03 / 05 / 2024

İlhan Kaya Rızanız yoksa tuğla bile sökmeyiz

İlhan Kaya Rızanız yoksa tuğla bile sökmeyiz

AK Parti Bornova Belediye Başkan adayı İlhan Kaya, Doğanlar'da başkan gibi karşılandı. Mahalle sakinlerinin gece geç saat olmasına rağmen sokağa taştığı ziyarette Kaya, vatandaşlara güvence verdi...

Hager, Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde sürdürülebilir çözümlerini sergiledi!

Hager, Yıldız Teknik Üniversitesinde düzenlenen “Yapılarda Dönüşüm Zirvesi”ne katıldı. Hager, Yapılarda Dönüşüm Zirvesi’nde sürdürülebilir çözümlerini sergiledi.

Gayrimenkul sektöründe çözüm için buluşuldu: Arabuluculuk davalarında emlak danışmanları süreci hızlandıracak! 

ATO'da gayrimenkul sektöründe ara buluculuk konularının ele alındığı "Çözüm Zirvesi" düzenlendi. ATO Başkanı Gürsel Baran, arabuluculuk davaları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve emlak danışmanlarının davalardaki rollerine değindi. İşte ayrıntılar..

Karaca Hatır Köz Türk Kahve Makinesi'nde büyük indirim; Fiyatı 799,99 TL'ye düştü

Karaca'nın 5 Fincan kapasiteli bol köpüklü Hatır Köz Türk Kahve Makinesi indirime girdi. İşte detaylar...

Fahiş kira krizi nasıl çözülür? Sektör temsilcileri önerilerini sıraladı! 

Yeni konut arayanlar, bütçelerine göre seçenek bulamayacak hale gelirken; kiracılar zam ve tahliye baskısıyla karşı karşıya kaldı. Peki fahiş kira krizi nasıl çözülür? İşte sektör temsilcilerinin çözüüm önerileri...

Sıla Türkoğlu'nun yüzü olduğu Pure Beauty ürünleri ne kadar, kaç TL? 

Son dönemde öne çıkan genç oyunculardan birisi olan Sıla Türkoğlu'nun da tercih ettiği Pure Beauty ürünleri, sağlıklı ve pürüzsüz bir cilt sağlamaya yardımcı oluyor. Peki bu ürünlerin fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Otomotivcilerden lojistik sorununa ilginç çözüm! Tarihi Haydarpaşa limanına çadır kurdular!

Otomotivde teslimatları geciktiren lojistik sorunlarına Türkiye’de farklı bir çözüm getirildi. Firmalar lojistik sorununu limana çadır kurarak çözüyor.

Elektrikli otomobilden sonra yüzde 100 elektrikli tırımız da oldu!

Otomotiv sektöründe yerli elektrikli otomobilden sonra elektrikli tırımız da oldu. Sarp Intermodal tarafından yatırımı gerçekleştirilen yüzde 100 elektrikli çekici (TIR) hızlı şarj ile iki saat içerisinde tam şarj oluyor ve 300 kilometrenin üzerinde yol katediyor.

Bu saatlerde bu aletleri çalıştırıyorsanız elektrik faturanız çok kabarık gelecek! İşte dikkat edilmesi gerekenler

Çamaşır ve bulaşık makinelerinizi çalıştırdığınız saatlere dikkat etmelisiniz.  Bu basit hata size daha pahalı bir fatura olarak geri dönüyor. 

Kızılay 3 bin TL yardım başvurusu nasıl yapılır? Kızılay para yardımı kimlere verilecek?

Kızılay 3 bin TL yardım başvurusu gündemde yer alıyor. Peki Kızılay 3 bin TL yardım başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar!

Öksüz yetim maaşını kimler alabilir? Öksüz yetim yardımı nasıl alınır? Babadan yetim aylığı ne kadar?

Öksüz yetim maaşı gündemde yer alan konulardan bir tanesidir. Öksüz yetim maaşı nasıl alınır, Öksüz yetim maaşına nasıl başvuru yapılır? sorularının yanıtları aranıyor. İşte detaylar!

Hız sınırı, kırmızı ışık, kemer cezası kaç lira olacak? İşte 2023 yeni trafik cezaları...

Yeniden Değerleme Oranı ile birlikte 2023 yılının trafik cezaları açıklandı.. En yüksek cezanın 20 bin 977 lira ile uyuşturucu ve uyarıcı madde etkisinde araç kullanmak olduğu öğrenildi. Peki aşırı hız, kemer takmama, kırmızı ışıkta geçme ve diğer tüm ceza miktarları ne kadar oldu? İşte madde madde

Bu fiyata kim alır diyorsanız sıkı durun! Ekim ayında satışları patladı!

İkinci el mi sıfır araç mı diye araştırıp fiyatları görünce de ikisinden vazgeçip bu fiyata kim alır ki diye düşünüyorsanız sizi şoke edecek bir bilgi için hazır olun. Bütün yıl boyunca satışları düşen otomobil sektöründe flaş bir gelişme yaşandı. Ekim ayında otomobil satışları arttı.

CF Moto Z Force 1000 Sport UTV Traktör 30 Ekim 2022 fiyat listesi!

Tek bir düğmeyle 4x4 ve 2x4 seçim özelliği ile hem arazide hem de düz yolda kontrollü ve rahat bir şekilde sürüş yapmanızı sağlayan CF Moto Z Force 1000 Sport UTV Traktör 30 Ekim 2022 fiyat listesi...

İlhan Kaya Rızanız yoksa tuğla bile sökmeyiz Haberi

İlhan Kaya Rızanız yoksa tuğla bile sökmeyiz

AK Parti Bornova Belediye Başkan adayı İlhan Kaya, Doğanlar'da başkan gibi karşılandı. Mahalle sakinlerinin gece geç saat olmasına rağmen sokağa taştığı ziyarette Kaya, vatandaşlara güvence verdi; "Kentsel dönüşüm ya da başka bir sebepten, hiçbir şekilde kimsenin evinden rızası olmadan tuğla bile sökülmeyecek" dedi. Kaya, AK Partili bir belediye başkanı, seçimi alırsa Doğanlar gibi kaçak yapılaşmanın yoğun olduğu yerlerdeki vatandaşların, "Evleriniz elinizden alınıp, yıkılacak" diye korkutulduğunu belirtti. Böyle bir şeyin olmayacağını söyleyen Kaya, "O bölgede yüzde yüzü ittifak sağlanmadıkça, o işin içinde olmayız. Bizde Allah korkusu var. Kimsenin ahım almayız. Sizin istediğiniz işleri yaparız. Tüm kesimlerin desteğini almadan hiçbir işe girmeyiz. Bunu açık söylüyorum. Biz kimsenin yuvasını yıkmaya gelmiyoruz. Hizmete susamış bu mahalleleri belediyecilikle tanıştırmaya talibiz." 


Sabah...