02 / 05 / 2024

Ilgaz Tünelinde sona gelindi

Ilgaz Tünelinde sona gelindi

Ilgaz Dağı geçiş tünelinde sona yaklaşıldı. Ankara-Kastamonu arasındaki mesafeyi 30 dakika kısaltacak olan tünelin bu yıl sonuna kadar tamamlanıp hizmete açılması hedefleniyor.

Aile Destek Ödemelerinden kötü haber. Bu tarihte sona eriyor

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından verilen aile destek ödemelerinden kötü haber geldi. Destek ödemeleri sona erecek. Peki tarihi ne zaman. Bu detayların hepsi haberimizde gizli.

Çiftçiler dikkat! Çiftçi kayıt sistemi için sona yaklaşıldı! Hemen başvurun! 

Çiftçi kayıt sistemine e-Devlet üzerinden başvuruda bulunmak için son 1 buçuk ay kaldı. 31 Aralık tarihinde Çiftçi kayıt sistemine e-Devlet başvuruları sona erecek. Peki Çiftçi kayıt sistemi nedir? Çiftçi kayıt sistemi başvurusu nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

Gümüş yatırımcıları müjde! Gümüş fiyatları yükseliyor

Gümüş fiyatları milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları 10 lira seviyelerine kadar düştükten sona bu hafta tekrar yükselişe geçti. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş gram alış satış fiyatı kaç lira?

Ankara İzmir YHT projesi tünel inşaatında ışık göründü!

Ankara-İzmir arasındaki seyahat süresini 3,5 saate düşürecek dev projenin TBM tünelinde ışık göründü. Türkiye'nin en geniş TBM tünelinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. 

Dünyanın en uzun tünelinde Türk imzası! 

Yurt dışında projeler hayata geçiren Mono Steel, Dünyanın en uzun tüneli olan Gotthard Base’de yer alacak...

Akaryakıt tavan fiyat uygulamasında sona gelindi!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) kararı ile akaryakıt sektöründe 2 aydır uygulanan tavan fiyat uygulaması yarın akşam sona erecek.

Aziz Sancar'ın müzeye dönüştürülecek evindeki restorasyonda sona gelindi!

Mardin'in Savur ilçesinde Nobel ödüllü Türk bilim insanı Prof. Dr. Aziz Sancar'ın doğup büyüdüğü ve doktorluk yaparken kaldığı evin restorasyonda sona gelindi...

Buğra Gökçe: İzmir'i demir ağlarla örüyoruz!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Fahrettin Altay - Narlıdere metro hattının ilk tünelinde kesintisiz bağlantı yapıldı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe, "İzmir'i demir ağlarla örüyoruz" dedi.

Fahrettin Altay-Narlıdere Metro Hattı 2022'nin sonunda tamamlanacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Fahrettin Altay-Narlıdere Metro Hattı'nın ilk tünelinde ışığın göründüğünü müjdeledi. Soyer, "2022 sonunda Narlıdere Metromuzu hizmete açmayı öngörüyoruz" dedi.

TOKİ Bilecik Söğüt alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bilecik Söğüt Kayhan Mahallesi alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor...

Dünyanın en uzun tünelinde Türk imzası!

Hindistan'ı Çin'e bağlayan, dünyanın 3 bin metre ve üzeri irtifalardaki en uzun tünel olma özelliğine sahip tünelde Türk teknolojileri kullanılıyor. Tünelin yazılımını ve elektromekanik sistemleri Savronik Şirketler Grubu tarafından yapıldı. 

Konya Meram İlçe Halk Kütüphanesi inşaatında sona gelindi!

Konya Meram Belediyesi tarafından inşa edilen Meram İlçe Halk Kütüphanesi inşaatında sona gelindi.

Zonguldak Mithatpaşa Tünelleri inşaatında sona gelindi!

Zonguldak’ta kent trafiğinin rahatlatılması için 2013 yılında yapımına başlanan Mithatpaşa Tünelleri inşaatında sona yaklaşıldı. Tünellerle beraber 30 dakikalık ilçe yolu 5 dakikaya düşecek.

Ilgaz Tünelinde sona gelindi Haberi

Ilgaz Tünelinde sona gelindi

Türkiye’nin en uzun tünellerinden biri olan Ilgaz Dağı geçiş tünelinde sona yaklaşıldı. Ankara-Kastamonu arasındaki mesafeyi 30 dakika kısaltacak olan tünelin bu yıl sonuna kadar tamamlanıp hizmete açılması hedefleniyor. Tünel sayesinde Ilgaz Dağı geçişi 5.4 kilometre kısalarak 11 bin 815 metreye düşecek. Kastamonu ve Çankırı arasında Ilgaz Tüneli geçişinin yer aldığı 27,1 kilometrelik Kastamonu Diphan-Ilgaz İndağı projesi kapsamında 15,2 Kilometresi bölünmüş yolun yanı sıra, kalan 11,4 kilometrelik kesimde ise bölünmüş yol yapım çalışmalarının devam ettiği belirtildi. Yüzde 65’lik bir kısmı tamamlanan Ilgaz Tünelinde sol tüpte bin 800 metre, sağ tüpte bin 700 metre olmak üzere toplam 3 bin 500 metre tamamlandı. 6,4 kilometrelik bağlantı yollarında ise diğer çalışmaların yüzde 80’inin tamamlandığı...