25 / 07 / 2024

Ilıcada otel

Ilıcada otel

Kahramanmaraşlı iş adamı memleketine 5 yıldızlı otel ve tatil köyü kurmak için geldi. Hüseyin Uğur, Onikişubat İlçe Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek'in daveti ile başkanlık makamında bir araya geldiler.

Yeşil Garden Otel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Garden Otel Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Doğukan Topçu, Ömer Yıldırım ve Tayfın Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Gümüşhane İl Özel İdaresi'nden büyük fırsat! Gümüş Otel 44.3 milyon TL'ye satılıyor! 

Gümüşhane İl Özel İdaresi, Gümüşhane ili, Merkez ilçesi, Hasanbey Mahallesi'nde yer alan Gümüş Otel ile bahçe, otopark ve arsasını 44 milyon 326 bin 964 TL'ye satıyor...

Gölcük Belediyesi'nden 38.4 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Gölcük Belediyesi, yapım karşılığında kiralama ihalesini duyurdu. Bu kapsamda Gölcük Yazlık Ilıca Otel, yapım karşılığında 30 seneliğine kiraya veriliyor. Toplam yatırım maliyeti 38 milyon 371 bin 983,87 TL olarak açıklandı...

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı'ndan 32.5 milyon TL'ye satılık otel!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Merkez ilçesi Hasanbey Mahallesi'nde bulunan beş katlı otel, bahçe ve otoparkı 32 milyon 500 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 6 Mayıs 2021 günü gerçekleşecek.

Trabzon'da Araplara arazi satışı yargıya taşındı!

Trabzon’un Beşikdüzü ilçesinde otel ve alışveriş merkezi yapılmak üzere Şehit Üstteğmen Erdal Kurtoğlu Parkı'nın Arap yatırımcılara satılması yargıya taşındı. Vatandaşlar, arazi satışının iptali istemiyle dava açtı.

Yomra'da 60 milyon dolarlık yatırım yapılacak!

Trabzon'un Yomra ilçesinde otel, alışveriş ve kongre merkezi gibi çeşitli yapıların da yer alacağı 60 milyon dolarlık yatırım yapılacak.

Turhal Yeşilırmak Otel hizmete açıldı!

Turhal'da hizmet veren şehirlerarası otobüs terminalinde otel olarak hizmete açılması düşünülen ve bugüne kadar faaliyete geçirilemeyen otel yeri yapılan çalışmalar sonrası hizmete açıldı.

Ordu Yelken Kulüp arazisinin davası reddedildi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, denize sıfır olan park bitişiğindeki yeşil alanı, otel için bir işadamına sattı Çevreciler, "Burada kamu yararı yoktur" diyerek konuyu yargıya taşıdı. Mahkeme ise "Kamu yararı siyasilerin dünya görüşüne göre belirlenir" dedi.

Erzurum Pasinler'e beş yıldızlı otel yaptırılacak!

Ünsal Sertoğlu başkanlığında toplanan Pasinler Belediyesi meclisinden ilçeye beş yıldızlı otel yaptırma kararı verildi. Halka açık yapılan meclis toplantısında Başkan Sertoğlu, meclis üyelerinin ve halkın görüş ve fikirlerini aldı.

Bodrum Pina Yarımadası'na 4 yeni otel!

Muğla'nın Bodrum ilçesindeki Güvercinlik Koyu'nda 4 yeni otel yapılmaya başlandı. Pina Yarımadası'nda otel inşaatları yükselmeye başlarken, iş makineleriyle yoğun çalışmalar da devam ediyor.

Hilton Otel inşaatı devam ediyor mu?

İskenderun sahilinde yeşil alanda yapılan Hilton Otel inşaatı, mahkemenin iptal kararına rağmen yükselmeye devam ediyor. Mimar Ercüment Kimyon, yargının boşluğundan faydalanılarak inşaatın devam ettiğini ifade etti

Sabri Sarıoğlu Şişhane'den otel alacak!

Galatasaray’ın en çok tartışılan futbolcusu Sabri Sarıoğlu yeşil sahadan kazandığı parayı ticarete yatırıyor. Ünlü futbolcu otel açmak için kolları sıvadı.

Kütahya Ilıca Harlek Termal Otel yenilendi!

Kütahya Ilıca’daki Harlek Termal Otel’in, 1,5 yıl aradan sonra yenilenen yüzüyle 1 Ocak gününe kadar tekrar hizmete sunulacağı bildirildi.

Ilıcada otel Haberi

Ilıcada otel

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde ikamet eder iken, bundan 37 yıl önce ailesi ve yakınlarıyla birlikte Mersin'e yerleşen, Hüseyin Uğur, isimli işadamı, Pazarcık'taki yatırımlarını o zamanlar öldüm fiyatına satarak, Mersin'de Kahramanmaraş'tan giden arkadaşlarıyla eğitim kurumlan araba sektörü ve turizm yatırımları ile bir anda Mersin'de tanınıp Ticaret Sanayi Odası, MESİAD, gibi bir çok sivil toplum örgütlerinde yöneticilik yapan, Hüseyin Uğur kabuğuna sığmayarak, Ege'de turizm sektöründe tatil köyleri ve otel, motel işletmeciliğine yapıp, turizm sektöründeki Ege ve Akdeniz illerinden sonra, memleketi Kahramanmaraş'ın Ilıca Mahallesinde 5 yıldızlı otel, motel, tatil köyü kurmak için geldi.Kahramanmaraş'ta 40 yıllık dostu Maraş Medya Merkezi Başkanı Fatih Nalbantbaşı vesilesi ile Onikişubat İlçe Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek'in daveti ile başkanlık makamında bir araya geldiler. 



Başkan Hanefi Mahçiçek'e yapacağı yatırımları bir bir...