02 / 05 / 2024

Ilgın İnşaat We Haliç iletişim

Ilgın İnşaat We Haliç iletişim

We Haliç satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Ilgın İnşaat'ın We Haliç projesinde 1.600 konut planlandı...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Emlak Konut'un 3 camisini Ilgın İnşaat yapacak! 

Emlak Konut GYO, Başakşehir Güney Ayazma ve Kayabaşı - Avcılar Kapadık Cami İnşaatları ile Ada içi Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi' nin sözleşmesini Ilgın İnşaat'la imzaladı.

We Ilgın Tuzla Proje İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

We Ilgın Tuzla Proje İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

We Ilgın Haliç Proje İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

We Ilgın Haliç Proje İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Ilgın İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ilgın İnşaat İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 23 milyon 370 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Yanmaz ve Abdulvahap Arslan ortaklığında kuruldu. 

We Haliç herkesi ev sahibi yapacak!

Ilgın İnşaat, We Haliç projesi ile herkesi ev sahibi yapacak. Şirket projede yeni bir kampanya başlattı...

We Ilgın Haliç fiyat listesi 2017!

Haliç'in en büyük konut projesi olan We Haliç'te 7 Tepeli İstanbul'a 7 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Proje 1.057 daireden meydana geliyor. İşte We Ilgın Haliç fiyat listesi 2017...

Ilgın İnşaat 2018'de örnek projelere imza atacak!

Ilgın İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Halil Yanmaz 2018 yılında örnek olacak projelere imza atacaklarını ifade etti.

We Bulvar Çarşı'da yüzde 30 ön talep toplandı!

Ilgın İnşaat'ın Gaziosmanpaşa Belediyesi iş birliği ile hayata geçirdiği We Haliç projesinin çarşı bölümü olarak planlanan We Bulvar Çarşı projesine yüzde 30 ön talep geldi...

We Haliç'te We Ilgın Finans modeli ödeme!

We Haliç projesi Ilgın İnşaat tarafından İstanbul Gaziosmanpaşa'da hayata geçirildi. Projede uygulanan We Ilgın Finans modeli ödeme planına göre 48 ay faizsiz ödeme yapılabiliyor...

We Haliç'te We Ilgın Finans Modeli ile herkes ev sahibi olacak!

We Haliç projesinde dev bir kampanya başladı. We Ilgın Finans Modeli ile projeden daire almak isteyenlere 48 aya kadar vade farksız taksitlendirme imkanı sunuluyor. 

Ilgın İnşaat We Haliç Evleri fiyat listesi 2017!

Ilgın İnşaat We Haliç Evleri fiyat listesi 2017 kapsamında daireler 362 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede konut, ofis ve dükkanlar bulunuyor...

Ilgın İnşaat We Haliç fiyat!

Toplam 1.157 daire ve 27 ticari birimden meydana gelen We Haliç Evleri İstanbul Gaziosmanpaşa'da yükseliyor. İşte Ilgın İnşaat We Haliç fiyat listesi...

Ilgın İnşaat We Haliç iletişim Haberi

Ilgın İnşaat We Haliç iletişim


Ilgın İnşaat tarafından hayata geçirilen We Haliç projesi İstanbul Gaziosmanpaşa Sarıgöl'de  kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor. We Haliç projesi 14 blokta 1.600 konuttan meydana geliyor.


109 milyon dolar yatırım bedeline sahip olan We Haliç Evleri projesi 60 bin metrekare alanda inşa ediliyor. We Haliç Evleri'nde satılabilir alan 130 bin 194 metrekare olarak belirlendi.


213 bin 433 metrekare inşaat alanına sahip olan We Haliç Evleri Gaziosmanpaşa projesinde yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, otopark gibi sosyal olanaklar bulunuyor.



We Haliç satış ofisi

Web: http://www.ilgin.com.tr/

Tel: 0(312) 492 05 70

Gülcihan...