02 / 05 / 2024

Ilgaz Tüneli Nisan 2016

Ilgaz Tüneli Nisan 2016

Trafik kazalarını en aza indirmesi ve Kastamonu-Ankara arasındaki ulaşımı 1.5 saate düşürmesi öngörülen Ilgaz Tüneli, önümüzdeki yılın nisan ayında tamamlanacak. Ilgaz Dağı, yapımı süren 5 bin 391 metrelik tünelle 8 dakikada geçilebilecek.

Ilgaz Tüneli Nisan 2016’da açılacak!

Ankara arasındaki ulaşımı 1.5 saate düşürecek Ilgaz Tüneli’nin yapımında sona gelindi. Yüzde 73’ü tamamlanan tünelin Nisan 2016’da ulaşıma açılacağı belirtildi.

Dünyanın en yüksek rakımlı karayolu tüneli trafiğe açıldı!

2015 yılında Mila Dağı'nda inşasına başlanan dünyanın en yüksek rakımlı karayolu tüneli 26 Nisan Cuma günü trafiğe açıldı.

Karabel Tüneli 2018'de tamamlanacak!

Nisan ayında yapımına başlanan Karabel Tüneli gelecek yılın sonuna doğru hizmete açılacak.

Binali Yıldırım'dan Sahara Tüneli müjdesi!

16 Nisan Referandumu öncesinde Artvin halkına Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni anlatmak üzere Artvin’e gelen Başbakan Binali Yıldırım Artvin’e doğalgazın geleceğini ve Sahara Tüneli’nin de yapılacağını müjdeledi.

Kabataş-Üsküdar Yaya Tüneli için çalışmalar Nisan'da başlayacak!

Sondajı tamamlanan Üsküdar-Kabataş tüneli için nisandan itibaren yapım çalışmalarına başlanacak ve tünel, 600 günde tamamlanacak.

Sivas Mevlana Tüneli önümüzdeki yaza tamam!

Temeli, 9 Nisan’da görkemli bir törenle atılan,Mevlâna Tüneli’nde çalışmalar sürüyor. Projenin önümüzdeki yaza tamamlanması planlanıyor.

Sürücüler Ilgaz Tüneli'nden memnun!

Açılışı dün Başbakan Yıldırım tarafından gerçekleştirilen Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli, başta kamyon şoförleri olmak üzere sürücüleri memnun etti.

Ilgaz Tüneli nereden nereye olacak?

Bugün gerçekleştirilen törenle hizmete açılan Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli Kastamonu-Ankara arasındaki ulaşımı 1.5 saate düşürecek. Ulaşımı rahatlatacak olan Ilgaz Tüneli nereden nereye olacak? İşte Ilgaz Tüneli'nin özellikleri..

Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli açıldı!

Kış aylarında sürücülerin zor anlar yaşamasına neden olan Ilgaz Dağı'na inşa edilen "Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli" hizmete açıldı.

Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli bugün açılıyor!

Özellikle kış aylarında sürücülerin zor anlar yaşamasına neden olan Ilgaz Dağı'na inşa edilen, bölgenin ekonomisi ve turizmi açısından da büyük önem taşıyan "Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli" bugün hizmete açılacak.

Ilgaz Tüneli yarın açılıyor!

Kış aylarında sürücülerin zor anlar yaşamasına neden olan Ilgaz Dağı’na inşa edilen tünel yarın açılıyor. Bölgenin ekonomisi ve turizmi açısından da büyük önem taşıyan Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli, sürücülerin İç Anadolu’dan Batı Karadeniz’e kolay ve hızlı ulaşmasını sağlıyor.

Ilgaz tüneli'nde geri sayım başladı!

Özellikle kış aylarında sürücülerin zor anlar yaşamasına neden olan Ilgaz Dağı'na inşa edilen, bölgenin ekonomisi ve turizmi açısından da büyük önem taşıyan "Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli" 26 Aralık'ta hizmete açılacak.

Ilgaz Tüneli 26 Aralık'ta açılacak!

Başbakan Binali Yıldırım, 26 Aralık Pazartesi günü Ilgaz Tüneli'nin açılışının yapılacağını belirterek, "Yine Türkiye'nin büyük bir eserini açacağız. 130 yıllık hayal gerçek oluyor. Ilgaz tünelleri hizmete giriyor. İki tünel, her birinin boyu 6,5 kilometre. " dedi.

Ilgaz Tüneli 15 Aralık'ta açılışa hazır olacak!

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya, Ilgaz Tüneli’ni ziyaret etti. Ilgaz Tüneli’nin 15 Temmuz’da istiklal ve istikbalin temsili olduğunu belirten Kaya, tünelin 15 Aralık’ta açılışı yapılacak hale geldiğini söyledi.

Ilgaz Tüneli Nisan 2016 Haberi

Ilgaz Tüneli Nisan 2016

Trafik kazalarını en aza indirmesi ve Kastamonu-Ankara arasındaki ulaşımı 1.5 saate düşürmesi öngörülen Ilgaz Tüneli, önümüzdeki yılın nisan ayında tamamlanacak


Trafik kazalarını en aza indirmesi ve Kastamonu-Ankara arasındaki ulaşımı 1.5 saate düşürmesi öngörülen Ilgaz Tüneli, önümüzdeki yılın nisan ayında tamamlanacak. Sürücülerin korkulu rüyası olan Ilgaz Dağı, yapımı süren 5 bin 391 metrelik tünelle 8 dakikada geçilebilecek. 


Son 12 yılda 50 km’den 200 km’ye çıkan tünel projeleri daha da hız kazanacak. Devam eden 106 projenin tamamlanmasıyla tünel uzunluğu 466 km’ye ulaşacak. Bu kapsamda, yapımına 2012 yılında başlanan ve Ankara-Kastamonu arasındaki yolculuk süresini 1.5 saate düşürecek Ilgaz Tüneli’nin yapımında sona gelindi. 5 bin 370 ve 5 bin 391 metrelik 2 tüpten oluşan bağlantı yollarıyla toplam uzunluğu 26.7 kilometre olan projenin tamamı yüzde 73...