29 / 04 / 2024

Ilgaz Dağına o tel projesi

Ilgaz Dağına o tel projesi

Ilgaz Dağları’ndaki mevcut otelini yenileyen Ferko İnşaat, ayrıca 15 milyon dolara yeni bir otel daha yapıyor. Mayıs 2015’te bitecek yeni otelle birlikte Ferko’nun Ilgaz’daki yatak sayısı 750’ye çıkacak.

Şehir hastanelerinin satışına ilişkin kritik açıklama: Körfezli yatırımcıyla görüşme sürüyor!

Devlet Yatırım Ofisi Başkanı Ahmet Burak Dağlıoğlu, yaptığı açıklamada, daha küçük tesisleri tek bir çatı altında toplamak amacıyla inşa edilen 22 şehir hastanesinden bir tanesinin Körfezli bir yatırımcıya satışı konusunda görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Ayçiçek yağına büyük indirim: Duyan o markete koşuyor

Ayçiçek yağına o marketten büyük indirim geldi. Ayçiçek yağının litre fiyatı düştü. İşte indirimle alakalı merak edilen tüm ayrıntılar...

SON DAKİKA! Marmara’da deprem! O il sallandı!

Kandilli Rasathanesi’nden edinilen bilgilere göre, Bursa’da deprem meydana geldi. 3.2 şiddetinde olan deprem saat 06.50’de yaşandı.

Altın uzmanı İslam Memiş altın ve dolar yatırımcılarına saat vererek uyardı! Piyasalar yangın yerine dönecek

Altın uzmanı İslam Memiş, altın ve dolar yatırımcılarına saat vererek uyarıda bulundu. O saatte piyasalar yangın yerine dönecek...

Bakanlık düğmeye bastı! Ramazan'da göz açtırılmayacak!

Tarım ve Orman Bakanlığı, ramazan sebebiyle yaşanan yüzyılın afetinden etkilenen şehirler başta olmak üzere, ülke genelinde gıda kontrollerini çoğaltacak, tüketimi çoğalan ekmek,  tatlı ve süt ürünleriyle alakalı işletmeleri daha sıkı takibe alacak.

İslam Memiş'ten altın fiyatı tahmini! Gözler o kritik tarihe çevrildi

Altın fiyatlarında flaş gelişme. İslam Memiş tüm yatırımcıları tek tek uyarıda bulundu. O tarihe kadar yatırım yapanlar dikkat. İşte İslam Memiş’in o tahminleri…

Bir fiyatları dondurma kararı daha! O marketler de zam yapmayacak!

Fiyatları dondurma kararına o marketlerden de destek geldi. Karar gıda, dayanıklı tüketim, temizlik ürünleri mutfak araç ve gereçlerindeki fiyatları kapsıyor.

Türkiye İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Bazı bölgelerde döküm alanları hafriyat dağına dönüştü!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu yaptığı açıklamada bugün bazı bölgelerimizde döküm alanları artık hafriyat dağına dönüştüğünü söyleyerek, "İnşaat atık yönetiminde kendimizi geliştirmeliyiz." dedi.

Dağlıoğlu Emlak İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dağlıoğlu Emlak İnşaat Otomotiv Tekstil Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Karatay tarafından kuruldu.

Ilgaz Dağı'ndaki kayak merkezine yatırım planı!

Ilgaz Dağı'ndaki Ilgaz 2-Yurduntepe Kayak Merkezi'nde incelemelerde bulunan Kastamonu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Zafer Karahasan, Ilgaz 2-Yurduntepe Kayak Merkezi'nde 4 konuda çalışma yapacaklarını söyledi.

Ilgaz Dağı Yurdun Tepe Kayak Merkezi yıl sonu açılıyor! 

Ilgaz Dağı'nda yapımına 2013 yılında başlanan 6 kilometre uzunluğundaki Yurdun Tepe Kayak Merkezi'nin yıl sonu açılması planlanıyor. Tesis için Kültür ve Turizm Bakanlığı 20 milyon liralık kaynak aktardı. 

Cudi Dağı'na teleferik müjdesi!

Şırnak'ta yüzde 62'ye yakın oyla belediye başkanlığı koltuğuna oturan Mehmet Yarka bölge için yeni hedeflerini ve Cudi Dağı'na teleferik yapma planını duyurdu. 

Nemrut Dağı'na teleferik yapımı önerisi mecliste!

Nemrut Dağı'na ulaşımı kolaylaştırmak üzere teleferik yapımı önerisi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Taşdoğan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Ilgaz Dağına o tel projesi Haberi

Ilgaz Dağına o tel projesi

İnşaat, gayrimenkul ve turizm sektöründe faaliyet gösteren Ferko İnşaat, kış turizminde bakir kalan Kastamonu’da mevcut yatırımlarını genişletiyor. Kastamonu Ilgaz Milli Parkı’nda yer alan Ilgaz Mountain Resort Oteli’ni yenileyecek olan Ferko, bu yatırımın yanında yeni bir otel de inşa ediyor. Yeni oteli 15 milyon dolar yatırımla açacak olan Ferko İnşaat, mevcut resort otelin yenilemesiyle birlikte toplam 22.5 milyon dolar harcayacak. Ferko İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Meriçten, bu yatırımla mevcut 446 yatağa sahip tesisin kapasitesini 750’ye çıkaracaklarını söyledi. Konferans ve kamplarda da Abant ve Kızılcahamam’a rakip olmayı hedeflediklerini belirten Ferit Meriçten, yenileme ve yeni otel projesini Mayıs 2015’te bitireceklerini söyledi.


Rus ve Araplar’ın yoğun ilgisi var


Meriçten, Ilgaz Mountain Resort’un yaklaşık 12 yıldır faaliyette olduğunu belirterek, şu bilgileri verdi: “Ilgaz Milli Parkı’nın...