17 / 05 / 2024

İlhan Ersözlü inşaat fuarları

İlhan Ersözlü inşaat fuarları

TÜYAP Fuarcılık Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü, "inşaat fuarları, özellikle konut almak isteyen tüketiciler için bulunmaz bir fırsat. Fuarlarda konutu imal eden müteahhitlik firmaları özel kampanyalar uyguluyor" dedi.

Ers Teknik İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ers Teknik İnşaat Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ebru Özbağ tarafından kuruldu.

Koray Ersözlü İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koray Ersözlü İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Koray Ersözlü tarafından kuruldu.

Yangözlü İnşaat Hırdavat Elektrik Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yangözlü İnşaat Hırdavat Elektrik Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde İbrahim Yağaş tarafından kuruldu.

İngiltere'de inşaat sektörü Kasım'da son 4 ayın en hızlı büyümesini kaydetti!

Açıklanan resmi rakamlara göre, İngiltere'de inşaat sektörü, Kasım ayında son 4 ayın en hızlı büyümesini kaydetti.

Kırklareli Alpullu'da hızlı tren hattı inşaatının denetlenmesi önerisi TBMM'de!

Kırklareli'nin Alpullu beldesinde yaşanan sel felaketine ve bölgedeki hızlı tren hattı inşaatının denetlenmesi önerisi meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Projesi inşaatında koronavirüs şüphesi!

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Projesi inşaatında çalışan 300’e yakın işçi, koronavirüs şüphesiyle Hasanoğlan Fen Lisesi’nin yurtlarında karantinaya alındı…

Şanlıurfa'da 94.7 milyon TL'ye icradan satılık inşaat halinde 5 yıldızlı otel!

Şanlıurfa 3. İcra Dairesi Müdürlüğü, Şanlıurfa ili, Eyyübiye ilçesi, Direkli Mahallesi, 3237 ada 1 parselde yer alan inşaat halinde 5 yıldızlı oteli 94 milyon 691 bin 932 TL'ye icradan satıyor...

Ankara-Yozgat-Sivas hızlı tren inşaatı meclis gündeminde!

Ankara-Yozgat-Sivas hızlı tren inşaatı 2019 yılı ödeneğine ve Yozgat ilindeki bazı inşaat yapım işleri meclis gündemine taşındı. CHPli Keven, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul Havalimanı cami inşaatında hırsızlık yapan 7 şüpheli yakalandı! 

İstanbul Havalimanı'nda yapımı devam eden cami inşaatından hırsızlık yaptıkları iddia edilen 7 şüpheli yakalandı. 

Edirne-İstanbul hızlı trenin inşaatı başlıyor!

Çatalca'ya çok güzel projeler ve hizmetler yapacağını söyleyen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Çatalca'dan geçen Edirne-İstanbul hızlı treninin inşaatının başladığını söyledi.

Döviz kurundaki hızlı artış inşaat sektörünü önemli oranda etkiliyor!

Son dönemde inşaat malzemeleri, enerji fiyatları ve döviz kurunda yaşanan hızlı artışlar, inşaat sektörünü önemli oranda etkiliyor.

2017'de en hızlı büyüyen sektör inşaat oldu!

2017’nin en hızlı büyüme kaydeden sektörleri de sırasıyla inşaat, petrol, petrokimya, finans, tarım, sanayi ve havacılık olarak dikkat çekti. 

Faruk Özlü Düzce'deki Tekonopark'ın inşaatını inceledi!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce Üniversitesi (DÜ) bünyesinde kurulan Teknopark'ın inşaatını inceledi.

İlhan Ersözlü inşaat fuarları Haberi

İlhan Ersözlü inşaat fuarları

TÜYAP Fuarcılık Anadolu Fuarları Genel Müdürü İlhan Ersözlü, "inşaat fuarları, özellikle konut almak isteyen tüketiciler için bulunmaz bir fırsat. Fuarlarda konutu imal eden müteahhitlik firmaları özel kampanyalar uyguluyor" dedi. Ersözlü, inşaat fuarlarına özellikle Ortadoğu ve Körfez ülkelerinden yoğun katılımcı olduğunu söyledi. 


Bizim...