03 / 05 / 2024

İlhan Ziyade

İlhan Ziyade

Harunoğlu İnşaat Tekstil Gıda Medikal Kuyumculuk Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İlhan Ziyade tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Görevi nedir? Başarıları nedir?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Genel Sekreter Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Kaç yaşında? Burak Çağlan Kızılhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Çağlan Kızılhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Burak Çağlan Kızılhan'ın  hayatına dair merak edilenler.

Gülhan Öz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gülhan Öz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Evren Öztürk ve Davut Gülhan ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Burak Kızılhan, beton binaları akıllandırdı!

Dünya Gazetesi Köşe Yazarı Volkan Akı bugünkü yazısında AE Arma-Elektropanç Yönetim Kurulu Üyesi Burak Kızılhan ile gerçekleştirdiği röportaja yer verdi. İşte, Volkan Akı'nın yazısı...

Burak Kızılhan Construction Week’in Power 100 listesinde!

AE Arma-Elektropanç Yönetim Kurulu Üyesi Burak Kızılhan 3. kez Construction Week’in her yıl belirlediği, bölgenin en etkili 100 ismini kapsayan Power 100 listesine girdi.

Sinan Gülhan: Konut sayısı arttıkça kiralar düşmeli!

Uludağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Sinan Gülhan, Türkiye'de her yıl yaklaşık 1 milyon konut yapıldığını söyledi..

2. Bayezid Hamamı'nın külhan girişine kafe yapıldı!

İstanbul Beyazıt'ta 15. yüzyılda inşa edilen ve önemli Osmanlı hamamlarından olan 2.Bayezid Hamamı'nın hamamların altında ısıtmak için büyükçe bir kazanın olduğu ve külhan olarak adlandırılan bölümün girişine kafe yapıldı.

Harunoğlu İnşaat Tekstil Gıda Medikal Kuyumculuk Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Harunoğlu İnşaat Tekstil Gıda Medikal Kuyumculuk Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İlhan Ziyade tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım 2014 tarihinde kuruldu.

İlhan Kartal, Süleyman Kahraman'ı makamında ziyaret etti!

İlhan Kartal, Süleyman Kahraman'ı makamında ziyaret etti. Boğaziçi Yönetim A.Ş. Genel Müdürü İlhan A. KARTAL, Erzincan İlinde yönetim danışmanlık hizmetlerini yürütmekte olduğumuz sitelere ziyarette bulundu.

Hüseyin Aydın: 2015'i pozitif algılıyoruz!

Bankacılık sektöründe yılın dokuz aylık dönemi gerçekleşmelerini ve 2015 yılına ilişkin beklentilerini değerlendiren Ziraat Bankası Genel Müdürü Aydın, kredi büyümesinin bireysel kredilerden ziyade kurumsal kredilerde devam ettiğini söyledi.

İlhan Kartal, Cuma İçten'i ziyaret etti!

Boğaziçi Yönetim A.Ş nin Diyarbakır ilinde yönetim hizmeti sunduğu Çöl Güzeli ve Üç Kuyular Sitelerini ziyaret eden Boğaziçi Yönetim A.Ş Genel Müdürü İlhan Kartal Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Cuma İçten tarafından ağırlandı.

İlhan Yerlikaya:Konya'daki termal su kaynaklarını araştırıyoruz!

İlhan Yerlikaya, ilçeye bağlı Meydanlı köyü civarında termal suyun çıkarıldığı bölgeyi gezdi. Yerlikaya'ya, Kadınhanı Belediye Başkanı Mehmet Nuri Ödük, AK Parti İl Teşkilatından Musa Arat ve AK Parti İlçe Başkanı Mahmut Emekli de eşlik etti

Vizyon Demir Çelik Yapı İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon Demir Çelik Yapı İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlhan Bayram tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 23 Eylül'de Ataşehir'de kuruldu.

İlhan Demiröz: Artık meralarda gökdelenleri göreceğiz!

CHP Bursa Milletvekili İlhan Demiröz, Torba Kanun ile meralarda gökdelenlerin yükseleceğini söyledi. Demiröz Kentsel dönüşüm ve gelişim alanlarının birer " rant bölgesi " olduğunu söyledi...

İlhan Ziyade Haberi

İlhan Ziyade

Harunoğlu İnşaat Tekstil Gıda Medikal Kuyumculuk Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İlhan Ziyade tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım'da kuruldu. 


Harunoğlu İnşaat Tekstil Gıda Medikal Kuyumculuk Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT 1-) İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-)Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar,fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri...