19 / 05 / 2024

ılgaz yıldıztepe kayak merkezi ne zaman açılacak

ılgaz yıldıztepe kayak merkezi ne zaman açılacak

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve İdareciler Günü dolayısıyla kaymakam ve gazetecileri Yıldıztepe Kayak Merkezi'nde konuk etti. Vali Özcan, Yıldıztepe Kayak Merkezi'nin yeterli kar yağmadığı için açılamadığını söyledi...

Bursa Yıldıztepe Kültür Merkezi 10 yıllığına kiralanacak!

Bursa'daki Yıldıztepe Kültür Merkezi 96 milyon TL bedelle 10 yıllığına kiraya verilecek. İşte detaylar...

Bursa Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığı, Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Bağcılar Yıldıztepe semt havuzunun inşaatı tamamlandı!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, temeli 4 ay önce atılan Yıldıztepe semt havuzunun yılbaşında hizmete gireceğini müjdeledi.

Çankırı Yıldıztepe'ye yeni yatırımlar geliyor!

Çankırı Valisi Mesut Köse, vatandaşlara en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını belirtti. Köse, "Yıldıztepe Kayak Merkezini kış turizminde cazibe merkezi haline getirmek için çalışmalar yapıyoruz." dedi.

Mudanya Yıldıztepe 1 yılda bitirilecek!

MUDANYA'YA vizyon katacak olan projeler arasında yer alan Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi Projesi'nin temeli atıldı.

Mudanya Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atılıyor!

Bursa'da Mudanya'nın vizyonunu değiştirecek olan projeler arasında yer alan Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi Projesi'nde temeller atılıyor.

Göztepe Stadı projesini Binali Yıldırım açıklayacak!

15 Ekim Cumartesi günü Dokuz Eylül Üniversitesi akademik yılı açılış törenine katılacak olan Başbakan Binali Yıldırım, cumartesi günü geleceği İzmir'de Göztepe Stadı projesini açıklayacak.

Malatya Yıldıztepe Mahallesi'nin yolları asfaltlanıyor!

Battalgazi Belediyesi tarafından Yıldıztepe Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması yapıldı. Yıldıztepe Mahalle Muhtarı Bayram Alışık, mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür etti.

İstanbul'a 5 yıldızlı kamu hastaneleri geliyor!

İstanbul Valiliği tarafından 2014 yılında yeniden inşasına başlanan ve 5 yıldızlı otel konforunda olması planlanan Okmeydanı, Göztepe ve Kartal eğitim ve araştırma hastanelerinin yapımlarına tüm hızla devam ediliyor.

Ankara Yıldıztepe'de tatil yoğunluğu!

Ankara’ya yaklaşık 2 saat uzaklıktaki Yıldıztepe Kayak Merkezi'nde yarıyıl tatili yoğunluğu yaşanıyor. Sömestir tatili fırsatını değerlendiren aileler, kızak ve kayakla soğuğa rağmen kışın tadını çıkarıyor.

Yıldız Dağı Kış Sporları Merkezi'nde çalışmalar sürüyor!

Geçen sezon faaliyete başladığı ilk günden itibaren kayak severler tarafından büyük ilgi gören Yıldız Dağı Kış Sporları Turizm Merkezi’nde çalışmalar hummalı bir şekilde devam ediyor.

Ankara Altındağ'daki Yıldız Parkı törenle açıldı!

Ali Ersoy ve Yıldıztepe mahallelerinin birleştiği noktaya yapılan 30 bin metrekarelik Yıldız Parkı geniş katılımlı bir törenle açıldı

Nazilli Yıldıztepe'ye yeni engelliler parkı!

Nazilli Belediyesi, Yıldıztepe Mahallesi 61 sokak üzerinde engelliler için park yapım çalışmalarına başladı. Başkan Haluk Alıcık parkın en kısa sürede engellilerin hizmetine sunulacağını dile getirdi.

ılgaz yıldıztepe kayak merkezi ne zaman açılacak Haberi

ılgaz yıldıztepe kayak merkezi ne zaman açılacak


Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Yıldıztepe Kayak Merkezi'nde yeterli kar yağmadığı için sezonun henüz açılamadığını söyledi.


Vali Özcan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve İdareciler Günü dolayısıyla kaymakam ve gazetecileri Yıldıztepe Kayak Merkezi'nde konuk etti.


Özcan, yaptığı açıklamada, merkezde kar kalınlığının 20 santimetre olduğu, kayak yapılabilmesi için en az 30 santimetre daha kar yağması gerektiğini söyledi.


llgaz'da kış turizmi açısından büyük potansiyel bulunduğuna dikkati çeken Özcan, "Kış sporları için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Tesislerimizin bakım ve onarımı yapıldı, her şeyimiz hazır. Yalnız bu sporları yapabilmemiz için ana madde olan kar yok. Yıldıztepe Kayak Merkezi'nde, ocak ayı olmasına rağmen yeterli kar yağmadığı için kayak sezonunu henüz açamadık. İnşallah önümüzdeki hafta kayak yapılabilecek kar bekliyoruz. Çevre illerden kayak severleri Ilgaz'a bekliyoruz" dedi.


Yıldıztepe Kayak Merkezi'nin kayak severler...