02 / 05 / 2024

İlhan Özer taziye

İlhan Özer taziye

İnşaat Yüksek Mühendisi İlhan Özer vefat etti. Ailesi ve İTÜ İnşaat Fakültesi 1951 Mezunları taziye ilanı yayınladı. 

Süzer Grubu'nun acı günü! Süleyman Kara vefat etti!

Süzer Grubu'nun İcra Kurulu Üyesi ve Finans Direktörü Kemal Yılmaz ile eşi Gülşen Yılmaz'ın babaları vefat etti. Süzer Grubu taziye ilanı yayınladı.

İnşaat Yüksek Mühendisi İlhan Özer vefat etti!

İnşaat Yüksek Mühendisi İlhan Özer vefat etti. Ailesi ve İTÜ İnşaat Fakültesi 1951 Mezunları taziye ilanı yayınladı. 

Süzer Grubu'nun acı günü! Tuncay Uralcan vefat etti!

Süzer Grubu çalışanlarından İpek Uralcan'ın babası Tuncay Uralcan hayatını kaybetti. Süzer Grubu taziye ilanı yayınlattı.

Yüksek Mühendis Mimar Bülent Özer vefat etti!

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Eski Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yüksek Mühendis Mimar Bülent Özer hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınlattı.

Van'daki taziye evlerinin inşaatı tamamlandı!

Van Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı tarafından sezon itibari ile yapımı devam eden taziye ve halk evleri çalışmaları devam ediyor, taziye evleri önümüzde ki günlerde yurttaşların hizmetine sunulacak.

Yüreğir Belediyesi 13. taziye evini hizmete açtı!

Başkanlık koltuğuna oturduğu günden beri ilçesine sayısız kalıcı eser kazandıran Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Solaklı Taziye Evi'ni hizmete açtı.

Karabağlar Refet Bele Taziye Evi'nin temeli atıldı!

Karabağlar'da Türk Kızılayı adına kayıtlı alana yapılacak Taziye evi ve Semt Merkezi için temel atma töreni düzenlendi. Refet Bele Taziye Evi ve Semt Merkezi 300 günde bitirilecek.

Adana Yüreğir'de Solaklı Taziye Evi hizmete açıldı!

Yüreğir Belediyesi’nce yaptırılan Solaklı Taziye Evi törenle hizmete açıldı. Solaklı Mahallesi’nde daha önce mezbelelik olan alanda, vatandaşların isteği üzerine temizlenerek taziye yaptırıldı.

Yüreğir Belediyesi’nden 13. taziye evi!

Solaklı Mahallesi’nde daha önce mezbelelik olan alanda, vatandaşların isteği üzerine temizlenerek taziye yaptırıldı, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, 13.’sünü yaptırdıkları taziye evinin açılışını vatandaşlarla birlikte gerçekleştirdi.

Karabağlar'a taziye evi inşa edilecek!

Karabağlar Belediyesi ile Türk Kızılayı Derneği Konak Şube Başkanlığı'nın daha önce yaptığı protokol ile yapımına başlanacak olan taziye evinin temeli 21 Kasım Cumartesi günü atılacak.

Süzer Grubu'ndan Gökkafes’teki Ritz'in satışı hakkında açıklama!

Sözcü Gazetesi'nde 14 Kasım 2015 tarihinde yayınlanan "Beşiktaş Gökkafes’teki Ritz bölümünün satışı" haberi hakkında Süzer Grubu bir açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Özer+Tulgan Mimarlık'tan Seyhan Divan Otel'e çağdaş tasarım!

İç mimari projesi özer+tulgan Mimarlık imzasını taşıyan Adana Seyhan’daki Divan Oteli, bulunduğu coğrafyanın iklimsel verilerinin marka algısındaki elegan tarzla birlikte yorumlandığı oldukça yalın, doğal ve çağdaş bir tasarım anlayışıyla biçimlendirilmiş

Kars Selim'deki taziye evleri hizmete açıldı!

Selim'e bağlı Kekeç ve Ortakale köylerinde Kaymakamlık tarafından yaptırılan taziye evlerinin açılışı yapıldı. Selim Kaymakamı Erdinç Dolu, son 3 yılda Selim'e çok şey yapıldığını söyledi.

İlhan Özer taziye Haberi

İlhan Özer taziye

İnşaat Yüksek Mühendisi İlhan Özer vefat etti. Ailesi ve İTÜ İnşaat Fakültesi 1951 Mezunları taziye ilanı yayınladı. 

Cenazesi bugün öğle namazını takiben Pendik Sahil Camii'nden kaldırılarak Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedilecek. 

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı...