05 / 05 / 2024

Ildırı

Ildırı

Su sıkıntısı yaşayan Çeşme için “Acil Eylem Planı” hazırlayarak devreye sokan İzmir Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarında ilçeye 24 saat kesintisiz su verdi. İZSU, Ildırı, Germiyan, Ovacık ve Karaköy mahallelerinin de şebekelerini değiştirecek.

Mert 34 İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mert 34 İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Can Ildırı tarafından kuruldu.

Eda Taşpınar lldırı yamaçlarında villa kiraladı!

Eda Taşpınar, Ildırı yamaçlarında mimarisiyle görenleri hayran bırakan bir villa kiraladı. Mikonos’ta bulunan evlerden ilham alınıp tasarlanan villa tüm dikkatleri üzerine çekiyor.

Aykut Erdoğdu'nun villasındaki kaçak bölümler yıkıldı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğdu’ya ait Çeşme Ildır Mahallesi 30015 sokakta yer alan villadaki kaçak eklentiler yıkıldı. Yapının son durumunu fotoğraflandı...

Aykut Erdoğdu’nun villası mühürlendi!

İzmir Çeşme Ildır Günkent sitesinde bulunan bir villayı satın alan CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu’nun kaçak ek inşaatı mühürlendi.

Çeşmeli balıkçılar barınaklarının genişletilmesini istiyor!

İzmir'in Çeşme ilçesindeki Ildır Mahallesinde, balıkçı barınağının yetersiz kalışı ve genişletilememesi balıkçılara büyük sıkıntı oluştururken, vatandaşlar imza kampanyası başlattı.

Libra İthalat İhracat İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Libra İthalat İhracat İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ulkar Salmanova ve Ildırım Samanov imzasıyla kuruldu.

Libra İthalat İhracat İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Libra İthalat İhracat İnşaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ulkar Salmanova ve Ildırım Samanov imzasıyla kuruldu.

Yarımada projesi İzmir'e neler kazandıracak?

Selçuk Efes’ten başlayarak Çeşme Ildır- Erythrai’ye oradan Mimas hattı ile Karaburun’a ulaşacak olan “ana rotaya” tali güzergahlar da eklenerek bölgenin tarihsel, doğal ve sosyokültürel değerleri tanıtılacak ve yerinde görülmeleri sağlanacak.

Çeşme turizmi 9 koldan atağa kalkıyor!

Çeşme Belediye Başkanı Dalgıç, “Çeşme yarımadasında 9 koldan tanıtım atağına başladık. Ilıca, Reisdere, Ovacık, Ildırı, Germiyan, Dalyan ve Çiftlikköy’ü, Çeşme ve Alaçatı’nın rüzgarına katacağız” dedi

Aydın Ildız Atlantis Yatırım'a olan borcunu erken ödedi!

Atlantis Yatırım Holding A.Ş tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu 'na yaptığı açıklamada Aydın Ildız'ın Atlantis Yatırım Holding A.Ş'ye olan 1.568.500-TL tutarındaki senet borcunun erken ödendiğini yayınladı.

Vestel'den Çeşme Ildırı'ya 10 bin fidanlık orman!

Vestel, 10 bin fidanlık Vestel Ormanı ile çevreci faliyetlerine bir yenisini ekledi. Vestel Ormanı, Ege Orman Vakfı işbirliğiyle Çeşme - Ildırı - Kadıovacık'ta oluşturuluyor.

İZSU Çeşme'nin içme suyu şebekelerini yeniliyor!

İzmir'de yaz sezonunda sık yaşanan su kesintileriyle gündeme gelen Çeşme'de 30 yıllık içme suyu şebekesi yenilenecek. İZSU, Çeşme merkezi ile birlikte Ildırı, Germiyan, Ovacık ve Karaköy mahallelerinin de şebekelerini değiştirecek.

Çeşme’ye 450 kilometrelik yeni şebeke!

Çeşme için “Acil Eylem Planı” hazırlayarak devreye sokan İzmir Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarında ilçeye 24 saat kesintisiz su verdi. İZSU, Çeşme merkezi ile birlikte Ildırı, Germiyan, Ovacık ve Karaköy mahallelerinin de şebekelerini değiştirecek.

Ildırı Haberi

Ildırı


Su sıkıntısı yaşayan Çeşme için “Acil Eylem Planı” hazırlayarak devreye sokan İzmir Büyükşehir Belediyesi, yaz aylarında ilçeye 24 saat kesintisiz su verdi. Sezon bitişiyle birlikte kaçaklara neden olan 30 yıllık “içme suyu şebekesini” yenileyecek ihale hazırlıklarına başlandı. İZSU, Çeşme merkezi ile birlikte Ildırı, Germiyan, Ovacık ve Karaköy mahallelerinin de şebekelerini değiştirecek.


Kış nüfusu 40 bin olmasına karşın yaz aylarında nüfusu 400 bine çıkan Çeşme’de kuyu sularının tuzlanması ve Vali Kutlu Aktaş Barajı’nın suyunun azalması nedeniyle baş gösteren susuzluk sorunu, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin önlemleri ile bu yaz sıkıntısız atlatıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bütünşehir Yasası ile Büyükşehir Belediyesi’nin sınırlarına giren ilçede, su sıkıntısını tespit ederek hemen müdahale etmek için acil eylem planı oluşturuldu. Çeşme’nin su sıkıntısını çözmek amacıyla öncelikli olarak ilçeye su...