29 / 04 / 2024

İlhan Ersözlü fuar açıklaması

İlhan Ersözlü fuar açıklaması

TÜYAP Fuarcılık Anadolu Fuarları Genel Müdürü Ersözlü, "Balkanlar, Avrupa'nın doğusu, Kafkaslar, Asya-Pasifik ülkeleri ve sakin körfez ülkelerinden ziyaretçi getiriyoruz, sıkıntılı yerlerin açığını bu coğrafyalardan gelen iş adamlarıyla kapatıyoruz" dedi

Koray Ersözlü İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koray Ersözlü İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Koray Ersözlü tarafından kuruldu.

Gürdağ Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürdağ Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Ahmet Ersözlü, Hasan İlkan Ersözlü ve Mustafa Ümit Ersözlü ortaklığında kuruldu.

Samsun-Kırıkkale Hızlı Tren projesinin akıbeti mecliste!

Samsun, Amasya, Çorum, Kırıkkale hızlı tren projesinin akıbeti ile Kırşehir-Yozgat karayolunun yenilenmesi çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li İlhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gayrimenkul sektörü haksızlığa uğruyor!

Evim Türkiye Fuarı'nın tanıtım toplantısında konuşan KONUTDER Başkanı Altan Elmas, gayrimenkul sektörünün haksızlığa uğradığını söyledi.

Ankara-Sivas hızlı tren projesinde sona gelindi!

TRANSİST 11. İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı'nda konuşma yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Turhan, "Ankara-Sivas hızlı tren projesinde sona yaklaştık." dedi....

Erka Internatıonal Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erka Internatıonal Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Kazım Ersözlü tarafından kuruldu. 

Çin'de otoyol ve yüksek hızlı demiryolu köprüleri artıyor!

Çin Ulaştırma Bakanlığı başmühendisi Zhou Wei, Çin'in Hubei Eyaletinin başkenti Wuhan'da düzenlenen uluslararası köprü fuarında ülkedeki yüksek hızlı tren hattının toplam uzunluğunun 2025 yılında 38 bin kilometreye yükseleceğini söyledi..

Bursa'daki fuarlar konut satışlarını artırdı!

19-23 Nisan'da gerçekleşen Bursa İnşaat ve Rising City Gayrimenkul Fuarları'nın bölgeye etkisini BTSO Başkanı İbrahim Burkay ve Tüyap genel Müdürü İlhan Ersözlü değerlendirdi.

Sur Çelik Kapı, Samsun İnşaat Fuarı'na katıldı!

Sur Çelik Kapı, TÜYAP Samsun 3. İnşaat Fuarı'nda açtığı stantla görücüye çıktı. Güvenilir sistemiyle hırsızlığa son veren Sur Çelik Kapı, ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Hüseyin Sözlü: Türkiye’nin nitelikli konutlara ihtiyacı var!

11’incisi düzenlenen Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri İş ve İnşaat Makineleri Fuarı açıldı. Fuarda açıklama yapan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sözlü, Adana’nın nitelikli konutlara ihtiyacı olduğunu vurguladı

Hüseyin Sözlü: Adana’nın nitelikli konutlara ihtiyacı var!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 11. Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri İş ve İnşaat Makineleri Fuarı'nda yaptığı açıklamada Adana’nın nitelikli konutlara ihtiyacı olduğunu söyledi.

Tüyap Bursa Uluslararası Fuarı Nisan 2017'de yapılacak!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) ve Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası (BEMO) işbirliği ile hazırlandığını belirten Tüyap Bursa Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü, fuarın 12-16 Nisan 2017 tarihleri arasında yapılacağını belirtti.

ISAF Fuarı 29 Eylül'de başlıyor!

Sektörün sabırsızlıkla beklediği, Marmara Tanıtım Fuarcılık’ın amiral gemisi olan ISAF Fuarları çok yakında kapılarını ziyaretçilerine açıyor. ISAF Security Fuarı, IT Security Fuarı ve Smart Home Fuarı olarak üç ana başlık altında 29 Eylül-2 Ekim, 2016 tarihleri arasında gerçekleşecek.

İlhan Ersözlü fuar açıklaması Haberi

İlhan Ersözlü fuar açıklaması


TÜYAP Fuarcılık Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü, siyasi istikrarsızlığın hakim olduğu Ortadoğu, Arap Yarımadası, Kuzey Afrika coğrafyalarını bıraktıklarını belirterek, bu pazarların yarattığı açığı Balkanlar, Avrupa'nın doğusu, Kafkaslar, Asya-Pasifik ülkeleri, Hindistan, Pakistan gibi sakin olan körfez ülkelerinden getirdikleri iş adamlarıyla kapattıklarını söyledi. 


Ersözlü,yaptığı açıklamada, İstanbul, Bursa, Adana, Konya, Diyarbakır ve Samsun'daki fuar merkezlerinde yılda 3 milyonun üzerinde yerli ve yabancı ziyaretçi ağırladıklarını ifade etti. 


Türkiye genelindeki fuar ölçeğinin 500 bin metrekare civarında olduğunu anımsatan Ersözlü, bunun yüzde 50'sini TÜYAP Fuarcılık olarak kontrol ettiklerini vurguladı. 


"Irak'ta yapılan ihracatta önceki döneme göre düşüş var"


 "Klasik Pazar" diye tabir edilen Ortadoğu, Arap Yarımadası, Kuzey Afrika coğrafyalarında siyasi istikrarsızlık ve karışıklıklar olduğunu anlatan Ersözlü, "En fazla ihracat yaptığımız ülkelerden biri Irak. Irak'ta yapılan ihracatta önceki döneme göre...