28 / 04 / 2024

ilk Kentsel Dönüşüm Eğitimi

ilk Kentsel Dönüşüm Eğitimi

İstanbul Kentsel Dönüşüm Derneği (İKDD) Başkanı Hakan Çatalkaya, "Ülkemizde kentsel dönüşümün sektörleşmeye başlaması ve bu alanda kulaktan dolma sürekli yanlış bilgiler paylaşılması bizi eğitim vermeye teşvik etti" dedi...

Türkiye’nin ilk Kentsel Dönüşüm Eğitimi başlıyor!

Kentsel Dönüşüm Derneği, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek ‘Kentsel Dönüşüm Eğitimleri’ne başlıyor. 1 gün sürecek eğitim 20 kişilik gruplar halinde gerçekleştirilecek. Eğitime katılanlar, ‘Katılımcı Sertifikası’ almaya hak kazanacak...

Beykoz Tokatköy Kentsel Dönüşüm Projesi'nin yüzde 70'i tamamlandı! İşte 776  konutluk dev projede son durum!

Beykoz’un ilk kentsel dönüşüm projesi olan Beykoz Tokatköy Kentsel Dönüşüm Projesi'nin yapımı yüzde 70’e yaklaştı. İşte söz konusu kentsel dönüşüm projesi ile ilgili son dakika detayları...

Hilal Hill Kentsel Dönüşüm projesinin ilk etabında teslimler Mart sonunda! 

Kentsel dönüşüm projelerine verdiği önem ile dikkatleri çeken FKG İnşaat, Hilal Hill Büyükçekmece Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 1. etabını teslim etmek için geri sayımı başlattı. Hilal Hill Kentsel Dönüşüm projesinin ilk etabında teslimler Mart sonunda! 

Beşiktaş'ta kentsel dönüşüm için ilk kepçe vuruldu!

İstanbul Beşiktaş’ta Akat Mahallesi, Zeytinoğlu Caddesi’nde iki binanın yıkımının başlamasıyla birlikte kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk adımı atıldı. Belediye iştiraki İmar A.Ş tarafından yapılan ilk dönüşüm yıkımında Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da yer aldı.

Didim’de ilk kentsel dönüşüm için kazma vuruldu!

Ekim ayında İzmir’de yaşanan depremin etkisinin Didim’de de hissedilmesinden sonra ilçede 30 yılı aşan binalarda yaşayan hak sahipleri kentsel dönüşüm için kolları sıvadı.

Çatalca'da kentsel dönüşüm için ilk yıkım yapıldı!

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, vatandaşlara yerinde ve gönüllü kentsel dönüşüm müjdesi verdi. İlçedeki ilk yıkım Mesut Üner’in takibinde yapıldı. 

Diyarbakır Bağlar'da kentsel dönüşüm için ilk adım atıldı! 

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, “Bağlar Kentsel Dönüşüm Toplantısı"nda  Bağlar ilçesi için planlanan kentsel dönüşüm kapsamında ilk kazmanın 2021 temmuz ayında vurulacağını açıkladı.

Eyyübiye’deki kentsel dönüşüm çalışmalarının ilk etabı 2021'de bitecek!

Eyyübüye Eyyübiye Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde yapılan kentsel dönüşüm alanındaki çalışmalar devam ediyor. Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, ilk etabın önümüzdeki yıl biteceğini belirtti...

Murat Köse: İlk işimiz kentsel dönüşüm!

Cumhur İttifakı’nın Mamak Belediye Başkan Adayı Murat Köse yaptığı açıklamada ilk işlerinin kentsel dönüşüm projesini tamamlamak olduğunu söyledi.

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ilk kentsel dönüşüm projesi olan Uzundere 1. Etap'taki yeni evleri ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu projeyle ilgili açıklamalar yaptı.

Kükürtlü kentsel dönüşümünde ilk adım atıldı!

Osmangazi Belediyesi,Kükürtlü kentsel dönüşüm projesinde ilk adımı hazineye ait bir binayı dönüşüm kapsamına alarak attı. Kükürtlü'de Adalet Bakanlığı lojmanı olarak kullanılan eski bina, dönüşüm için takas yoluyla belediyeye kazandırıldı.

Örnekköy'de kentsel dönüşümün ilk etabı hızlı başladı!

İzmir’in farklı noktalarında kentsel dönüşüm çalışmalarını sürdüren, Uzundere bölgesinde ilk konutları hak sahiplerine teslim eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Örnekköy’deki ilk etabın da bodrum ve zemin katlarını tamamladı.

Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ilk kazma vuruldu!

İstanbul Okmeydanı’nda uzun süredir beklenen kentsel dönüşüm projesine start verildi. Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi’nde ilk kazma dün gerçekleşen temel atma töreni ile vuruldu...

Okmeydanı'nda kentsel dönüşüm için ilk adım atılıyor!

Türkiye'nin en büyüğü olan Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi için ilk kazma yakında vurulacak. Söz konusu alan 2 milyon 250 bin metrekare büyüklüğe sahip. Kentsel dönüşümde ilk kazma Van Blokları'na vurulacak...

ilk Kentsel Dönüşüm Eğitimi Haberi

ilk Kentsel Dönüşüm Eğitimi

İSTANBUL Kentsel Dönüşüm Derneği, 'Kentsel Dönüşüm Eğitimleri'ne başlıyor. Katılımcı sertifikasının da verileceği eğitimler, 20 kişilik gruplar halinde düzenlenecek. 


1 gün sürecek eğitime katılanlar, 'katılımcı sertifikası' almaya hak kazanacak. İstanbul Kentsel Dönüşüm Derneği (İKDD) Başkanı Hakan Çatalkaya, "Ülkemizde kentsel dönüşümün sektörleşmeye başlaması ve bu alanda kulaktan dolma sürekli yanlış bilgiler paylaşılması bizi eğitim vermeye teşvik etti" dedi. Eğitime başvuran kişilerin profili hakkında bilgi veren Çatalkaya, "Eğitime katılmak isteyen mimarlar, mühendisler, öğrenciler, yatırımcılar ve emlakçılar katılım başvurusunda bulunanlardan bazıları. Daha önceki çalışmalarımızda edindiğimiz bilgiyi ve sektörün nerelere gideceğine dair detaylı öngörüyü verdiğimiz 1 günlük eğitimle katılımcılara aktarıyoruz" diye konuştu. Eğitimler, 15 günde bir yapılacak. 



Habertürk...