25 / 05 / 2024

ilem sunumları

ilem sunumları

Tüketim kültürü perspektifinden konutun değişen anlamının sorgulanacağı 'Tüketim Kültürü, Reklamlar ve Konut sunumu' 14 Kasım günü, İLEM Konferans Salonu'nda Hümeyra Kılıç tarafından gerçekleştirilecek.

A101'den rahmet ayı Ramazan'a bomba giriş!Bu ürünlerle İftar sunumlarınız ziyafete dönüşecek! 20 Mart 2023 fiyat listesi

A101 23 Mart kataloğunu ilan etti. Ramazan öncesi fiyatlarda büyük revize yapan A101, vatandaşa mübarek ayda rahat nefes aldırmayı planlıyor. A101 indirimleri, bolluk bereket ayında, iftar yemeklerinizde ziyafete dönüştürmek için istediğiniz her şeye erişmenizi sağlıyor.

Soon Gayrimenkul İnşaat Turizm Organizasyon Gıda Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Soon Gayrimenkul İnşaat Turizm Organizasyon Gıda Ticaret ve Pazarlama Limited Şirketi Şişli'de Çilem Eroğlu tarafından kuruldu.

Deprem Komisyonu'nda 'yapının depreme dayanıklılığından malik sorumlu olsun' teklifi!

Deprem Komisyonu’nda, belediyelerin depremle ilgili sunumları sırasında, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Oktar, riskli bina denetimlerinde belirlenecek bir tarihten önce inşa edilmiş yapıların kontrollerinin, sahiplerince yapılmasının zorunlu tutulmasını teklif etti.

Amiral Güvenlik Ekipmanları Yapı Malzemeleri Ve Pvc Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amiral Güvenlik Ekipmanları Yapı Malzemeleri Ve Pvc Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Çilem Köksal Sürer tarafından kuruldu.

Maketten ev satışı vurgunu sona eriyor!

Maketten gösterilen konutu satın alıp dolandırılan vatandaşların şikayetleri üzerine oluşturulan komisyon toplanacak ve sunumları dinleyecek.

Geleceğin şehirleri tartışıldı!

Para Dergisi Dijital Şehircilik Zirvesi düzenledi. Zirve’de dijital şehircilik kavramı masaya yatırıldı. İlklere imza atan belediye başkanları, teknoloji liderleri, mimarlar ve tasarımcılar geleceğe ışık tutan özel sunumlar yaptı...

Öğrenci yurtlarındaki en büyük sorun, küçük odalar!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı ile Akademetre Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Zeytin, Gayrimenkulün Büyük Buluşması-RE360’ta yaptıkları “Karşılanmamış Beklentiler” başlıklı sunumlarında öğrenci yurtları hakkında açıklamalar yaptı.

Üst segmentin yüzde 29’u, orta segmentin ise yüzde 15’i konutundan memnun!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı ile Akademetre Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Zeytin, Gayrimenkulün Büyük Buluşması- RE360’ta yaptıkları “Karşılanmamış Beklentiler” başlıklı sunumlarında, konut tercihleriyle ilgili çarpıcı tespitlerde bulundu.

Türkiye'nin Pekin büyükelçisi Abdulkadir Önen: Ev satmıyorum, Türkiye'yi tanıtıyorum!

Yaklaşık 2 senedir Pekin’de büyükelçilik görevini yürüten Abdulkadir Emin Önen, “Çinlilere ev pazarlıyor” iddiasıyla ilgili açıklama yaptı. Emin Önen, söz konusu iddiaları yalanlayarak "Ülkemizdeki yatırım olanakları hakkında sunumlar yaptım" dedi.

Noterlere 'yardımcılık sistemi' geliyor!

Adalet Bakanlığı tarafından hazırlanan ve Bakan Abdulhamit Gül’ün Bakanlar Kurulu’na sunumlar düzenlendiği İkinci Yargı Paketi’ne göre noterlere 'yardımcılık' sistemi geliyor...

Şilem İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şilem İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Egin tarafından kuruldu.

Avukatlara imar barışı eğitimi verildi!

Lal Gayrimenkul Değerleme ve Müşavirlik A.Ş. Ankara Barosunca düzenlenen etkinlikte avukatlara imar barışı uygulamasıyla ilgili sunumlar yaptı.

İnşaatçılar Berat Albayrak'tan acil çözüm istedi!

İnşaat sektörünün 3 çatı örgütü GYODER, İNDER ve KONUTDER, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ı ziyaret etti ve inşaat sektörünün gündemindeki kısa, orta ve uzun vadeli konular hakkında sunumlar yaptı.

ilem sunumları Haberi

ilem sunumları

İstanbul genelinde son yıllarda üretilen konutların neredeyse tamamını, orta ve üst gelir grubuna hitap eden ve dışa kapalı konut sitesi şeklinde üretilen konsept projeler oluşturuyor. Bu arza paralel olarak söz konusu sosyo-ekonomik kesimin de konut tercihlerinde ağırlıklı olarak güvenlikli kapalı konut sitelerine rağbet ettikleri gözlemlendi. İlk örneklerinde ‘güvenlik’ ihtiyacı ile ortaya çıkan bu sitelere son yıllarda gösterilen talepte gayrımenkul şirketlerinin vaad ettikleri sosyal donatılar, çocuk oyun alanları, deprem dayanıklılığı gibi faktörlerin yanı sıra medya ve reklamlar yoluyla lanse edilen ‘statü’ ve ‘prestij’ algısı da önemli bir tercih sebebi haline geldi. Kişi artık evle birlikte yeni bir hayat, yeni bir yaşam biçimi hatta yeni bir kentli kimliği satın alıyor. Süreç kentlerde yeni bir ‘seçkin’ kesim profili üretti.


Hümeyra Kılıç tarafından İLEM...