06 / 05 / 2024

Vestel'den Çeşme Ildırı'ya 10 bin fidanlık orman!

Vestel'den Çeşme Ildırı'ya 10 bin fidanlık orman!

Vestel, 10 bin fidanlık Vestel Ormanı ile çevreci faliyetlerine bir yenisini ekledi. Vestel Ormanı, Ege Orman Vakfı işbirliğiyle Çeşme - Ildırı - Kadıovacık'ta oluşturuluyor.




Daha yaşanılabilir bir çevre ve daha sağlıklı insanların, sürdürülebilirliğin temelini oluşturduğunu belirten Vestel Ticaret Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdürü Ergün Güler, Vestel Ormanı'nın buna güzel bir örnek olacağını söyledi. Güler, "Ege Orman Vakfı işbirliğiyle hayata geçirdiğimiz Vestel Ormanı projesi, tüm bu çalışma ve gayretimizim bir adım ötesidir. Çevre duyarlılığımızı bir adım öteye taşıyıp tüketicilerimizle paylaştığımız en anlamlı projemizdir. Vestel müşterilerine Vestel Ormanı'nda dikili bir ağaçlarının olacağını müjdelemekten gurur duyuyoruz" dedi.

Vestel'in, Enerji Verimliliği Haftası'nda 10 bin fidanlık Vestel Ormanı oluşturmak için çalışmalara başlamasından mutluluk duyduklarını belirten Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol "Vestel, Enerji Verimliliği Haftası'nda çok anlamlı bir projeye imza attı. Vestel bu kampanya ile doğaya katkıda bulunmanın yanı sıra tüketiciler üzerinde enerjinin bilinçli kullanımı konusunda farkındalık yaratılmasına da katkı sağladı. Vestel'i ve Vestel tüketicilerini çevre konusunda gösterdikleri duyarlılıktan dolayı kutluyoruz" dedi.


Vestel, 10 bin fidanlık Vestel Ormanı'na fidan bağışında bulunan müşterilerine Doğa Dostu Sertifikası yollayarak teşekkür edecek. Kampanya kapsamındaki Vestel ürünlerini alan kullanıcılar, kendilerine kısa mesaj aracılığıyla iletilecek kod ile Vestel web sitesi üzerinden fidan bağışını gerçekleştirebilecekler. Vestel'in kampanya kapsamındaki ürünleri arasında klimalar, çamaşır ve bulaşık makineleri ile ankastre ürünler yer alıyor. Tüketiciler kampanya ile ayrıntılı bilgiye Vestel.com.tr üzerinden ulaşabiliyor. 


Hürriyet



Geri Dön