01 / 05 / 2024

ilbank gayrimenkul

ilbank gayrimenkul

İller Bankası, Ankara, Gaziantep, Adana ve Diyarbakır'daki 403 lojmanını, 22 Haziran'da açık artırmayla satışa çıkaracak.

İLBANK 5 ildeki gayrimenkulü satıyor!

İLBANK A.Ş. mülkiyetinde bulunan ve Kırklareli, İstanbul, Elazığ, Antalya, Ankara illerinde yer alan 5 gayrimenkul 116 milyon 967 bin 76 TL'ye satılıyor...

İLBANK İstanbul ve Samsun'daki 6 gayrimenkulü satıyor!

İLBANK İstanbul ve Samsun'da bulunan 6 adet gayrimenkulü satıyor. Söz konusu gayrimenkulün ihale bedeli 276 milyon 455 bin TL olarak belirlendi.

İLBANK Arnavutköy'deki 47 gayrimenkulü 1.5 milyar TL'ye satıyor!

Özelleştirme İdaresi, Mili Emlak ve TOKİ'den sonra yerel yönetimleri fonlayan İller Bankası, mülkiyetinde bulunan 47 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

İLBANK 3 ildeki 20 gayrimenkulü satıyor!

Özelleştirme İdaresi, Mili Emlak ve TOKİ'den sonra yerel yönetimleri fonlayan İller Bankası, mülkiyetinde bulunan 20 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

İLBANK 4 ildeki 23 gayrimenkulü satıyor!

İller Bankası mülkiyetinde bulunan 23 gayrimenkulü satıyor. İstanbul'da bulunan taşınmazlar için teklifler 5 Eylül 2019'a kadar alınacak.

İLBANK İstanbul'daki 13 gayrimenkulü satıyor!

İller Bankası mülkiyetinde bulunan 13 gayrimenkulü satışa çıkardı. İstanbul'da bulunan taşınmazlar için teklifler 30 Nisan 2019'a kadar alınacak.

İLBANK 3 ildeki 19 gayrimenkulü satıyor!

İller Bankası mülkiyetinde bulunan 19 adet gayrimenkulü satışa çıkarıyor. Ankara, İstanbul ve Gaziantep'te bulunan arsaların ihalesi 30 Nisan 2019 günü gerçekleşecek.

İLBANK 4 ildeki 24 gayrimenkulü satıyor!

İller Bankası mülkiyetinde bulunan 24 adet gayrimenkulü satışa çıkarıyor. Ankara, İstanbul, Gaziantep ve Elazığ'da bulunan arsaların ihalesi 11 Mart 2019 günü gerçekleşecek.

BMI'den gayrimenkul semineri!

Business Management Institute (BMI), gayrimenkul hukuku, finansı ve değerlemesi konularında seminer düzenledi

Mustafa Özbek Kıbrıs'ın gayrimenkul zengini

Ergenekon'un finansörü' olarak bilinen Mustafa Özbek'in Kıbrıs'ta gayrimenkul zengini olduğu ortaya çıktı

 

Gayrimenkul almalı mı?

Emlak Kulisinde sorulara cevap verdiğim bölümde bana özelikle bu soru soruyor, gayrimenkul sektöründe neler oluyor, alma zamanı mı, beklemeli miyiz, ne kadar beklemeliyiz? Ben de sorulara kısa kısa ve tek tek cevap vermek yerine genel bir cevap yazmalıyım

Gayrimenkul sektörü körfez yatırımcılarıyla buluşacak

"Türk gayrimenkul sektörünün körfez yatırımcıları ile buluşması" 13 - 14 Nisan 2009 tarihlerinde İstanbul Swissotel'de gerçekleştirilecek

Vakıflar'dan Trabzon'da 46 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Trabzon'da bulunan 46 adet gayrimenkulü kiraya vermek üzere ihale açtı

ilbank gayrimenkul Haberi

ilbank gayrimenkul


Çevre ve Şehircilik Bakanlığının ilgili kuruluşu İlbank'ın yeni kaynak geliştirme atağı devam ediyor. Banka, 4 ildeki lojmanlarını açık artırmayla ihaleye çıkaracak. 


Fiyatları  34 bin ile 170 bin lira arasında değişen konutlar, yüzde 20 peşin 60 ay vadeyle satılacak.


Başbakanlık tarafından Ekim 2012'de satışına onay verilen Ankara, Gaziantep, Adana ve Diyarbakır'daki bankaya ait 403 lojman, Eskidji Müzayedecilik AŞ tarafından 22 Haziran'da satışa sunulacak.


Fiyatları 34 bin ile 170 bin lira arasında değişen konutlar, yüzde 20 peşin, 60 ay vadeyle satılacak.


-Ankara'nın gözde semtlerinde- 


Ankara'daki konutların büyük bölümü,  Çankaya Hülya, Şimşek ve Bülten Sokakları, Emek ve Maltepe gibi gözde semtlerinde bulunuyor. Etlik, Yenimahalle ve Altındağ’daki konutlar da uygun fiyatlarla satışa sunuluyor.


Bülten Sokağı ve Emek'teki lojmanların komple bina olarak satılacağı açık artırmada ayrıca Gaziantep Şahinbey, Diyarbakır Yenişehir...