30 / 04 / 2024

ilk oto avm

ilk oto avm

Has Şirketler Grubu ve Evra Group imzasıyla Anadolu Yakası, Oto World Asya projesi ile ilk Oto AVM’sine kavuşuyor

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar?

Ankara'da TRinvest tarafından inşa edilen Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi'nde satışlar devam ediyor. Peki, Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi satışta! Yarısı peşin ödemelerde sıfır faiz 12 vade fırsatı!

TRinvest tarafından Ankara'da hayata geçirilen Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi'nde satışlar devam ediyor. Proje 46 dönümlük arsa üzerinde hayata geçiyor. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Evidea, Adana’daki ilk mağazasını 01 Burda AVM’de açıyor. İşte 30 Eylül Evidea fiyat listesi ve açılışa özel fiyatlar

Ev ve yaşam ürünleri sektöründe geniş ürün yelpazesi sunan Evidea, Adana’daki ilk mağazasını eğlencenin, buluşmanın adresi 01 Burda AVM’de açıyor.

Reysaş GYO'dan Ankara'ya Oto Galericiler Çarşısı ve AVM geliyor!

Reysaş GYO portföyünde bulunan Ankara Sincan Yeni Cimşit Mahallesi'ndeki arsada inşa edilecek 16 bin 343 metrekarelik Oto Galericiler Çarşı/AVM'si için inşaat yapı ruhsatı alındı ve inşaatın 2022 yılı içinde bitirilmesi planlandı.

Konya'daki ilk 5M Migros mağazası M1Konya AVM'de açıldı!

Son bir senede E-Bebek, Hummel, Siemens Ev Aletleri, Penti Young ve Starbucks gibi birçok global ve yerel markayı Konyalılarla buluşturan M1Konya AVM, şimdi de Konya'daki ilk 5M Migros mağazasını açtı.

Adana'da 01 OTO AVM'nin inşaatı başladı!

Savaş Yıldırım Orman Ürünleri Sanayi tarafından Adana'da hayata geçecek Otomobil Alışveriş Merkezi için inşaat çalışmaları başladı. Kaba inşaatın tamamlandığı projede Oto Showroom ve Home Ofis teslimleri 2022'nin ilk çeyreğinde yapılacak.

Dyson, Bursa'daki ilk satış noktasını Korupark AVM'de açtı!

Global teknoloji şirketi olan Dyson, Bursa'daki ilk satış noktasını Korupark AVM'de açtı...

AVM'lerin 2021'in ilk çeyreğinden sonra normalleşmesi bekleniyor!

Venezia Mega Outlet AVM Yönetim Direktörü Oğuz Isıgöllü, alışveriş merkezlerinde alışverişin, 2021 yılının ilk çeyreğinden sonra çok hızlı bir şekilde normalleşmeye başlayacağını söyledi.

Hüseyin Altaş: AVM’lerin kapalı kaldığı dönemde kira alınmaması Avrupa’da ilk!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, "7. Perakende Teknolojileri Konferansı”nın ilk webinarında yaptığı konuşmada AVM’lerin kapalı kaldığı dönemde perakendeciden kira alınmamasının Avrupa'da ilk olduğunu söyledi.

Modoko yurt dışına açılıyor!

Modoko Yönetim Kurulu Başkanı Çalışkan, "Mobilya ihracatını yoğun olarak gerçekleştirdiğimiz ülkelere 25'erli gruplar halinde ziyaretlerde bulunacağız. Potansiyeli en yüksek ve bürokrasi açısından en rahat olduğunu düşündüğümüz ülkeye ilk mobilya AVM'sini kuracağız" dedi...

Fiba CPM’in ilk projesi Gebze Center AVM oldu!

FİBA Commercial Property Management’in (Fiba CPM) Türkiye’de yönetimini aldığı ilk projesi Gebze Center AVM oldu.....

Türkiye'nin ilk ve tek Tarım AVM’si Karacabey’de kuruluyor!

Bursa Karacabey Belediyesi tarafından, Karacabey-Bandırma yolu üzerine Türkiye'nin ilk ve tek Tarım AVM’si Karacabey’de kuruluyor. 200 dönümlük alan üzerinde kurulacak AVM, üretici ile tüketiciyi de ilk elden buluşturacak.

AVM Ciro Endeksi ilk çeyrekte 18,1 arttı!

AVM Ciro endeksi Mart ayında yıllık 16,8 artış gösterirken, ilk çeyrekte yüzde 18,1'lik yükseliş kaydetti. Mart ayında ziyaretçi sayısında yüzde 3'e yakın bir azalış görülse de metrekare verimliliğindeki artış ciroların yukarı taşınmasını sağladı.

ilk oto avm Haberi

ilk oto avm

Anadolu yakasının ilk oto AVM’si Oto World Asya, inşaat sektörünün iki deneyimli firması Has Şirketler Grubu ile Evra Group ortaklığıyla hayata geçiriliyor.


10 Ekim Çarşamba günü düzenlenen basın toplantısında lanse edilen Oto World Asya’nın mağazaları toplantı sonrasında satışa sunuldu.


Projenin konumu, ulaşım açısından avantajlar sunması ve büyük yatırımların merkezini oluşturan bir bölge olması nedeniyle Pendik olarak belirlendi.


Has Şirketler Grubu ve Evra Group, Oto World Asya projesi için Sabiha Gökçen Havaalanı’nın karşısında, 333 metre TEM ve E-5 bağlantı yoluna cepheli arsayı özel  mülkiyetine  alarak inşa çalışmalarına başladı.


Has Şirketler Grubu Başkanı Ali Gedik ve Evra Group Başkanı Hasan Topaloğlu, Otomotiv sektöründe hizmet veren üretici, distribütör ve 2. el galeri sahiplerinin yer alacağı Oto World Asya projesi için sektörden olumlu görüş ve destek aldıklarını...