02 / 05 / 2024

İlimtepe Sarıçam Adana teslim tarihi

İlimtepe Sarıçam Adana teslim tarihi

Teslimlerini Ağustos 2017 tarihinde yapılması planlanan proje 6 blok halinde hayata geçiriliyor. İlimtepe Sarıçam Yeni Adana İmar Konutları Adana'nın Sarıçam ilçesine bağlı Sofulu'da yükseliyor.

Adana Sarıçam'da kirasını ödeyemeyen aile sokakta kaldı!

Adana merkez Sarıçam ilçesinde yaşayan Sarıç ailesi, kirayı ödeyemeyince ev sahibi tarafından eşyalarıyla birlikte sokağa atıldı.

Adana Sarıçam’da yeni konutların yüzde 70’i satıldı!

Faizlerin 0,64’e düşürülmesiyle Adana’da da konut satışları artmaya başladı. Merkez ilçe Sarıçam’da bulunan yeni konutların yüzde 70’e yakınının satıldığı açıklandı.

TOKİ Adana Sarıçam Akkuyu 2020 kura çekilişi bugün!

Dar ve orta gelirli ailelerin yüzünü güldüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Akkuyu projesindeki konutların kura çekimi bugün yapılıyor...

TOKİ Adana Sarıçam Buruk kura sonuçları 13.05.2020!

TOKİ Adana Sarıçam Buruk kura sonuçları 13.05.2020 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Adana Sarıçam Buruk kura sonuçları 13.05.2020 ve TOKİ Buruk kura sonucu 2020 listesi...

TOKİ Adana Sarıçam Buruk 2020 kuraları bugün çekiliyor!

Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Buruk projesinin kura çekimleri bugün yapılacak.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk 2020 kura çekilişi yarın!

Dar ve orta gelirli aileler için konut üretmeye devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Buruk projesinde yer alan konutların kuraları yarın çekilecek.

TOKİ Adana Sarıçam Akkuyu kuraları yarın çekiliyor!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam Akkuyu projesindeki konutların kuraları yarın çekilecek.

TOKİ Adana Sarıçam 953 konut ihalesi 9 Haziran'da!

Adana İli, Sarıçam İlçesi, Buruk Mahallesi, 3. Etap 953 Adet Konut ve 42 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 9 Haziran 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Adana Sarıçam'a 953 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut idaresi Başkanlığı Adana Sarıçam Buruk Mahallesi projesi için düğmeye bastı.

Adana Sarıçam Buruk 2. Etap TOKİ ihalesi yarın!

Adana Sarıçam İlçesi, Buruk Mahallesi 2.Etap 3. Bölge 802 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Adana Sarıçam 802 konut ihalesi 3 Mart'ta!

Adana Sarıçam Buruk Mahallesi 2.Etap 3. Bölge 802 Adet Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 3 Mart 2020 tarihinde saat 15:00'de yapılacak.

TOKİ Adana Sarıçam 100 bin konut kura tarihleri 2020!

TOKİ Adana Sarıçam 100 bin konut kura tarihleri 2020 haberimizde yer alıyor. TOKİ 100 bin konut kapsamında Adana'da da 1.600 adet inşa edilecek.

TOKİ Adana Sarıçam ve Merkez'de zemin etüt raporu hazırlatacak!

Adana İli Sarıçam ve Merkez İlçelerinde Zemin Etüt Raporu Hazırlanması Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:30'da yapılacak.

İlimtepe Sarıçam Adana teslim tarihi Haberi

İlimtepe Sarıçam Adana teslim tarihi

6 blok şeklinde yükselen projenin ilk etabında 156 adet dairenin yer alıyor.  Fiyatlar daire tiplerine bağlı olarak değişiklik gösterdiği proje yaklaşık 3 bin adet daireden meydana gelmesi planlanıyor.


Sarıçam İlimtepe ortak alanları

Basketbol sahası, çocuk oyun alanları, yeşil alanlar, yürüyüş yolları, açık ve kapalı otoparkı, açık yüzme havuzu, spor alanı bulunuyor.


Adana Sarıçam İlimtepe konut tipleri 

Ev seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


İlimtepe Sarıçam Adana teslim tarihi

Daireler için teslimler Ağustos 2017 tarihinde gerçekleşmesi planlanıyor.


İlimtepe Adana hangi firmalarla inşa ediliyor?

Proje Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yeni Adana İmar A.Ş. ortak imzasıyla inşa ediliyor.


İlimtepe Sarıçam Evleri nerede?

İlimtepe Sarıçam Evleri Adana'nın Sarıçam ilçesine bağlı Sofulu'da yükseliyor.



İlimtepe Adana ödemeleri

Dairelerin için yüzde 25 peşinat sağlandığında, kalan bedeli Halk...