptı. 


emlakjet.com yatırımı için anlaşan iLab Holding, seri ilan pazarına yabancı değil. iLab Holding, 2000 yılından bu yana Türkiye’nin lider insan kaynakları girişimi Kariyer.net’in de yatırımcısı. iLab Holding, Türkiye’de yatırım yaptığı 14 internet girişimi ile her ay 20 milyonun üstünde kullanıcıya ulaşıyor. 


2006 yılında kurulan emlakjet.com, binlerce emlakçıya ve 2 milyon internet kullanıcısına hizmet ediyor. Şirket, emlakçılar ve bireysel müşterilerinin yayınladığı 500 binin üzerindeki satılık ve kiralık ilanını, konut ve işyeri arayan kullanıcılarına emlakjet.com internet sitesinin yanı sıra iOS, Android ve Windows mobil platformları üzerinden ulaştırıyor.


iLab Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa E. Say, yaptığı açıklamada,...