04 / 05 / 2024

Ilgar Gamidov

Ilgar Gamidov

Buta Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ilgar Gamidov ve Kemalettin Kıratlı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 4 Nisan'da kuruldu

Ilgar Yapı Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ilgar Yapı Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem İlgar tarafından kuruldu.

Sian Group Gayrimenkul Turizm Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Sian Group Gayrimenkul Turizm Sağlık Hizmetleri Limited Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ilgar Alıyev tarafından kuruldu.

Merat Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merat Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ilgar Ahadov tarafından kuruldu.

Ilgar Otelcilik ve Danışmanlık Şirketi kuruldu!

Ilgar Otelcilik ve Danışmanlık Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Selcen Başpınar ve Gökmen Başpınar ortaklığıyla kuruldu.

Ela Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ela Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ilgar  Ahadov tarafından kuruldu. 

Ardahan tüneller şehri oluyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, "Ardahan, Aşık Şenlik Tüneli, Ilgar Tüneli ile tüneller şehri oluyor" dedi. 

Ardahan Ilgar Tüneli'nin inşaatı başladı!

Türkiye’nin Kafkaslara açılan geçiş güzergahı üzerinde bulunan ve kış aylarında yoğun kar yağışı, tipi ve buzlanma sebebi ile sürücülere zor anlar yaşatan Ilgar dağı tünelinin inşaat çalışması başladı.

Ardahan Ilgar Tüneli 29 Ekim 2019'da açılacak!

Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez, Ilgar Tüneli'ne ilişkin açıklama yaptı. Vali Bilmez, Ilgar Tüneli'nin ise 29 Ekim 2019 tarihinde bitirileceğini söyledi.

Ilgar Dağı Tüneli'nin temeli atıldı!

Ardahan’ın Çıldır ilçesinde Hanak-Damal-Posof Yolu Ilgar Dağı Tüneli'nin temeli atıldı.Ulaştırma Bakanı Arslan, "Bu proje asılında hayal ötesi bir proje. Posof, Hanak Damal, Ardahan elbetteki Ilgar tüneli ile ve bununla birlikte yapacağımız 41 kilometrelik bölünmüş yolla ulaşımı kolaylaşacak." dedi.

Kars Ilgar Geçidi'ne tünel yapılacak!

Ulaştırma Bakanı Arslan, "Geçit vermeyen Ilgar Geçidi'nin geçit verebilir hale gelmesi için tünele ihtiyaç vardı, onun projesini bitirdik, tünel artı beraberinde 41 kilometrelik bölünmüş yolun ihalesini yaptık ve inşallah ayın 11'inde oranın da temelini atıp vira bismillah diyeceğiz" şeklinde konuş

Ardahan Ilgar Tüneli inşaatına 32 şirket talip oldu!

Ardahan’da bayramlaşma törenine katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Posof Ilgar Dağı Tüneli’nin ihale sünecisinin başladığını ve 32 şirketin tünelin inşaat işini almak için başvuru yaptığını söyledi.

Sinop Erfelek-Ayancık yoluna köprülü kavşak inşa ediliyor!

Sinop'un ErfeleK- Ayancık yol ayrımına yapılan köprülü kavşak inşaatı hızla İlerliyor. Kavşak inşaatının Şantiye Şefi Onur Ilgar, konu ile ilgili yaptığı açıklama yaptı.

Ardahan Aktaş Mozeret Tüneli'nin yer teslimi yapıldı!

Ardahan Türkgözü ve Aktaş hudut kapıların da daha ulaşılşır bir döneme imza atılıyor. Posof Ilgar Tüneli için çalışmalar devam ederken Aktaş Mozeret Tüneli için yer teslimi yapıldı.

Ilgar Gamidov Haberi

Ilgar Gamidov

Buta Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ilgar Gamidov ve Kemalettin Kıratlı tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 4 Nisan'da kuruldu. Buta Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taaahüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatları yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Buta Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Bakırköy, Osmaniye Mahallesi, Çağlar Sokak No:16...