04 / 05 / 2024

İlhami Eksin

İlhami Eksin

Scania İnşaat Araçları'nın lansmanında konuşan genel müdür İlhami Eksin, Avrupa'nın içinde en yüksek beton üretiminin Türkiye'de olduğuna dikkati çekerek, kentsel dönüşümün sektörü büyüteceğinden söz etti

Yusuf Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Yusuf Otelcilik Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 1.000.000,00 TL sermaye ile İlhami Sil tarafından kuruldu.

İlhami Özşahin Kimdir?

Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İlhami Özşahin kimdir? İlhami Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İlhami Özşahin'in biyografisi..

Aydınalp İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınalp İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlhami Aydınalp tarafından kuruldu.

İlksin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlksin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile  İlhami Kılıç tarafından kuruldu.

İbah Gayrimenkul Ve Turizm Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

İbah Gayrimenkul Ve Turizm Yatırım Anonim Şirketi Beyoğlu'nda Aykut Hasbal ve İlhami Bozkurt ortaklığında kuruldu.

Asdora Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asdora Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de İlhami Meral tarafından kuruldu.

Reaktan İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reaktan İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta İlhami Oktay tarafından kuruldu.

İlsa Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

İlsa Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi  Kadıköy’de  300 bin TL sermaye bedeli  ile  İlhami    Erbaşı tarafından kuruldu.

İmass Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmass Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  400 bin TL sermaye bedeli  İlhami    Maskan tarafından kuruldu.

Mavi Yeşil Orman Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mavi Yeşil Orman Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burak Yakın ve İlhami Yazıcı ortaklığında kuruldu.

Dora 1453 İnşaat Metal Nakliye Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dora 1453 İnşaat Metal Nakliye Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 700 bin TL sermaye bedeli ile İlhami akdemir tarafından kuruldu.

Sil Turizm Gayrimenkul Gıda Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sil Turizm Gayrimenkul Gıda Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İlhami Sil tarafından kuruldu.

GYODER Tesis Yönetimi Semineri 18 Şubat'ta! 

GYODER Akademi'nin düzenlediği Tesis Yönetimi Semineri, 18 Şubat'ta Omurga Gayrimenkul Portföy Yönetim Kurulu Danışmanı İlhami Akkum'un eğitmenliğinde gerçekleştirilecek...

İlhami Eksin Haberi

İlhami Eksin

Scania Genel Müdürü İlhami Eksin, ağır vasıta pazarının geleceğinin daha parlak olacağını belirterek, "Mega projelerimiz var. Ayrıca Avrupa'nın iyileşmesi, Rusya'nın ve Ukrayna'nın düzelmesi, Güneydoğu sorununun çözülmesi Türkiye'yi parlatacak" dedi.


Scania İnşaat Araçları'nın lansmanında AA muhabirine değerlendirmede bulunan İlhami Eksin, 10 yıl önce yüzde 65'i klasik kamyondan, yüzde 35'i çekiciden oluşan 16 ton üzeri ağır vasıta pazarında bugün çekicilerin payının yüzde 65'e çıktığına işaret etti.


Türkiye'nin stratejik coğrafi konumunun uluslararası taşımacılık ve lojistik hizmetlerin artmasını sağladığını belirten Eksin, son 10 yılın ortalamasına bakıldığında dalgalanmalara karşın ağır vasıta pazarının 30 bin düzeyinde seyrettiğini ve pazarın 10-12 bin klasik kamyon ve 20 bin çekici şeklinde dağılım gösterdiğini anlattı.


Eksin, geçen yıl ağır vasıta pazarının 31 bin düzeyinde kapandığını belirterek, şöyle devam etti:


"Scania olarak pazar payımızı...