08 / 05 / 2024

Ilgaz Dağındaki oteller

Ilgaz Dağındaki oteller

Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden Ilgaz Dağı'ndaki otellerin, yılbaşı rezervasyonlarında yüzde 100 doluluğa ulaştığı bildirildi. Ilgaz Dağı'nda kar kalınlığının 45 santimetreye ulaşması, otel işletmecilerinin yüzünü güldürdü.

Ilgaz Dağı'ndaki oteller tatilcilerin gözdesi oldu!

Bölgedeki turizm merkezleri ve kayak severlerin Ilgaz Dağı'na bir an önce kar yağmasını dilediğini aktaran Kuşçu, yarıyıl tatilindeki yoğunluğun devamı için hava şartlarının iyi gitmesi gerektiğini kaydetti.

Ilgaz Dağı'ndaki oteller yüzde 100 doluluk oranına ulaştı!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Ilgaz Dağı'nda birkaç gündür etkili olan yağış sayesinde kar kalınlığı kayak yapmaya uygun hale gelince otellerin tamamı rezervasyonlarla doldu

İngiltere'de yüksek gıda fiyatları tüketici harcamalarındaki büyümeyi baskıladı! 

İngiltere'de tüketici harcamalarındaki büyüme, yüksek seyreden gıda fiyatları sebebiyle bu yılın Mayıs ayında son 6 ayın en düşük seviyeleri gerçekleşti.

Konut fiyatlarındaki tırmanış satışları frenledi! Yabancıya konut satışı da yüzde 60 azaldı!

Konut fiyatlarındaki fahiş artışlar ve kredilerdeki sınırlamalar konut iştahını da azalttı. Yerli yatırımcıların yanı sıra yabancılara yapılan konut satışlarının da ilk 4 ayda yüzde 60 oranında azaldığı dikkat çekiyor.

Bakanlıktan flaş karar! Beşiktaş ve Sarıyer sınırındaki 58 bin metrekarelik hazine arazisinin imar planı askıda!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İstanbul’da Beşiktaş ve Sarıyer sınırındaki 58 bin metrekarelik hazine arazisinin imar planlarını askıya çıkardı.

Galatasaray'da şimdi sıra Aslantepe'de: Nef Stadı ile Vadi İstanbul arasındaki 65 dönüm araziye çok amaçlı salon geliyor

Galatasaray'da şimdi sıra Aslantepe'ye geldi. Nef Stadı ile Vadi İstanbul arasındaki 65 dönüm araziye çok amaçlı salon geliyor. İşte ayrıntılar...

Madran dağındaki 4 su kaynağı 5 yıllığına kiraya veriliyor! 17 Ocak 2023’teki ihaleyi kaçırmayın!

Aydın Valiliği Madran dağındaki su kaynaklarını 5 yıllığına kiraya veriyor. 17 Ocak 2023’teki ihalenin muhammen kira bedeli 2 milyon 161 bin 882 Türk Lirası.

Türkiye için sevindiren gelişme! Dev rezervden çıkan petrol ilk kez görüntülendi

Şırnak'ta, terörden arındırılan Gabar Dağı'ndaki petrol rezervinde günlük 5 bin 300 varil petrol çıkarılmakta. Yıl sonunda 2 kuyunun daha faaliyete girmesi ile günlük üretimin 10 bin varile çıkarılması planlanıyor. 150 milyon varil petrol rezervi olan bölgeden çıkarılan petrol ilk kez görüntülenmiş

Konut fiyatlarındaki artış tam gaz! İstanbul'da fiyatlar 1 milyon 400 bin TL'yi geçti!

Konut fiyatlarındaki artış tam gaz devam ediyor. İstanbul'da fiyatlar 1 milyon 400 bin TL'yi geçti. 

Demir fiyatlarındaki artış konut fiyatlarını da etkileyecek!

Demir, konut maliyetine doğrudan etkisi olan bir emtia şeklinde belirtiliyor. Dolayısıyla demir fiyatlarındaki yükselişin konut fiyatlarındı da etkileyeceği öngörülüyor. Ayrıca emtia fiyatlarındaki yükselişler enflasyonda da yukarı yönlü risklere neden oluyor.

Eyüpsultan'da iki bina arasındaki istinat duvarı çöktü!

Eyüpsultan'da iki binanın arasındaki istinat duvarı çöktü. Olay yerine polis ve zabıta ekipleri çekmenin yaşandığı bölgeye güvenlik şeridi çekerek önlem aldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Yamanlar Dağı'ndaki tesis için yeni teklif!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Yamanlar Dağı’nda sanatoryum olarak kullanılan sonrasında kaderine terkedilen tesis için yeniden teklifte bulundu. 

Ankara'da Anıtkabir'in yakınındaki parselin ticaret alanına dönüştürülmesine tepki!

Ankara'da Anıtkabir'in hemen yakınındaki Hürriyet İlkokulu içindeki bir parsel ticaret alanına dönüştürüldü. Mimarlar Odası ve Şehir Plancıları, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı plan değişikliğine tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan gıda fiyatlarındaki artışla ilgili uyardı!

Gıda fiyatlarındaki artışlar konusunda Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşın ezilmesine tahammül edemeyeceklerini söyleyerek, "Eğer bu süreci böyle devam ettirecek olursanız çok ağır cezalar sizleri bulabilir." dedi.

Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun'da değişiklik!

Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun'da Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

Ilgaz Dağındaki oteller Haberi

Ilgaz Dağındaki oteller

Türkiye'nin önemli kayak merkezlerinden Ilgaz Dağı'nda kar kalınlığının 45 santimetreye ulaşması, otel işletmecilerinin yüzünü güldürdü. 


Çankırı Kayak Antrenörleri Derneği Başkanı İmdat Yarım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, beklenen seviyede kar yağmasından dolayı mutlu olduklarını belirtti.


Ilgaz Dağı'ndaki kayak merkezlerinde kar kalınlığının 45 santimetreye yükseldiğini vurgulayan Yarım, "Ilgaz Dağı'nda kar kalınlığı 45 santimetreyken Yıldıztepe Kayak Merkezi'nde ise 25 santimetreye yükseldi. Kar yağışı aralıksız bir şekilde devam ediyor" dedi.


Yarım, kar yağışından hem işletmecilerin hem de tatilcilerin memnun olduğunu kaydederek, şunları söyledi:


 "Ilgaz Dağı, son yağan karlarla kar yağışına doyuyor. Umarız sezon böyle devam eder. Bölgenin bol kara ve turiste ihtiyacı var. Sezonun bol karlı geçmesini istiyoruz. Yılbaşı öncesi oteller yüzde yüz doluluk oranına ulaştı. Oteller şuan itibariyle tamamen doldu. Tatilciler, bu yılbaşı da 'Ilgaz' dedi....