22 / 05 / 2024

İLADER ayasofya imza kampanyası

İLADER ayasofya imza kampanyası

İlim Adamları Derneği (İLADER) Ayasofya'nın cami statüsüne geçmesi için imza kampanyası başlattı.

Mehmet Sinirlioğlu: Ayasofya Camii tapusundaki imza abim Fikret Sinirlioğlu’na ait!

Son günlerin en önemli konuları arasında yer alan Ayasofya Camii’nin tapusunda Fikret Sinirlioğlu’nun imzası bulunuyor.

İLADER'den Ayasofya için imza kampanyası!

İlim Adamları Derneği (İLADER) Ayasofya'nın cami statüsüne geçmesi için imza kampanyası başlattı.

TÜGVA'dan Ayasofya'nın ibadete açılması için imza kampanyası!

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA), Ayasofya'nın cami statüsüne geçmesi amacıyla sosyal medya üzerinden imza kampanyası başlattı.

Ayasofya'nın ibadete açılması için imza kampanyası başlatıldı!

Birlik Vakfı, Ayasofya'nın ibadete açılması için 55 şehirde imza kampanyası başlattı...

Türk mermerciler Milano Tasarım Haftası'na ünlü tasarımcılarla imza attı!

Türkiye'nin katma değerli ihracat hedefine bir destek de mermer sektöründen geldi. Türk mermerciler Milano Tasarım Haftası'na ünlü tasarımcılarla imza attı. İMİB Yönetim Kurulu Üyesi Akbulak, "Hedefimiz katma değerli ihracatı artırmak" dedi...

Zorlu Enerji karbon emisyonunda ilklere imza atıyor!

Zorlu Enerji Grup Genel Müdürü Sinan Ak, gruplarının gelecekte en önemli tehlike olan karbon emisyonunda ilklere imza attığını belirtti. Zorlu Enerji karbon emisyonunda ilklere imza atıyor.

Soyak Holding, enerji tasarrufu için sosyal sorumluluk projesine imza atıyor!

Soyak Holding, enerji tasarrufu için sosyal sorumluluk projesine imza atıyor. Emre Çamlıbel, "Enerji üretimi için büyük bütçeler ayırırken aynı önemi mevcut binalara versek 7 kat tasarruf sağlayabiliriz" dedi.

Serra Seramik Baroque serisi ile özel mekanlara imza atıyor!

Özel karo tasarımlarıyla fark yaratan Serra Seramik’in pastel renkleri ve mermer görünümüyle dikkat çeken modeli Baroque, sadeliğin şıklığını gözler önüne seriyor. Serra Seramik Baroque serisi ile özel mekanlara imza atıyor.

Servet GYO Almanya'da dev bir yatırıma imza attı!

Mayıs 2013'de hakla arz edilen, bünyesinde; alışveriş merkezleri, ofis binaları, iş ve endüstri merkezleri, depolar ve lojistik merkezleri bulunan, bir Sinpaş Holding iştiraki olan Servet GYO, Almanya'da dev bir yatırıma imza attı...

NKP, Akkuyu Nükleer Santrali'ne karşı imza kampanyası başlattı!

Mersin Nükleer Karşıtı Platformu (NKP), Japonya Fukişima felaketinin yıldönümünde belediye başkan adaylarının katılımıyla Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı'nda Akkuyu Nükleer Santrali'ne karşı imza kampanyası başlattı.

İbrahim Ada: 10 milyon liralık çevre yatırımına imza attık!

İbrahim Ada, 10 milyon liralık çevre yatırımına imza attıklarını söyledi. Ada, "Tuz tutma ünitesiyle çevreye toz salımı yapmıyoruz. Dinamit patlatmada nano teknolojiyi tercih ettik böylece gürültü kirliliğinin önüne geçtik" dedi

Yusuf Uzun: Beylikdüzü'nde güzel işlere imza attık!

Yusuf Uzun, "Beylikdüzü'nde altyapıda, üstyapıda, sosyal alanda, eğitim, kültür, çevre ve sağlıkta, güzel işlere imza attık, bu hizmetlerin devam etmesi için tüm Beylikdüzü'nün desteğini bekliyoruz" dedi.

Osman Beşel: Tonya'nın geleceğine imza atacağız!

Köy köy mahalle mahalle dolaşan Beşel bu arada proje çalışmalarının da sonuna geldi. Hazırlamış olduğu projelerle Tonya'nın geleceğine imza atacağını iddia eden Beşel bürokrasi de edindiği tecrübeyi, siyasette halka hizmet olarak devam ettirmek istiyor.

İLADER ayasofya imza kampanyası Haberi

İLADER ayasofya imza kampanyası

İlim Adamları Derneği, Ayasofya'nın cami statüsüne geçmesi amacıyla imza kampanyası başlattı.

Anadolu Ajansu'nda yer alan habere göre, Fatih Camisi önünde stant kuran dernek yetkilileri, vatandaşlardan Ayasofya'nın ibadete açılması için imza talep etti.

Burada konuşan İlim Adamları Derneği (İLADER) Genel Başkanı Muhammet Kırışgiloğlu, aynı imza kampanyasının internet ortamında da devam ettiğini, sadece bugün için 09.00-17.00 saatleri arasında Fatih Camisi önünde imza toplayacaklarını dile getirdi.

Kırışgiloğlu, Müslümanlar olarak Ayasofya'da namaz kılmanın hakları olduğunu belirterek, "Fatih Camisi önünde toplanan imzalar ve internet ortamında verilen destek, 6 Temmuz'da Cumhurbaşkanlığı makamına sunulacaktır." diye konuştu.

Danıştay'daki Ayasofya duruşması bitti: Karar sonra...