01 / 07 / 2024

ılgaz dağı yol çalışmaları ne zaman başlayacak

ılgaz dağı yol çalışmaları ne zaman başlayacak

Kastamonu’yu Ankara’ya bağlayan mevcut tek karayolu olan bin 785 metre yükseklikteki Ilgaz Dağı geçidi, Ilgaz Tünelinin yanı sıra alternatif yol olarak kullanılacak.

Ilgaz Dağı'ndaki kayak merkezine yatırım planı!

Ilgaz Dağı'ndaki Ilgaz 2-Yurduntepe Kayak Merkezi'nde incelemelerde bulunan Kastamonu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Zafer Karahasan, Ilgaz 2-Yurduntepe Kayak Merkezi'nde 4 konuda çalışma yapacaklarını söyledi.

Çorum'da yol ortasında kalan 'Yeşil Ev' yıkıldı!

Çorum'da belediye tarafından yeni açılan caddenin ortasındaki ve kamulaştırma davası sonucunda üç yıl boyunca yıkılamayan üç katlı evin, 3 milyon lira bedel ile kamulaştırılmasının ardından yıkımı için tören gerçekleşti.

Aydın'da yol çalışmaları tam gaz!

Önceki dönemde yollarda 3 bin 500 kilometreden fazla bakım, onarım ve altyapı çalışması yapılan Aydın’da yollar modern hale getiriliyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yeni dönemin Aydın için uzun soluklu hedeflere ulaşma dönemi olduğunu söyledi.

Ilgaz Dağı Yurdun Tepe Kayak Merkezi yıl sonu açılıyor! 

Ilgaz Dağı'nda yapımına 2013 yılında başlanan 6 kilometre uzunluğundaki Yurdun Tepe Kayak Merkezi'nin yıl sonu açılması planlanıyor. Tesis için Kültür ve Turizm Bakanlığı 20 milyon liralık kaynak aktardı. 

Beykoz'da yol evin üzerine çöktü!

Beykoz'un Rüzgarlıbahçe mahallesinde yol evin üzerine çöktü. İftaiye ve belediye ekipleri olay yerinde inceleme başlattı.

Ilgaz Dağı için yeni imar planları yapıldı!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Ilgaz Dağının yaptıkları yeni imar planlamasıyla başta Türkiye'de olmak üzere Dünya'daki diğer kayak merkezleriyle yarışır hale geleceğini dile getirdi. 

Bostancı-Kayışdağı yol projesi 4. kez ihaleye açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Bostancı-Kayışdağı arasına yapmayı planladığı yol ve kavşak için 4’üncü kez ihale açtı. Yeni ihale 21 Haziran’da yapılacak...

İzmir Karaburun'da emlak piyasası altın çağını yaşıyor!

İzmir'in en küçük ilçesi olan Karaburun'da yol çalışmaları sonrası tapudaki gayrimenkul alım satım hareketliliği yüzde 23 arttı, inşaat ruhsatı başvurusu da 145'ten 203'e yükseldi.

Limak Rusya’da yol yapacak!

Limak, Rusya'nın Ufa şehrinde yaklaşık 570 milyon dolar inşaat değeri bulunan otoyol projesine ortak oldu ve Rusya'da yol yapacak.

Rusya'da dev inşaat projesine Türk talip!

Rusya Federal Yol Ajansı Rosavtodor ve Türk-İtalyan ortaklığı ICA Construction, Rusya'da yol inşaatı yatırımları alanında işbirliği yapmak üzere anlaşmaya vardı.

Kuzu Grup'tan Katar'a yol ve altyapı projesi!

Türkiye ve Katar arasında işbirliği sağlayan Expo Turkey by Qatar Fuarı'na Kuzu Grup SeaPearl Ataköy projesiyle katıldı. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Katar'da yol ve altyapı projeleri yapacaklarını söyledi.

İskenderun'da yol yatırımları hız kesmiyor!

İskenderun Belediyesi Fen İşleri ekipleri, ilçedeki yol yapım ve asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ilgaz Dağı Milli Parkı'nda villa inşa edildiği iddiaları TBMM'de!

Ilgaz Dağı Milli Parkı içerisinde izinsiz olarak ağaç kesimi yapıldığı ve villa inşa edildiği iddiaları hakkında CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu, yazılı soru önergesi hazırladı..

ılgaz dağı yol çalışmaları ne zaman başlayacak Haberi

ılgaz dağı yol çalışmaları ne zaman başlayacak

Kastamonu’yu Ankara’ya bağlayan mevcut tek karayolu olan bin 785 metre yükseklikteki Ilgaz Dağı geçidi, Ilgaz Tünelinin yanı sıra alternatif yol olarak kullanılacak. Ilgaz dağ yolunun 18 kilometrelik bölümü 3 şeritli olacak. Bu amaçla, Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü tarafından geçen yıl başlatılan 18 kilometrelik dağ yolunun Kastamonu bölümünde genişletme çalışmaları büyük ölçüde tamamlanırken, Çankırı bölümünde ise bu yıl başlanacak çalışmalarla Ilgaz dağ yolunun 18 kilometrelik bölümü 3 şeride tamamlanacak. 3 şeride çıkacak yol heyelanlar nedeniyle zaman zaman geçit vermiyordu. Çalışmaların önümüzdeki yaz aylarında başlaması...