13 / 05 / 2024

İlhan Kaya projeleri

İlhan Kaya projeleri

AKP Bornova Belediye Başkan Adayı İlhan Kaya, Çamdibi'ndeki birkaç pilot bölge belirleyip Mavişehir statüsünde bloklar inşa edeceğiz. Vatandaşımıza, 'Demek böyle oluyormuş' dedirtecek yapılar ortaya koyacağız. ..

Kayaşehir'in projeleri çok kazandıracak!

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından İstanbul Başakşehir’de hayata geçirilen ve satış yetkisi Turyap’a verilen Emlak Konut Evleri Kayaşehir’de yerleşim ve yaşama hazır.

İlhan Kaya: 300 kira çarpanı olursa gayrimenkul sektörü batar!

We Haliç Satış ve Pazarlama Koordinatörü İlhan Kaya, konut sektörünün sorunlarının konuşulduğu Emlakkulisi.com Sektör Buluşmaları toplantısında önemli değerlendirmeler yaptı.

Atilla Kaya: İzmir yatırımlara doyamayacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, bölgedeki projeleri ve yatırımları anlattı. Kaya, ilçenin bu yıl yatırımlarla bayram edeceğini müjdeledi.

İlhan Kaya kimdir?

WeHaliç Projesi Satış ve Pazarlama Koordinatörü İlhan Kaya kimdir? İlhan Kaya bugüne kadar hangi işlere imza attı?

İlhan Kaya, Ofton İnşaat'ın Satış Direktörü oldu!

İlhan Kaya, Ofton İnşaat'ın yeni Satış Direktörü oldu. Sektörde uzun yıllardır çalışma hayatı olan Kaya, daha önce Dap Yapı, Kiler Grubu ve Kuzu Group'ta görev aldı.

Başakşehir ve Kayaşehir'de 2. el konut fiyatları!

2 milyar dolarlık Sağlık Kampüsü, Kanal İstanbul ve metro projeleri ile prim potansiyelini daha da artıracak olan Başakşehir ve Kayaşehir bölgesinde 2. el konut fiyatları ne kadar?

TOKİ Kayaşehir park projesi bugün ihale edilecek!

TOKİ Kayaşehir park alanına ait uygulama projeleri, plankote ile teknik şartnameleri ve keşif metraj hazırlanması ile inşaat öncesi, inşaat aşaması ve inşaat sonrası danışmanlık hizmet alımı işi ihalesi bugün yapılacak.

Kastamonu Nedime Kaya Spor Salonu yıkılıyor!

Kastamonu'da Mustafa Kaya Anadolu Lisesi kompleksi içerisinde yer alan Nedime Kaya Spor Salonu'nun yıkım işlemi başladı. Yeniden yapılacak olan Nedime Kaya Spor Salonu'nun plan ve projeleri İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Bakanlığa gönderildi.

TOKİ Kayaşehir'deki park projesini ihaleye çıkarıyor!

TOKİ Kayaşehir park alanına ait uygulama projeleri, plankote ile teknik şartnameleri ve keşif metraj hazırlanması hizmet alımı işi ihalesi 22 Şubat 2016 tarihinde yapılacak.

TOKİ Yozgat Sarıkaya başvuruları bugün başladı!

TOKİ Yozgat Sarıkaya Belediyesi projeleri kapsamında 90 adet konutun başvuruları bugün başladı. Konutlar ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor.

TOKİ Yozgat Sarıkaya Belediyesi projeleri!

TOKİ Yozgat Sarıkaya Belediyesi projeleri kapsamında 90 adet konut; ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunuluyor.

Torunlar'ın Kayaşehir arsaları 29.7 milyon TL değerinde!

Torun Center, Torun Tower, Mall of İstanbul gibi projeleri hayata geçiren Torunlar GYO'nun Başakşehir Kayaşehir'de yer alan 3 parsele toplam 29 milyon 796 bin TL değer biçildi...

İlhan Kaya: Müşteri satın alma nedenini alır!

Emlakkulisi.com ev sahipliğinde gerçekleşen 8. Konutta Satış ve Pazarlama Buluşmaları kapsamında konuşan Dap Yapı Satış Pazarlama Koordinatörü İlhan Kaya projelerde satışların nasıl yapılması gerektiğine, müşterilerin neye dikkat ettiğine değindi...

İlhan Kaya projeleri Haberi

İlhan Kaya projeleri

AKP Bornova Belediye Başkan Adayı İlhan Kaya, Bornova'nın bazı mahallelerinde altyapı sıkıntıları yaşandığını söyledi. Dikey ve yatay yapılaşmanın olduğu semtleri ayırmaksızın tamamına önem verdiklerini söyleyen Kaya, ilçenin 45 mahallesinin sorunlarını harfiyen bildiklerine işaret etti. 


Kaçak yapılaşmaya da değinen Kaya, Naldöken'e yaptığı ziyareti ele alarak, gördüğü manzarayı aktardı; "Naldöken'i gördüm. Yağmur altında esnafı ziyaret ettik. Pazaryerinde vatandaşlarla sohbet ettik. İki kez ayakkabı değiştirmek zorunda kaldım. Gerçekten içim yandı. Bir vatandaşımızın evine konuk olduk. Elektrik ve su sıkıntısı var. Keşke belediye zamanında kaçak yapılaşmaya göz yummasaydı. Üniversite hocalanmızı ziyaret ettiğimizde de konu gündeme geldi. Maalesef kaçak yapılaşmada 2. sırada İzmir geliyor." Vatandaş ikna olmalı Yapılaşma ve altyapı anlamında sıkıntı yaşanan bölgelerde, sorunları çözmek için hükümetle işbirliği yapmanın öneminde de değinen İlhan Kaya,...