09 / 05 / 2024

Ilıcaya mega proje

Ilıcaya mega proje

Kahramanmaraşlı iş adamı memleketine 5 yıldızlı otel ve tatil köyü kurmak için geldi. Hüseyin Uğur, Onikişubat İlçe Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek'in daveti ile başkanlık makamında bir araya geldiler.

KİPTAŞ 3 yeni proje için resmen düğmeye bastı! İstanbullulara büyük müjde!

İnşa ettiği yeni projelerle İstanbullu vatandaşların yüzünü güldüren KİPTAŞ 3 yeni proje için start verdi. KİPTAŞ'ın merakla beklenen yeni projeleri mega kentin Kartal, Beykoz ve Sarıyer ilçelerinde yükselecek.

Ankara'da bin 804 konutluk mega proje için düğmeye basıldı! AVM ve 945 ofis de var!

SY Güneş Enerjisi, başkent Ankara'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Projede 1.804 konut, 224 ticari ünite ve 945 ofis yer alacak.

TOKİ Çankırı projesi için geri sayım başladı! Bu ilçeye yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı projesinin ihalesini 11 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek. Söz konusu projede altyapı ve çevre düzenlemesi işi de mevcut.

TOKİ Kayseri projesi için geri sayım başladı! Bu ilçeye yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Kayseri projesi 8 Kasım tarihinde ihaleye çıkıyor. Projede 190 konut yer alıyor.

TOKİ'den bu ilçeye yeni proje müjdesi! Tarih resmen açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Yozgat projesi 20 Kasım tarihinde ihaleye çıkacak. İşte detaylar...

TOKİ'den İzmirlilere Ekim müjdesi! Bu ilçedeki yeni proje için geri sayım başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Kiraz projesi 5 gün sonra ihaleye çıkıyor. 

TOKİ'den bu il ve ilçeye yeni proje müjdesi geldi! Kaçırmayın! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir projesinde yer alan 168 adet konutun ihalesi 25 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ Ankara 2023 projesini bekleyenler acilen bakın! Bu ilçedeki yeni proje için tarih belli oldu!

TOKİ Ankara 2023 projesini bekleyenler acilen bakın... Bu ilçedeki yeni proje için tarih belli oldu... İşte TOKİ Ankara projesi detayları...

TOKİ İzmir 2023 projesinde son dakika! Bu ilçedeki 271 konutluk yeni proje için beklenen tarih geldi!

TOKİ İzmir 2023 projesinde son dakika... Bu ilçedeki 271 konutluk yeni proje için beklenen tarih geldi... İşte TOKİ İzmir Kiraz projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ Uşak projesinde son dakika! O ilçeye tam 206 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Uşak projesinde son dakika... O ilçeye tam 206 konutluk yeni proje geliyor... İşte TOKİ Uşak projesi detayları...

TOKİ'den Bursa'nın o ilçesine yeni proje müjdesi! TOKİ'den konut bekleyenler bu tarihe aman dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa'da 103 konutluk yeni proje inşa edecek. Bursalıların yüzünü güldüren projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ Mersin 2023 projesi için son dakika müjdesi geldi! Bakın hangi ilçeye kaç konutluk proje geliyor!

TOKİ Mersin 2023 projesi için son dakika müjdesi geldi... Bakın hangi ilçeye kaç konutluk proje geliyor... İşte TOKİ Mersin projesi detayları...

TOKİ İzmir 2023 projesinde beklenen tarih resmen geldi! Tek bir ilçeye tam 271 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ İzmir 2023 projesinde beklenen tarih resmen geldi... Tek bir ilçeye tam 271 konutluk yeni proje geliyor... İşte detaylar...

Ilıcaya mega proje Haberi

Ilıcaya mega proje

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde ikamet eder iken, bundan 37 yıl önce ailesi ve yakınlarıyla birlikte Mersin'e yerleşen, Hüseyin Uğur, isimli işadamı, Pazarcık'taki yatırımlarını o zamanlar öldüm fiyatına satarak, Mersin'de Kahramanmaraş'tan giden arkadaşlarıyla eğitim kurumlan araba sektörü ve turizm yatırımları ile bir anda Mersin'de tanınıp Ticaret Sanayi Odası, MESİAD, gibi bir çok sivil toplum örgütlerinde yöneticilik yapan, Hüseyin Uğur kabuğuna sığmayarak, Ege'de turizm sektöründe tatil köyleri ve otel, motel işletmeciliğine yapıp, turizm sektöründeki Ege ve Akdeniz illerinden sonra, memleketi Kahramanmaraş'ın Ilıca Mahallesinde 5 yıldızlı otel, motel, tatil köyü kurmak için geldi.Kahramanmaraş'ta 40 yıllık dostu Maraş Medya Merkezi Başkanı Fatih Nalbantbaşı vesilesi ile Onikişubat İlçe Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek'in daveti ile başkanlık makamında bir araya geldiler. 



Başkan Hanefi Mahçiçek'e yapacağı yatırımları bir bir...