29 / 04 / 2024

İlhan Kurt kim

İlhan Kurt kim

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Kurt, emlakçılık sektörünün kurallarını yeniden belirleyecek kanunun yasalaşmasıyla sektörde çıtanın yükseleceğini belirtti.

Tekirdağ'da arsa fiyatları arttı!

İstanbul'da uygun yer ve fiyata arsa bulmakta güçlük çeken yatırımcıların tercihi, Tekirdağ'da arsa fiyatlarını 5 yılda yaklaşık 10 kat artırdı.

İlhan Kurt: Emlakçılar için yeni dönem başlıyor!

Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği Çorlu'da bir toplantı yaparak yapılacak yasal düzenlemelerle ilgili Başkan İlhan Kurt'tan bilgiler aldılar. Başkan Kurt bundan böyle tek isim altında Emlak Danışmanı adıyla anılacaklarını belirtti.

İlhan Kurt: Emlak sektöründe çıta yükselecek!

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Kurt, emlakçılık sektörünün kurallarını yeniden belirleyecek kanunun yasalaşmasıyla sektörde çıtanın yükseleceğini belirtti.

Kim Emlak İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kim Emlak İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Mehmet Kurtöz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Başakşehir, Bahçeşehir 1.Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

Kurt Kardeşler Gayrimenkul Hayvancılık İnşaat Restaurant Madencilik Sanayi Ticaret Şirketi kuruldu!

Kurt Kardeşler Gayrimenkul Hayvancılık İnşaat Restaurant Madencilik Sanayi Ticaret Şirketi, Hüseyin Kurt tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 5 Ocak'ta Bakırköy, Florya, Şenlikköy Mahallesi'nde kuruldu.

Kurt Makina'nın yeni tesisinin inşaatı bitti!

Kurt Makine, yeni açılacak tesisle birlikte halen 49 olan çalışan sayısını 80'e çıkarmayı ve ciroyu ikiye katlamayı hedefliyor. Kemal Kurt, üretimin yüzde 85'ini ihraç ettiklerini söyledi.

Kapıcının kıdem tazminatını kim öder?

Kapıcının Kıdem Tazminatı şartlarını yerine getirmesi durumunda 1475 sayılı Kanunun 14. maddesine göre kapıcıya Kıdem Tazminatı ödeniyor. Peki, kapıcının kıdem tazminatını kim öder? İşte yanıtı..

Zorunlu deprem sigortasını kim öder?

Türkiye'de 1999 büyük depreminden sonra hayatımıza giren Zorunlu deprem sigortası devlet tarafından zorunlu tutuluyor. Elektrik su aboneliklerinde karşımıza çıkan zorunlu deprem sigortasını kim öder?

Konut kredisi ekspertiz işlemlerini kim yapar?

Konut kredisi; bankaların ve kredi kuruluşlarının konut sahibi olmak isteyen kişilere gayrimenkul ipoteği karşılığında verdiği kredi olarak tanımlanıyor. Peki, konut kredisi ekspertiz işlemlerini kim yapar?

Isı pay ölçer ve yakıt faturasını kim öder?

Isı pay ölçer kullanımı, 5627 sayılı Enerji Verimliliği Kanunu ile zorunlu olarak karşımıza çıkıyor. Peki, apartmanlarda ortam sıcaklığının istenilen derecede ayarlanmasına yarayan ısı pay ölçer ve yakıt faturasını kim öder?

Belediyenin kestiği cezayı kim ödeyecek?

Apartmanda hangi alanların ortak alan olduğuna ilişkin esaslar, 634 sayılı Kat Mülkiyeti Kanunu kapsamında açıklanıyor. Apartmanlarda uygulanan cezaları kimin ödemesi gerekir? Peki, belediyenin kestiği cezayı kim ödeyecek?

Oturma ruhsatını kim alır?

Ruhsatı alınmış binalar için İmar Müdürlüğü'nden alınan belgeye oturma ruhsatı deniyor. Yapı hakkında tüm bilgilere oturma ruhsatında yer veriliyor. Peki, oturma ruhsatını kim alır?

Emlak alım satım vergisini kim öder?

Konut, arsa, dükkan ya da tarla gibi gayrimenkullerin tapu işlemleri için Tapu Müdürlüğü sunduğu hizmet karşılığında tapu alım satım harcı talep ediyor. Peki, emlak alım satım vergisini kim öder?

Avni Kurt kimdir?

Yalova Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt kimdir? Avni Kurt, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Avni Kurt, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Avni Kurt..

İlhan Kurt kim Haberi

İlhan Kurt kim

Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği Başkanlığı görevinde de bulunan Kurt, gazetecilere yaptığı açıklamada, emlakçılık mesleğinde kuralların yeniden belirleneceği kanun teklifinin TBMM gündeminde ele alınmayı beklediğini ifade etti.


Hazırlanan metnin kanunlaşması halinde emlakçılık mesleğinin kökten değişeceğini belirten Kurt, "Mecliste görüşülmesi 15 Temmuz olaylarının ardından biraz aksadı. Bu tasarı yasalaştığı takdirde emlakçılığın çıtası yükselecek, daha saygın bir iş haline gelecek. Bunun yanında vatandaş da emlakçıya, hakları korunmuş olarak gidecek. Emlakçı da taşın altına elini koyacağı, herhangi bir vatandaşı zarara uğrattığında bunun cezasını ödeyeceği için çok daha dikkatli olmak mecburiyetinde olacak" dedi.




Kırklareli...