05 / 05 / 2024

ılık gökkaya Yeşil GYO Game of Thrones

ılık gökkaya Yeşil GYO Game of Thrones

Yeşil GYO İnnovia porjesiyle dünyaca ünlü Game of Thrones dizisinin Türkiye yayınına sponsor oldu

BİM'de 12 parça çay seti 119 TL'ye, 3'lü kase 69 TL'ye, 2'li yağlık 75 TL'ye düştü! BİM 27 Ekim 2023 kataloğu...

BİM'in 27 Ekim 2023 tarihli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. BİM'de 12 parça çay seti 119 TL'ye, 3'lü kase 69 TL'ye, 2'li yağlık 75 TL'ye düştü.

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Medeni Kırmızıelmaoğlu tarafından kuruldu.

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Medeni Kırmızıelmaoğlu tarafından kuruldu.

BİM’den indirim kampanyası! Düdüklü tencere seti 549 TL’ye, cam sürahi seti 229 TL’ye, ayakkabılık 109 TL’ye düştü!

BİM’de 22 Eylül’de başlayacak indirim kampanyasına ilişkin aktüel ürünler kataloğu paylaşıldı. Bu kapsamda, düdüklü tencere seti 549 TL’ye, cam sürahi seti 229 TL’ye, ayakkabılık 109 TL’ye düşecek. İşte 22 Eylül 2023 BİM fiyat listesi...

Doer Mühendislik İnşaat Hayvancılık Gıda Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Doer Mühendislik İnşaat Hayvancılık Gıda Tarım Üretim Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih’te 34 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Ergani tarafından kuruldu.

Neslihan Turizm İnşaat Sağlık Gıda Temizlik Limited Şirketi kuruldu!

Neslihan Turizm İnşaat Sağlık Gıda Temizlik Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Neslihan Aktaş tarafından kuruldu.

BİM'de çeyizlik 12 parça yemek takımı 379 TL'ye, 3'lü desenli bardak 49 TL'ye, ayakkabılık 99 TL'ye düştü!

BİM'in 23 Haziran tarihli aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Bu kapsamda, 12 parça yemek takımı 379 TL'ye, 3'lü desenlı bardak 49 TL'ye, ayakkabılık 99 TL'ye düştü.

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Markalı konut projelerinde yeşil binaya dönüş başladı!

ÇEDBİK (Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sami Kılıç Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi'22 ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o röportaj...

Srl Grup Hayvancılık Gıda Tarım İnşaat Otomotiv Ve Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Srl Grup Hayvancılık Gıda Tarım İnşaat Otomotiv Ve Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Srl Grup Hayvancılık Gıda Tarım İnşaat Otomotiv Ve Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Green Gate Emlak İnşaat Turizm Sağlık Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Gate Emlak İnşaat Turizm Sağlık Gıda İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de Cihat Eskimiş ve Mohd S.H Al-A. ortaklığında kuruldu.

Sezer Turizm Eğitim Sağlık Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Rani Shop Şubesi açıldı!

Sezer Turizm Eğitim Sağlık Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Rani Shop Şubesi bugün Sarıyer'de 70 milyon TL sermaye bedeli ile Fethi Yılmaz Sezer tarafından açıldı.

Falema Turizm İnşaat Reklam Bilgi Teknolojileri Taşımacılık Gıda Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Falema Turizm İnşaat Reklam Bilgi Teknolojileri Taşımacılık Gıda Koz.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Falema Turizm İnşaat Reklam Bilgi Teknolojileri Taşımacılık Gıda Koz.İth.İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Arnavutköy'de yapıldı. 

Demir ve çelik sektöründe ana gündem yeşil mutabakat!

Sanayi üretiminde kritik öneme sahip demir-çelik sektörü, pandemi koşullarına en hızlı adapte olan sektörlerden biri oldu. 2022 yılında ihracat odaklı büyümeye devam edecek olan sektörün ana gündemini ise Yeşil Mutabakat'a uyum oluşturacak.

ılık gökkaya Yeşil GYO Game of Thrones Haberi

ılık gökkaya Yeşil GYO Game of Thrones

5 etap halinde yükselen ve 14 bin konuttan oluşan İnnovia projesi Game of Thrones'un Türkiye yayınlarına sponsor oldu. Yeşil GYO Genel Müdürü Işık Gökkaya bu sponsorluğunu satış arttırmak için değil, marka bilinirliğini yükseltmak için yaptıklarını...