18 / 05 / 2024

Vestel ormanı çeşme

Vestel ormanı çeşme

Vestel, 10 bin fidanlık Vestel Ormanı ile çevreci faliyetlerine bir yenisini ekledi. Vestel Ormanı, Ege Orman Vakfı işbirliğiyle Çeşme - Ildırı - Kadıovacık'ta oluşturuluyor.

Çeşme Turizm Projesi'ne tepki! 

Türkiye Ormancılar Derneği, Orman Mühendisleri Odası, Tarım Orman-İş Sendikası ve Orman Teknikerleri Derneği’nin İzmir şubeleri, Kültür Bakanlığı tarafından Çeşme Yarımadası’na yapılacak “Çeşme Turizm Projesi”ne tepki gösterdi.

Çeşme Karareis Barajı 2017'de tamamlanacak!

İzmir Çeşme'de, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, DSİ Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilen Karareis Barajı'nın 2017'nin sonunda tamamlanması planlanıyor. Barajın 35 milyon TL'ye mal olacağı bildirildi.

Çeşme Karareis Barajı'nın temeli atıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı, AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Veysel Eroğlu, Çeşme Yarımadası'nın 2040 yılına kadar olan içme suyu ihtiyacını karşılayacak Karareis Barajı'nın temelini törenle attı.

Çeşme Karareis Barajı'nın temeli yarın atılıyor!

Orman ve Su İşleri Bakanı, AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili adayı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Çeşme Yarımadası'na 2040 yılına kadar içme suyu sağlayacak Karareis Barajı'nın temelini yarın atacak.

Toki Çeşme Konutları'na 2. etap müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, TOKİ'nin durdurulmadığını, çalışmaların devam ettiğini belirterek gelen talep doğrultusunda Çeşme'de ikinci etap konutların yapılacağı müjdesini verdi.

Veysel Eroğlu: Çeşme'de yeni konut alanları oluşturacağız!

Orman ve Su İşleri Bakanı, AK Parti İzmir Birinci Bölge Milletvekili Adayı Veysel Eroğlu, seçim çalışmaları kapsamında partisinin Çeşme İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

2. Yapı İnşaat Malzemeleri Fuarı Çeşme'de!

Türk-Arap Ülkeleri İşadamları Derneği'nce (TURAB) düzenlenen fuarlarla 500 Arap işadamı, 100 İzmirli firma yetkilisiyle Çeşme'de buluşarak yatırım imkanlarını konuşacak. Fuarın açılışını Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu yapacak.

Çeşme TOKİ konutlarına 2. etap yapılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İzmir'in Çeşme İlçesi'nde inşaatı devam eden TOKİ konutlarına talep gelmesi halinde ikinci etabın da yapılabileceğini açıkladı.

Antalya Kındılçeşme imar planı iptal edildi!

Antalya'da çam ormanı ve denizin buluştuğu Kındılçeşme, 6 yıl önce Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından şirkete kiralanarak halka kapatıldı. Danıştay imar planlarını, yerel mahkeme firmanın inşaat ruhsatlarını iptal etti

Vestel'den Çeşme Ildırı'ya 10 bin fidanlık orman!

Vestel, 10 bin fidanlık Vestel Ormanı ile çevreci faliyetlerine bir yenisini ekledi. Vestel Ormanı, Ege Orman Vakfı işbirliğiyle Çeşme - Ildırı - Kadıovacık'ta oluşturuluyor.

Eşme'de 38 tesisin açılış ve temel atma töreni yapıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Uşak'ın Eşme ilçesinde toplu açılış ve temel atma törenine katılan Eroğlu, Türkiye'nin dört bir yanında millete hizmet ettiklerini söyledi. DSİ tarafından 21 tesisin açılışı ve 17 tesisin temeli atıldı...

Çeşme başlarında ağaçlandırma çalışmalarına başladı!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü, okul ve üniversite bahçeleri, ibadethanelerin çevresi, mezarlıklar, ve yol kenarlarının ardından çeşme başlarında da ağaçlandırma çalışmaları yapılacak...

İzmir Çeşme'de orman yangını çıktı!

İzmir'in Çeşme ilçesinde makilik alanda, Buca ilçesinde ise kızılçam orman alanda yangın başladı..

Vestel ormanı çeşme Haberi

Vestel ormanı çeşme


Daha yaşanılabilir bir çevre ve daha sağlıklı insanların, sürdürülebilirliğin temelini oluşturduğunu belirten Vestel Ticaret Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdürü Ergün Güler, Vestel Ormanı'nın buna güzel bir örnek olacağını söyledi. Güler, "Ege Orman Vakfı işbirliğiyle hayata geçirdiğimiz Vestel Ormanı projesi, tüm bu çalışma ve gayretimizim bir adım ötesidir. Çevre duyarlılığımızı bir adım öteye taşıyıp tüketicilerimizle paylaştığımız en anlamlı projemizdir. Vestel müşterilerine Vestel Ormanı'nda dikili bir ağaçlarının olacağını müjdelemekten gurur duyuyoruz" dedi.

Vestel'in, Enerji Verimliliği Haftası'nda 10 bin fidanlık Vestel Ormanı oluşturmak için çalışmalara başlamasından mutluluk duyduklarını belirten Ege Orman Vakfı Genel Müdürü Metin Gençol "Vestel, Enerji Verimliliği Haftası'nda çok anlamlı bir projeye imza attı. Vestel bu kampanya ile doğaya katkıda bulunmanın yanı sıra tüketiciler üzerinde enerjinin bilinçli kullanımı konusunda farkındalık...