12 / 05 / 2024

ılıca lağım sorunu

ılıca lağım sorunu

Son olarak ilçenin en gözde yerlerinden biri olan dev turizm tesislerinin bulunduğu Ilıca'da Altın Koy olarak bilinen bölgede rögardan taşıp denize akan lağım suları "pes" dedirtti.

Ferce Bağlıca konutları ne kadar? Ferce Bağlıca konut projesinde kampanya var mı?

Ankara'da Meydan Yapı tarafından hayata geçecek projede satışlar devam ediyor. Peki, Ferce Bağlıca konutları ne kadar? Ferce Bağlıca konut projesinde kampanya var mı? İşte detaylar...

Vox Bağlıca satışta! Yeni proje!

Meydan Yapı tarafından Ankara'da inşa edilen Vox Bağlıca villa projesi satışa çıktı. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Salda Gölü yapılaşma olmadan korunacak!

Salda Gölü'nde yapılaşmanın önüne geçmek için Özel Çevre Koruma alanı gölün tüm çevresini kapsayacak şekilde 29 bin 500 hektara çıkarıldı.  

Kocaeli'de kentsel dönüşüm sorunu!

Yüzölçümü en küçük, geliri en büyük büyükşehir belediyelerinden biri olan Kocaeli'de kentsel dönüşüm sorunu çözülmeyi bekliyor. 

Darıca Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası inşaatına ilişkin 4 soru mecliste!

Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü Hizmet Binası inşaatının yarım kalmasına ve yapılacak yeni ihale meclis gündemine taşındı. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Mada Adası'nın ulaşım sorunu TBMM'de!

Beyşehir Gölü'nde yer alan Mada Adası'nın ulaşım sorunu TBMM'de konu oldu. CHP Isparta Milletvekili İrfan Bakır konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Taşlıca Sanayi Camisinin temeli atıldı!

Şehitkamil Belediyesi ve Taşlıca Sanayi Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği üyeleri tarafından yapımına başlanılan Taşlıca Sanayi Camisinin temeli bugün atıldı.

Ankara Bağlıca'ya yeni yol!

Ankara Büyükşehir Belediyesi yeni açacağı ana yol ile Bağlıca’yı direkt merkeze bağlayacağını belirtti. Gayrimenkul Uzmanı Köksal Ünal: “Bölgede şimdi yatırım yapanların kısa sürede yüzde 100 kazanmaları mümkün”dedi.

Muğla Marmaris Taşlıca Mahallesi'nde kaçak yapılar yıkıldı!

Muğla'nın Marmaris İlçesi, kırsal Taşlıca Mahallesi Asardibi Mevkiindeki doğal SİT alanında olan koydaki kaçak yapılar, belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Türkiye'nin demir yolu ulaşım sorunu mecliste!

Türkiye'nin demir yolu ulaşım sorunu 22 milletvekili imzasının yer aldığı gerekçe ile meclise taşındı. Türkiye için hayati önem taşıyan demir yolu taşımacılığının gelişmiş ülkeler seviyesine çıkartılması için Meclis araştırması açılması talep edildi..

Köksal Ünal: Ankara Bağlıca'ya yatırım yapan kazanacak!

Başkent Ankara’nın ana gelişim aksı olan batı yönündeki Bağlıca, sayıları hızla artan üniversiteler, sağlık tesisleri ve diğer büyük yatırımlarla en hızlı gelişen bölgesi ve yeni cazibe merkezi olmaya başladı.

Akseki Taşlıca-Güzelsu-Çukurköy yolu ulaşıma açıldı!

Akseki’de Taşlıca- Güzelsu- Çukurköy grup yolunda oluşan çöküntüye anında müdahale eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yolu dolgu yaparak kısa sürede ulaşıma açtı.

Konya Kiraz'daki ulaşım sorunu çözülüyor!

Beydağ Barajı’nda su tutulmasıyla birlikte su altında kalan yerleşim yerleri arasında yer alan Kiraz’ın Karaman Mahallesi’nde oluşturulan yeni konut alanının ulaşım sorunu Kiraz Belediyesince çözülüyor.

ılıca lağım sorunu Haberi

ılıca lağım sorunu


Türkiye'nin gözde tatil beldelerinden Çeşme'de yaşanan sıkıntılar hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Son olarak ilçenin en gözde yerlerinden biri olan dev turizm tesislerinin bulunduğu Ilıca'da Altın Koy olarak bilinen bölgede rögardan taşıp denize akan lağım suları "pes" dedirtti. Çevre sakinleri Çeşme Ilıca'da mavi bayraklı plajların bulunduğu bölgedeki bu manzaranın 6 aydır yaşandığını, ancak soruna bir türlü çözüm getirilemediğini ifade etti.


İZSU da beceremedi

İZSU'nun bölgeye gelip temizlik yaptığını ancak ardından pis suyun dönem dönem akmaya devam ettiğini ifade eden vatandaşlar, "Önce Çeşme Belediyesi'ne başvurduk. Ancak bir yanıt alamadık. Bu kez İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne başvurduk. Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü ekipleri, kanalizasyon rögarının taştığı bölgeye gelerek, inceleme yaptılar. Sorunun buradan kaynaklanmadığını söylediler, çevreye biraz temiz su sıkıp gittiler. Ancak soruna bir çözüm...