18 / 05 / 2024

ilk kalem dükkanı buyaka avm

ilk kalem dükkanı buyaka avm

Türkiye'de bir ilk gerçekleşiyor. Ülkemizde son yıllarda büyük ilgi görmeye başlayan mücevher değerindeki lüks kalemlerin artık bir mağazası olacak...

Dükkan ve ofis fiyatları ne kadar arttı? Merkez Bankası ilk kez ticari gayrimenkul fiyat endeksini açıkladı

Merkez Bankası tarafından ilk kez açıklanan Ticari Gayrimenkul Fiyat Endeksi'ne göre Dükkan Fiyat Endeksi, 2023'ün son çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 13,1; Ofis Fiyat Endeksi yüzde 9 arttı. İşte o rakamlar...

Mersin'de kentsel dönüşüm projesi son gaz! 415 konut ve 50 dükkanın teslimleri 2023'te!

Mersin'in Akdeniz ilçesinde başlayan kentsel dönüşüm çalışmaları son sürat devam ediyor. 415 konut ve 50 dükkanın yer aldığı kentsel dönüşüm projesinin ilk etabının 2023 yılında tamamlanmasının planlandığını bildirdi.

Kayseri Büyükşehir'e ait 49 dükkan kiralandı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi alt geçitlerdeki dükkanları ihaleyle 10 yıllığına kiraya verdi. Kiralama ihalesinde 49 dükkan için ilk yıl kiralama bedeli 820 bin TL oldu.

Bağdat Caddesi'nde 30 dükkan boşaldı!

Perakendenin gözbebeği, alışverişin en önemli caddelerinden biri olan İstanbul Kadıköy’deki Bağdat Caddesi son bir yıl içinde ciddi bir sıkıntıya girdi.Yıllardan beri ilk defa caddede 30’a yakın boş dükkan satılık veya kiralık tabelasıyla müşteri bekliyor

1985 yılında Arasta Çarşısı'nda 40 dükkan kiraya verilmiş!

1985 yılında Arasta Çarşısı'ndaki 40 dükkan ihale usulüyle kiraya verilmiş. Çekişmeli geçen ihalede 11.5 metrekarelik ilk dükkan 380 bin liraya kiraya verilmiş. Dükkanlar toplamda 14 milyon 42 bin liraya kiraya verilmiş.

Oto World Asya Kurtköy dükkan fiyatları!

Oto World Asya projesi, Anadolu Yakası'nın ilk Oto AVM'si olma özelliğine sahip. Projede 365 adet galeri yer alıyor. İşte Oto World Asya Kurtköy dükkan fiyatları...

Oto World Asya Pendik dükkan fiyatları!

Daire teslimlerinin 2015 yılının ilk çeyreğinde gerçekleşmesi planlanan Oto World Asya İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de yükseliyor. Peki Oto World Asya Pendik dükkan fiyatları ne kadar?

Oto World Asya kiralık dükkan fiyatları ne kadar?

Oto World Asya projesi 2015 yılının ilk çeyreğinde teslim edilecek. Proje 170 milyon TL yatırım bedeline sahip. Kiralama sürecinin başladığı Oto World Asya kiralık dükkan fiyatları ne kadar?

Oto World Asya dükkan fiyatları!

Oto World Asya dükkan fiyatları 4 bin TL'den başlıyor. 2015 yılının ilk çeyreğinde teslim edilecek olan projede dükkan alanları 200 - 600 metrekare arasında değişiyor.

Kurtköy Oto World Asya satılık dükkan!

Kurtköy Oto World Asya satılık dükkan teslimleri 2015 yılının ilk çeyreğinde gerçekleşecek. 365 tane dükkandan oluşan projede fiyatlar 790 bin TL'den başlayarak yükseliyor.

Elmadağ Küçük Sanayi Bölgesi'nde ilk etap 52 dükkanın yer teslimi yapıldı!

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin,Hasanoğlan Sanayi Bölgesi için Hasanoğlan Sanayiciye İşadamları Derneği'ne (HASIAD) katkı vereceklerini ve Elmadağ Küçük Sanayi Bölgesi'nde ilk etap 52 dükkanın yer tesliminin yapıldığını söyledi...

Demlik ilk dükkanını Astoria AVM'de açıyor!

İlk dükkan konseptlerini Astoria AVM’de açacak olan “DEMLİK“ markası 2014 yılı hedeflerini açıkladı. Yakın zamanda yurtdışı projelerine başlayacak olan Demlik ilk olarak Ortadoğu’ya açılmayı planlıyor...

Autopia Beylikdüzü dükkan fiyatları!

Gül İnşaat ve Keleşoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen, İstanbul Avrupa Yakası'nda Beylikdüzü Esenyurt'ta konumlandırılan ve Avrupa Yakası'nın ilk otobomil alışveriş merkezi olan Autopia Beylikdüzü dükkan fiyatları...

ilk kalem dükkanı buyaka avm Haberi

ilk kalem dükkanı buyaka avm

100 Euro ila 40 Bin Euro’luk   kalemlerin satılacağı mağazada   ayrıca 60 bin euro ve 45 bin euro’luk  kalemelerin de özel sipariş alınarak satılacağı Türkiye'nin ilk "Pen Shop"u Calligrane  Buyaka AVM'de  açılıyor.


Dünyanın en önde gelen kalem  markaları  ‘’Calligrane The Pen Shop" mağazasında  toplanıyor. Her biri sanat eseri ,her birinin hikayesi var.


Değerli materyellerle süslü sanat eseri kalemlerin yanı sıra her bir kalem aynı zamanda bir sanat, arkeoloji, felsefe, matematik, edebiyat ve tarih hikâyesini anlatıyor.


Sadece bir yazı yazma gereci olmaktan çıkıp;iş adamlarının, sanatçıların, spor camiasının , devlet adamlarının ,yazarların  ve ünlü simaların vazgeçilmez bir aksesuarı haline gelen değerli kalemler 100 Euro ‘dan 40 BİN Euro fiyat aralığında satışa sunulacak.


 Gümüş ve altın kaplama, pırlanta ve elmasla süslü ve sınırlı sayıda üretilmiş...