10 / 05 / 2024

İlhan Tohumcu biyografi

İlhan Tohumcu biyografi

Erzurum İnşaat Mühendisleri Şube Başkanı İlhan Tohumcu kimdir? İlhan Tohumcu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İlhan Tohumcu, ne zamandan beri, Erzurum İnşaat Mühendisleri Şube Başkanı?

Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Görevi nedir? Başarıları nedir?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Genel Sekreter Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Kaç yaşında? Burak Çağlan Kızılhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Çağlan Kızılhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Burak Çağlan Kızılhan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Sinan Tohumcu: İmar barışında aracıya ihtiyaç yok!

Tekirdağ Çevre ve Şehircilik Müdürü Kaan Sinan Tohumcu, imar barışı ile ilgili işlemlerin sadece e-devlet üzerinden yada müdürlüklerden yapıldığını, başvurularda herhangi bir aracı ya da bürolara ihtiyaç duyulmadığını kaydetti.

Tohumcu Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Tohumcu Mimarlık Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bertuğ Tapınç tarafından kuruldu.

İlhan Tohumcu, Erzurum'daki dönüşüm çalışmalarını anlattı!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Erzurum Şube Başkanı İlhan Tohumcu, kentsel dönüşümü anlattı.

Gülhan Öz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülhan Öz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Evren Öztürk ve Davut Gülhan ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Burak Kızılhan, beton binaları akıllandırdı!

Dünya Gazetesi Köşe Yazarı Volkan Akı bugünkü yazısında AE Arma-Elektropanç Yönetim Kurulu Üyesi Burak Kızılhan ile gerçekleştirdiği röportaja yer verdi. İşte, Volkan Akı'nın yazısı...

İlhan Tohumcu kimdir?

Erzurum İnşaat Mühendisleri Şube Başkanı İlhan Tohumcu kimdir? İlhan Tohumcu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İlhan Tohumcu, ne zamandan beri, Erzurum İnşaat Mühendisleri Şube Başkanı?

Burak Kızılhan Construction Week’in Power 100 listesinde!

AE Arma-Elektropanç Yönetim Kurulu Üyesi Burak Kızılhan 3. kez Construction Week’in her yıl belirlediği, bölgenin en etkili 100 ismini kapsayan Power 100 listesine girdi.

Sinan Gülhan: Konut sayısı arttıkça kiralar düşmeli!

Uludağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Sinan Gülhan, Türkiye'de her yıl yaklaşık 1 milyon konut yapıldığını söyledi..

2. Bayezid Hamamı'nın külhan girişine kafe yapıldı!

İstanbul Beyazıt'ta 15. yüzyılda inşa edilen ve önemli Osmanlı hamamlarından olan 2.Bayezid Hamamı'nın hamamların altında ısıtmak için büyükçe bir kazanın olduğu ve külhan olarak adlandırılan bölümün girişine kafe yapıldı.

Minamaket İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Minamaket İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlhan Arslantaş, Fırat Çuhacı, Ömer Faruk Bedel, Samet Bedel tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 1 Aralık'ta kuruldu.

Harunoğlu İnşaat Tekstil Gıda Medikal Kuyumculuk Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harunoğlu İnşaat Tekstil Gıda Medikal Kuyumculuk Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İlhan Ziyade tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Site yönetimi ciddi bir iştir, uzmanlık gerektirir!

İlhan Kartal"Kat mülkiyeti kanununda daha çok yer bulması gereken Toplu Yapı Yöneticiliği uzman kişilerce yapılması zorunluluğu konusunda çalışmalarımız ve çabamız devam ediyor " şeklinde konuştu.

İlhan Tohumcu biyografi Haberi

İlhan Tohumcu biyografi

İlhan Tohumcu kimdir?

1974 yılında Erzurum’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Erzurum’da tamamladıktan sonra 1994 yılında Selçuk Üniversitesi Ermenek MYO luna girdi. 


Bu okulu 1996 yılında okul birinciliği ile bitiren Tohumcu, 1996-1998 yılları arasında çeşitli şantiyelerde İnşaat teknikeri olarak çalıştı. 


1999 yılında kazandığı Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden 2003 yılında Bölüm ve Fakülte birinciliği ile mezun oldu. 


2003-2005 yılları arasında 3 farklı projede şantiye şefliği yapan ve bu projeleri bitiren Tohumcu, 2005 yılında İzocam Ticaret ve Sanayi A.Ş. Erzurum bölge bürosunda çalışmaya başladı ve bu görevini devam ettirmektedir.


Kendiliğinden Yerleşen Betonlar üzerine yaptığı çalışmayla, 2011 yılında yüksek lisansını tamamlayarak Yüksek İnşaat Mühendisi ünvanını alan Tohumcu’nun, ulusal ve uluslararası dergilerde yayınlanmış birçok makalesi bulunmaktadır. 


2012 yılında İnşaat Mühendisleri Odası Erzurum Şube yönetim kurulu...