26 / 05 / 2024

İlçe Ziraat Oda Başkanı Hikmet İpar

İlçe Ziraat Oda Başkanı Hikmet İpar

Hilvan ilçesinde, toplulaştırma çalışmalarında yaşanan sorunlarla ilgili Hilvan Kaymakamlığı Koordinesinde, Kız Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda Hilvan Kaymakamı Ahmet Özay Başkanlığında gerçekleştirildi.

Kuyumcu altın fiyatları canlı! Ata altın kaç TL? Külçe altın ne kadar oldu? 17 Mayıs 2024 altın fiyatları

17 Mayıs 2024 altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? Ata altın kaç TL? Külçe altın ne kadar oldu? 17 Mayıs altın fiyatları.

Kasım ayında aylık en yüksek reel getiri külçe altında oldu!

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde Kasım ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 2 ile külçe altında gerçekleşti.

MEB'e bağlı okulların pansiyon ücretleri yeni yılda 7.900 ile 37 bin 60 TL arasında olacak! SON DAKİKA!    

2024 yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi'nden alınan bilgilere göre, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı eğitim kurumlarının pansiyon ücretleri yeni senede 27 bin 900 TL'dne başlayıp, 36 bin 600 TL'ye kadar yükselecek. İşte detaylar...

Pera GYO, Skycity'deki 6 bağımsız bölümü Ziraat Katılım Bankası'na 44.3 milyon TL'ye ipotek etti!

Pera GYO, Skycity projesinde yer alan 2-4-5-6-8-24 numaralı altı adet bağımsız bölüm üzerine Ziraat Katılım Bankası lehine ipotek tesis edildiğini açıkladı. İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Saraçoğlu Mahallesi'nden ev almak isteyenlere müjde! Hemen teslim 119 konut 1 Eylül'e kadar satışta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Ankara Çankaya'da yenileme çalışmaları tamamlanan Saraçoğlu Mahallesi'ndeki 119 konutu satıyor. 25 Ağustos olarak belirlenen son satış günü 1 Eylül'e uzatıldı. İşte ayrıntılar...

Mayıs ayında en fazla aylık reel getiri külçe altında oldu!

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde 2023 yılının Mayıs ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 4,55 ile külçe altında gerçekleşti.

Nisan ayında bu yatırımı yapanlar kazandı! Euro, külçe altın, bist100....

Nisan ayına ilişkin "finansal yatırım araçlarının reel getiri oranları" TÜİK tarafından yayımlandı. Bu oranlar Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde nisan ayında en yüksek aylık reel kazanç, yüzde 7,15 ile külçe altın oldu.

Nisan'da en çok kazandıran külçe altın oldu! En çok kaybettiren yatırım aracı da açıklandı! 

TÜİK verilerine göre, Nisan ayına aylık en yüksek reel getiri, Yİ-ÜFE ile indirgendiğinde yüzde 8,83, TÜFE ile indirgendiğinde ise yüzde 7,15 oranlarıyla külçe altında kaydedildi. Peki en çok hangi yatırım aracı kaybettirdi? 

Ziraat Bankası'nın kampanyasında son 1 gün! Kaçıran müşteriler faydalanamayacak

Ziraat Bankası tarafından önemli bir kampanya gerçekleştirilecek ancak kampanyanın bitiş günü 30 Eylül'e denk geliyor. İşte kampanya hakkındaki tüm detaylar...

Ziraat Bankası kampanyalara doymuyor! Banka kartı olanlara ek ödeme! 30 Eylül’e kadar hesaplara geçiyor!

Ziraat Bankası müşterilerine kampanyalar sunmaya devam ediyor. 30 Eylül’e kadar hesaplara geçiyor. İşte detaylar!

Doblo'yu bırakın hemen Fiat Fiorino'ya bakın! Eylül'e özel fırsat! İşte 5 Eylül 2022 fiyat listesi...

Yeni  ticari araç almak isteyenler Fiat Fiorino fiyatlarını merak ediyor. Eko seçeneği ile yakıt tasarrufu da yapan Fiat Fiorino Combi, Eylül'e özel fiyatlarla satışta! Peki Fiat Fiorino'nun Eylül ayı fiyatları ne kadar? 5 Eylül 2022 fiyat listesi...

Otomobil fiyatları 100 bin lira düştü! Şimdi tam zamanı! 15 Eylül’e kadar vaktiniz var

Ticaret Bakanlığı’nın 15 Eylül itibarıyla yürürlüğe sokacağı 6 ay 6 bin kilometre şartı sebebi ile galericiler ellerindeki sıfır araçları satmanın telaşına düştü. Bu otomobillerin 15 Eylül’e kadar satılabilmesi içinse fiyatlarda 100 bin liraya kadar indirime gidildi.

Bankalarda Eylül depremi! Ziraat, Yapı Kredi, Akbank, ING, QNB peş peşe duyurdu! Bu kararı duyan inanamadı! Hemen bakın!

Nakit ihtiyacı olan pek çok vatandaş bankaların güncel faiz oranlarında yaşanan son durumu merak ediyor. Kredi faiz oranları ile ilgili olarak yaşanan son gelişmeye göre Ziraat, Yapı Kredi, Akbank, ING, QNB peş peşe duyurdu! Bu kararı duyan inanamadı! Hemen bakın...

İlçe Ziraat Oda Başkanı Hikmet İpar Haberi

İlçe Ziraat Oda Başkanı Hikmet İpar

Toplulaştırma çalışmaları konferansına, İlçe Tapu Müdürü Ramazan Adak, İlçe Ziraat Oda Başkanı Hikmet İpar, arazi toplulaştırma ile ilgili firmada yetkili mühendisler ve mahalle muhtarları katıldı.

Toplulaştırma çalışmalarının, İlçe genelinde dört yıldır devam ettiğini, ancak şikayet ve bir takım tespitlerin ortaya çıktığını belirten Kaymakam Özay, “Bunun için konuyu detaylarıyla istişare etmek, eksikleri, talepleri görmek ve yürütülen proje hakkında daha detaylı bilgi edinmek için toplantıyı düzenledik” dedi.

Toplantının temel amacının genel sorunları tespit etmek ve çözmek için çaba harcamak olduğunu belirten Özay, daha sonra firma yetkileri ve mahalle muhtarlarını dinledi.

En büyük sıkıntılarının ise sürekli bu bölgeye verilen mühendislerin değişmesi olarak belirten mahalle muhtarları, kendilerine bilgilendirme veya tebligat yapılmadığını, arazilerindeki yolun nerden geçtiğini, sadece kağıt üzerinden gösterdiklerini belirtti. Toplulaştırma ile ilgili firma yetkili mühendisler...