17 / 05 / 2024

ilave donatım rıhtımı-yüzer havuz toplantısı

ilave donatım rıhtımı-yüzer havuz toplantısı

ÖZATA TERSANECİLİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. tarafından Yalova Altınova'da ilave hangar, iskele ve donatım rıhtımı ile yüzer havuz projesi toplantısı 11 Haziran 2015 günü 16:00'da yapılacak.

Türklerin ülkesi dışında yaptığı emlak yatırımı yüzde 163 arttı! Yurt dışından konut alırken dikkat!

Merkez Bankası’nın verilerine göre Türklerin yurt dışında yaptığı gayrimenkul yatırımları 2023'te 163,7'lik artışla 2 milyar 86 milyon dolara yükseldi.  ABD'ye gayrimenkul yatırımı yüzde 115 artarken uzmanlar yurt dışından konut alırken dikkat edilmesi gerekenleri açıkladı.

Altın mı, dolar mı, faiz mi, borsa mı? Yılbaşından bu yana hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? 

Yatırımcılar hangi yatırım aracının ne kadar kazandırdığını merak ederken, kripto para fenomeni Murat Ali Calman'dan konu ile ilgili çok konuşulacak bir paylaşım geldi. Peki altın mı, dolar mı, faiz mi, borsa mı? Yılbaşından bu yana hangi yatırım aracı ne kadar kazandırdı? 

MÜSİAD Genel Başkanı Asmalı 2024'ten umutlu! İnşaat sektöründeki büyüme topyekün genişlemeye işaret ediyor!

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı inşaat sektörünün yüzde 8,1 genişlemesinin topyekun bir büyümeye işaret ettiğine dikkati çekti.

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu; İskenderun Limanı'nda bir rıhtım daha gemi trafiğine açıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İskenderun Limanı'nın bir rıhtımının daha gemi trafiğine açıldığını kaydederek, 6 Şubat 2023'teki Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde çok ciddi hasar alan İskenderun Limanlarında kapasite fazlalaştırılarak toparlanma sürecine girildiğini belirt

Zeytinde yaşanan 'yok yılı' zeytinyağına nasıl yansıyacak? Sıkıntı yaşanacak mı?

Ulusal Zeytin ve Zeytinyağı Konseyi Başkanı Mustafa Tan, dökme ve varilli zeytinyağı ihracatına yönelik ilave tedbirlerin artırılmasına yönelik bir takım değerlendirmede bulundu. İşte haberin ayrıntıları...

Elimizdeki dolarları bozdurmalı mıyız? Net yanıt geldi! Doları olanlar o rakama hazır olsun! Son dakika dolar kuru

Dolar/TL kuru haftanın ilk işlem gününde, yukarı yönlü hareket ediyor. Yükseliş karşısında yatırımcılar ''Elimizdeki dolarları bozdurmalı mıyız?'' sorusunu araştırırken net yanıt geldi. Dolar ne kadar olacak? Doları olanlar o rakama hazır olsun! Son dakika dolar kuru.

ŞOK’ta Cif tüm yüzeyler 29,50 TL’ye, fırın ve ocak temizleyici 19 TL’ye, takım çantası 100 TL’ye düştü!

ŞOK Market, her hafta sonu olduğu gibi bu hafta sonunda da birçok üründe indirim yaptı. Bu doğrultuda, 4 Haziran Pazar gününe özel, ŞOK'ta Cif tüm yüzeyler 29,50 TL’ye, fırın ve ocak temizleyici 19 TL’ye, takım çantası 100 TL’ye düştü. İşte 4 Haziran Pazar ŞOK fiyat listesi...

Hm Ofis Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hm Ofis Gayrimenkul Yatırım Yönetim Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Maç tarafından kuruldu.

Kiler GYO Genel Müdürü Gökhan Yıldız istifa etti!

Kiler Gayrimenkul tarafından KAP'a yapılan açıklamada şirketin Genel Müdürü Gökhan Yıldız'ın istifa ettiği bildirildi.

Depremin maliyeti 1 trilyon lira mı olacak? 227 bin 27 bina acil yıkılacak, ağır hasarlı ve yıkık!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin maliyeti oldukça ağır. Depremin maliyeti 1 trilyon lira mı olacak? 227 bin 27 bina acil yıkılacak, ağır hasarlı ve yıkık!

Sardagro Tarımsal Yatırım Yönetim Pazarlama Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sardagro Tarımsal Yatırım Yönetim Pazarlama Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Doruk Canbolat ve Mete Canbolat ortaklığında kuruldu.

Konut sektörünü bu yıl neler bekliyor? Satışlar artacak mı? 

Ekonomimcom köşe yazarı H. Bader Arslan, bugünkü köşesinde konut piyasasını kaleme aldı. Peki konut sektörünü bu yıl neler bekliyor? Satışlar artacak mı? İşte ayrıntılar...

Çiftçiler dikkat! Buğday, arpa, mısır fiyatları yeni yıla nasıl başladı? Buğday, arpa, mısır 5 Ocak 2023 fiyat listesi..

Hububatta yılsonuna doğru fiyatların artacağına ilişkin bir beklenti gündemde yer alıyordu. Çiftçiler dikkat! Buğday, arpa, mısır fiyatları yeni yıla nasıl başladı? 5 Ocak 2023 fiyat listesi...

ilave donatım rıhtımı-yüzer havuz toplantısı Haberi

ilave donatım rıhtımı-yüzer havuz toplantısı

ÖZATA TERSANECİLİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. tarafından Yalova İli, Altınova İlçesi, Hersek Mah., Kumluk Mevkii adresinde faaliyet göstermekte olan tersaneye ilave olarak "İLAVE HANGAR, İSKELE VE DONATIM RIHTIMI İLE YÜZER HAVUZ” projesinin yapılması planlanmaktadır. Söz konusu proje için ÇevreselEtki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için "Halkın Katılımı Toplantısı" yapılacaktır.



Toplantı Yeri: Hersek Mahallesi Kahvehanesi


Toplantı Yerinin Adresi: Hersek Mahallesi Kahvehanesi Altınova / YALOVA


Toplantı Tarihi: 11.06.2015


Toplantı Saati: 16.00


Proje Sahibi: ÖZATA...