04 / 05 / 2024

Ilgaz Dağı kar kalınlığı

Ilgaz Dağı kar kalınlığı

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Ilgaz Dağı, hafta sonunda tatilcilerden yoğun ilgi gördü. Hafta sonunu fırsat bilen tatilciler, Ilgaz Dağı kayak merkezine akın etti..

Ilgaz Dağı'nda kar kalınlığı turizmcileri sevindirdi!

Ilgaz Dağı Yıldıztepe Kayak Merkezi'nde kar kalınlığı 10 santimetreye ulaştı. Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Yıdıztepe'de sezon hazırlıklarını tamamlayan işletmecileri yağışın beklenenden erken başlaması sevindirdi.

Satıştan kalkan iPhone 11 yeniden Teknosa'da! Karşı konulamaz fırsatı kaçırmayın!

Eski bir Apple modeli olan iPhone 11, satıştan kaldırılmıştı. Ancak, BİM, A101, Carrefoursa ve Migros gibi marketler, sınırlı sayıda stokla tekrar satışa sunuldu. Şimdi ise Teknosa mağazalarında da bu model sınırlı sayıda ve cazip bir fiyatla müşterilere sunuluyor.

Kanal İstanbul’un çimento ihtiyacının da karşılanacağı limanın imar planı askıda!

İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Çiftalan Mahallesi, Liman Amaçlı 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı. Söz konusu limandan Kanal İstanbul’un çimento ihtiyacı da karşılanacak.

İşten çıkarılınca sağlık sigortasından yararlanma hakkı hemen biter mi?

İşten istifa ya da çıkarılma durumlarında sosyal güvenceden yoksun kalmak, pek çok kişi için en fazla endişe yaratan durumlardan biri.  Peki işle ilişiği kesilenlerin sağlık hizmetlerinden yararlanma hakkı da hemen sona eriyor mu?

Vali Yerlikaya'dan yeni kar uyarısı! Saat verdi: Dışarı çıkmayın!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan İstanbullulara dikkat çeken bir uyarı geldi. Ali Yerlikaya, kuvvetli kar sağanaklarının beklendiğine dikkat çekti ve "Dışardaysak evlerimize dönelim" diye konuştu. Peki İstanbul'da kar sağanakları ne zaman başlayacak? İşte ayrıntılar...

Aybar Kar Fırtınası nedir? İstanbul’da kar ne zaman duracak? Kar ne zaman bitecek? İşte 5 günlük hava tahmini…

İstanbul’da Aybar Kar Fırtınası bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda, 9-14 Mart tarihlerinde Aybar Kar Fırtınası, İstanbul’u etkisi altına alacak. Peki Aybar Kar Fırtınası nedir? İstanbul’da kar ne zaman duracak? Kar ne zaman bitecek? İşte detaylar…

Ilgaz Dağı'ndaki kayak merkezine yatırım planı!

Ilgaz Dağı'ndaki Ilgaz 2-Yurduntepe Kayak Merkezi'nde incelemelerde bulunan Kastamonu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Zafer Karahasan, Ilgaz 2-Yurduntepe Kayak Merkezi'nde 4 konuda çalışma yapacaklarını söyledi.

Ilgaz Dağı Yurdun Tepe Kayak Merkezi yıl sonu açılıyor! 

Ilgaz Dağı'nda yapımına 2013 yılında başlanan 6 kilometre uzunluğundaki Yurdun Tepe Kayak Merkezi'nin yıl sonu açılması planlanıyor. Tesis için Kültür ve Turizm Bakanlığı 20 milyon liralık kaynak aktardı. 

Ilgaz Dağı için yeni imar planları yapıldı!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Ilgaz Dağının yaptıkları yeni imar planlamasıyla başta Türkiye'de olmak üzere Dünya'daki diğer kayak merkezleriyle yarışır hale geleceğini dile getirdi. 

Konut sigortası uçak, gemi çarpmasını da karşılıyor!

Mapfre Sigorta'nın “Konutlar İçin Çağdaş Güvence Sigortası” kapsamında kara, hava ve deniz araçlarının çarpması riskini de kapsıyor. 

Sitelerde aidata zam kapıda!

Yüksek enflasyon oranları, vatandaşların ödedikleri site aidatlarında da karşısına çıktı. Site yönetimleri teker teker aidatlarda enflasyon zammı yapmaya başladı..

Halk GYO 20 Haziran'da kar payı dağıtımına başlayacak!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından dün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO 20 Haziran'da kar payı dağıtımına başlayacağını bildirdi. 

Göztepe Stadı 2019'da, Karşıyaka Stadı 2018'de tamamlanacak!

Alsancak, Göztepe ve Karşıyaka'nın yeni statlarının temel atma töreni Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleştirildi. İzmir'deki Göztepe Stadı 2019'da, Karşıyaka Stadı 2018'de tamamlanacak.

Ilgaz Dağı Milli Parkı'nda villa inşa edildiği iddiaları TBMM'de!

Ilgaz Dağı Milli Parkı içerisinde izinsiz olarak ağaç kesimi yapıldığı ve villa inşa edildiği iddiaları hakkında CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, yazılı soru önergesi hazırladı..

Ilgaz Dağı kar kalınlığı Haberi

Ilgaz Dağı kar kalınlığı

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Ilgaz Dağı, hafta sonunda tatilcilerden yoğun ilgi gördü.


Çankırı Kayak Antrenörleri Derneği Başkanı İmdat Yarım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ilgaz Dağı'nın Doruk mevkisinde geçen hafta yağan karın sevinçle karşılandığını söyledi.


Bölgede kar yağışının sürdüğünü belirten Yarım, "Hava şartları böyle giderse Doruk Otel civarında kar kalınlığı 30 santimetreye ulaşır. Bu da bölgede sezonun erkenden açılması anlamına gelir ki bu durum işletmeciler açısından çok önemli" diye konuştu.


Bölgede hareketliliğin yavaş yavaş başladığını aktaran Yarım, "Kar yağışı, çevre illerde de sevinçle karşılandı. Karı ve kaymayı özleyen kayak severler hafta sonunu fırsat bilerek bölgeye geldi. Doruk mevkisine önemli yatırımlar yapılıyor. Telesiyej bölgenin kaderini değiştirecek. Doruk, yeni yatırımlarla bölgenin yıldızı olacak" ifadesini...