28 / 04 / 2024

İlhan Bayram kim

İlhan Bayram kim

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürü İlhan Bayram, Yuvacık Barajı'nda 15 günlük su kaldığını belirterek, Sapanca Gölü ve Namazgah Barajı devrede olduğu için su sıkıntısı yaşanmayacağını bildirdi...

Dul ve yetim aylığı alanlar dikkat! Yüzde 75-50-25 hisseye göre kim ne kadar ikramiye alacak? Hemen bakın!

Dul ve yetim aylığı alanlar da bayram ikramiyelerinden faydalanıyor. Peki yüzde 75-50-25 hisseye göre kim ne kadar ikramiye alacak? Hemen tek tek açıklanan bu ikramiye detaylarına bakın...

Emekli bayram ikramiyesi ne zaman yatırılacak? 2022 Kurban Bayramı ikramiyesini kim, hangi gün alacak?

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala 14 milyona yakın emekli vatandaşın merakla beklediği emekli bayram ikramiyeleri ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Bakanlık, ikramiyelerin ne zaman hesaplara yatırılacağını açıkladı. Peki, 2022 Kurban Bayramı öncesi emekli ikramiyesi ne kadar olacak? İk

Kocaeli Tuana Evleri'nde son rötuşlar!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Tuana Evleri 2. Etap'taki çalışmaları inceledi. Ön teslimleri gerçekleşen projede son rötuşlar yapılıyor.

İstanbul metrosu Gebze'ye uzayacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, 2018'de temellerini atacakları Gebze bölgesindeki metro hatlarını, İstanbul ile entegre ederek büyük bir hamle yapacaklarını açıkladı.

Gebze Anibal Kavşağı'nda sona gelindi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Gebze trafiğini rahatlatacak olan Anibal Kavşağı'nın inşaat çalışmalarını inceledi.

İzmit Kent Meydanı için çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, yapımı ilk defa gerçekleştirilen yarı otomatik kapalı otopark ve kent meydanıyla ilgili bilgiler verdi.

Gebze-Darıca Metrosu'nun ihalesi 2018'in ilk yarısında!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Gebze-Darıca Metro Hattı projesini masaya yatırdı. Bayram metro projesiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada projenin 2018'in ilk yarısında ihaleye çıkacağını belirtti.

Kocaeli Çayırova yeni spor salonuna kavuşuyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, Şehit Er Mücahit Okur Spor Salonu inşasında incelemeler yaptı.

Çayırova'ya yeni spor salonu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram Çayırova’da hayata geçirilen Şehit Er Mücahit Okur Anadolu İmam Hatip Lisesi için inşa edilen spor salonunda incelemelerde bulundu.

Kocaeli'ye yeni altyapı yatırımları!

Bahar ayları ile birlikte yeşillik ve çiçeklerle bezenen mahallelerde vatandaşlar ile bir araya gelen Genel Müdür İlhan Bayram, il genelindeki onlarca kırsal yerleşim alanında altyapı yatırımları yaptıklarını söyledi.

Kocaeli’de barajlar doldu!

Barajlarla ilgili açıklama yapan İlhan Bayram, “İçme suyu havzalarımız yeterli kar yağışını aldılar. Kocaeli'de susuzluk çekmeyiz” dedi.

İhsaniye Barajı’nın temeli Cuma günü atılıyor!

İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, geride kalan 11 yılda 1,2 milyar lira yatırım yaptıklarını, İhsaniye barajının temelinin ise Cuma günü atılacağını söyledi.

Gebze'nin 3 mahallesinde altyapı atağı!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ve İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, Mollarenari, Cumaköy ve Denizli mahallerine yapılacak altyapı ve arıtma tesisi hakkında vatandaşa bilgi aktardı.

İlhan Bayram kim Haberi

İlhan Bayram kim

Kocaeli Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürü İlhan Bayram, yaptığı açıklamada, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğünün kayıtlarına göre son 50 yılın en kurak dönemini yaşadıklarını belirtti.


Bölgede ortalama 8-10 senede bir kuraklık yaşandığını kaydeden Bayram, "DSİ'nin 1965 yılındaki akım verilerine göre bu sene en şiddetli kuraklık dönemini yaşıyoruz. Tarihte yağış bakımından da böyle bir aralık, ocak ayı da geçmemiştir ama sevindirici olan üst üste 3 ay süren kurak dönem de olmamıştır. Bir sefer 2 ay gibi kurak bir dönem yaşanmıştır" değerlendirmesinde bulundu.


Bayram, bölgenin su ihtiyacını karşılamak için C planı olarak Namazgah Barajı'nı inşa ettiklerini, Kandıra ve sahil bölgelerinin yanı sıra 290'ın üzerinde yerleşim alanına su vereceklerini aktardı.


- " Yuvacık Barajı'nda 15 günlük su kaldı"


Kocaeli ve Sakarya’nın su ihtiyacını...