21 / 05 / 2024

İleri Tera Mimarlık Dekorasyon iletişim

İleri Tera Mimarlık Dekorasyon iletişim

İleri Tera Mimarlık Dekorasyon Limited Şirketi Sultangazi’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eray    İleri tarafından kuruldu.

Ci İç Mimarlık Taahhüt İşleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ci İç Mimarlık Taahhüt İşleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemal İşçi tarafından kuruldu.

İleri Tera Mimarlık Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İleri Tera Mimarlık Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eray İleri tarafından kuruldu.

İleri Tera Mimarlık Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

İleri Tera Mimarlık Dekorasyon Limited Şirketi Sultangazi’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eray    İleri tarafından kuruldu.

Kristal Mba Gayrimenkul Danışmanlığı Mimarlık İnşaat Turizm E-Ticaret Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti kuruldu!

Kristal Mba Gayrimenkul Danışmanlığı Mimarlık İnşaat Turizm E-Ticaret Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bora Yıleri ve Selçuk Gemici tarafından kuruldu.

İleri Ve Varan Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

İleri Ve Varan Mimarlık Anonim Şirketi bugün Beyoğlu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gürsel Varan tarafından kuruldu.

Osmaniye Velipaşaoğlu Mimarlık ve Mühendislik bürosu açıldı!

Osmaniye'de Velipaşaoğlu Ailesinin Gençleri Mehmet Ali Velipaşaoğlu ve Kübra Velipaşaoğlu'nun Mimarlık ve Mühendislik bürosu iş yaşamına kapılarını açtı.

Osnap Mimarlık İnşaat Taahhüt ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Osnap Mimarlık İnşaat Taahhüt ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mustafa İleri tarafından 50 bin TL sermaye ile 24 Mayıs'ta Ataşehir, Yenişehir Mahallesi, Turgut Özal Bulvarı Rumi Sokak'ta kuruldu.

Ayşegül Yıldız İstanbul ve Almanya’da mimarlık şirketi açtı!

İbrahim Tatlıses’in boşandığı eşi Ayşegül Yıldız işleri büyüttü. İç mimar olan Yıldız, Bursa’dan sonra İstanbul ve Almanya’da mimarlık şirketi açtı.

Salih İleri Mimarlık Restorasyon İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salih İleri Mimarlık Restorasyon İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Salih İleri tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile Sarıyer, Büyükdere Mahallesi, Dolunay Çıkmazı Sokak'ta kuruldu.

ARKITERA Yarışmalar ve Mimarlık sempozyumu'nun ikincisi ODTÜ'de düzenlenecek!

2013 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi'nde ilki düzenlenen Yarışmalar ve Mimarlık sempozyumunun ikincisinin ev sahipligini ODTÜ Mimarlik Fakültesi yapıyor. Nanne de Ru'nun davetli konuşmacı olarak katılacak...

Arev Gayrimenkul Dekorasyon Peyzaj İç Mimarlık İnşaat Taahhüt İşleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arev Gayrimenkul Dekorasyon Peyzaj İç Mimarlık İnşaat Taahhüt İşleri Dış Ticaret Limited Şirketi, Murat Polatel, Cansu Şahin tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Şubat'ta kuruldu

Benli Emlak Mimarlık Mühendislik İnşaat hakkında yasaklama kararı çıktı!

İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığından: Benli Emlak Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Reklamcılık Eğitim ve Temizlik Hizmetleri Limited Şirketi hakkında 1 yıl boyunca ihalelere katılmaktan yasaklama kararı çıktı...

Altan Bilim Mimarlık mahalle tarzı AVM'leri tanıttı!

Türkiye’de örnek sayılabilecek Nişantaşı City’s ve İstinye Park’ın bu anlayışla yapıldığını belirten Altan Bilim Mimarlık Kurucusu Altan Bilim “Geleceğin trendi mahalle tarzı AVM’ler olacak” dedi...

İleri Tera Mimarlık Dekorasyon iletişim Haberi

İleri Tera Mimarlık Dekorasyon iletişim

İleri Tera Mimarlık Dekorasyon Limited Şirketi Sultangazi’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Eray    İleri tarafından kuruldu.

İleri Tera Mimarlık Dekorasyon Ticaret Limited konusu:

a. Her türlü elektrikli ve elektronik kontrol aletleri, elektronik devre elemanları, iletken,yarı iletken ve entegre devre elemanları, mikroçipler ve bunların birleştirme elemanlarının alım, satımı ile ithalat ve ihracatını yapmak. b. Elektrik ve elektronik donanımlı pano, makine, elektrikli küçük el aletlerinin üretimini yapabilir, bunları yurtiçi ve yurtdışına satabilir. c. Sabit ve değişken dirençler, sabit ve değişken kondansatörler,selfler, zayıf akım transformatörleri, elektron tüpleri, diyotlar, transistörlerin alım satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. d. Her türlü elektrik malzemeleri ile bilumum elektrik motorları, bobinaj, tevzi panosu,uzaktan kumandalı otomasyon tesisleri, regülatör ve bunların yedek parça ve aksesuarları ile yine her türlü alçak ve...