04 / 05 / 2024

ilk TSE Güvenli Yeşil Bina Belgelendirmesi

ilk TSE Güvenli Yeşil Bina Belgelendirmesi

FSE Güneydoğu Bölge Koordinatörlüğü tarafından Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ilk defa birçok kurum ve kuruluşun katıldığı TSE Güvenli Yeşil Bina Belgelendirmesi toplantısı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Ekolojik Binada yapıldı.

Lüks ve güvenli Deprem Evi ilk defa satışa sunuldu! 24 milyon liraya satılıyor!

Depremlere dayanacak şekilde yapılan ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki bir malikane, tasarımı ve güvenli yapısının yanı sıra fiyatıyla da dikkatleri çekti. İşte ayrıntılar...

Son dakika... Altın güvenli liman olarak cazibesini artırdı

Altın, haftanın ilk işlem gününde yükselen resesyon endişeleri ile tahvil getirileri ve doların zayıflaması nedeniyle güvenli liman olarak cazibesini artırarak yükselişe geçti.

Kalekim’e Covid-19 Güvenli Üretim Belgesi!

Kalekim, bu defa da Türk Standartları Enstitüsü’nün (TSE) belirlediği; hijyen, enfeksiyon önleme ve kontrol değerlendirme programı şartlarını yerine getirerek,‘COVID-19 Güvenli Üretim Belgesi’ni almak için hak kazandı.

Atakule AVM, TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi aldı!

Atakule GYO portföyünde bulunan Atakule Alışveriş Merkezi, TSE tarafından belirlenen kriterleri sağlayarak "TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi" aldı. 

Akiş GYO AVM'leri TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi aldı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bünyesinde faailiyet gösteren Akasya ve Akbatı Alışveriş Merkezleri, Türk Standardları Enstitüsü (TSE) tarafından belirlenen kriterleri sağlayarak "TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi" almaya hak kazandı...

Türkiye'nin ilk 'Akıllı ve Güvenli Şehri'ndeki yeni etap konutlarının temeli yarın atılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve Esenler Belediye Başkanı M.Tevfik Göksu, Esenler'de önce "Sıfır Atık" projesi kapsamında geri dönüşümden elde edilen 500 bin defteri öğrencilere dağıtacak, sonrasında da Türkiye'nin ilk 'Akıllı ve Güvenli Şehri'ndeki yeni etap konutlarının temelini atacak.

Türkiye'nin ilk 'Akıllı ve Güvenli Konutları' tanıtıldı!

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, 17 Ağustos'un yıl dönümünde Türkiye'nin ilk "Akıllı ve Güvenli Konutları"nı tanıttı. Esenler'de kentsel dönüşüm gerçeği gözler önüne serildi.

TSE ile TGDF arasında güvenli üretime ilişkin iş birliği!

Türk Standardları Enstitüsü ile Türkiye Gıda ve İçecek Sanayii Dernekleri Federasyonu arasında, yeni tip koronavirüs salgını sonrası güvenli üretim belgelendirme ve standardizasyon konularında iş birliğine gidildi.

İnşaat sektöründe örnek iş sağlığı ve güvenliği!

İnşaat sektöründe meydana gelen kazaların ilk sırasında ''yüksekten düşme'' vakalarının yer aldığını söyleyen ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Şenal, iş sağlığı ve güvenliği açısından örnek bir uygulamada olması gerekenleri anlattı.

Altın güvenli liman olmaktan çıkıyor mu?

Yatırımcılar, altını güvenli liman olarak tercih ederken, altının ons fiyatı ilk çeyrekte koronavirüs salgını sebebiyle sert dalgalandı.

Murat Kurum: Güvenli bölgede ilk etapta 140 köy oluşturulacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde gerçekleştirilen Kabul Töreni’ne katıldı. Törende gazetecilerin sorularını cevaplayan Kurum, güvenli bölge ile ilgili güvenli bölgede ilk etapta 140 köy oluşturacağının bilgisini verdi...

Konut sektörü yatırımcı için her zaman güvenli!

Artaş İnşaat ve Avrupa Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, " Konut, yatırımcı için her zaman güvenli liman olmuştur, olmaya da devam etmektedir. 2017 yılının ilk altı ayı ülke ekonomimizin istikrarlı çizgisini yakalayacağı ve devamında çok daha hareketli bir yıl olacaktır. " dedi.

Konut güvenliğinde tedbir şart!

Arma Kontrol, güvenliğin temel yaşam alanı olan evlerimizden başladığının altını çizerek güvenlik önlemlerinin hırsızlık başta olmak üzere olası zafiyetleri en aza indirmenin ilk adımı olduğunu vurguluyor

ilk TSE Güvenli Yeşil Bina Belgelendirmesi Haberi

ilk TSE Güvenli Yeşil Bina Belgelendirmesi

 FSE Güneydoğu Bölge Koordinatörlüğü tarafından Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ilk defa birçok kurum ve kuruluşun katıldığı TSE Güvenli Yeşil Bina Belgelendirmesi toplantısı Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Ekolojik Binada yapıldı. 


Toplantıya Gaziantep Vali Yardımcısı Adil NAS, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Deniz KÖKEN,Gaziantep Üniversitesi Rektör Yardımcısı Fahrettin GÖÇÜŞ, Şahinbey Belediyesi Başkan Vekili Birol ÜRGER, Şehitkamil Belediyesi Başkan Vekili , Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürü Ferhat GÜVEL, Müteahhitler Derneği Temsilcisi, Mimarlar Odası, İnşaat Mühendisleri Odası yetkilileri, Yapı Denetim Şirketleri yetkililerinin katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir. 


FSE Güneydoğu Bölge Koordinatörü M. Hakan YILDIRIM açılış konuşmasına;Avrupa Kalite Teşkilatı (EOQ) bünyesindeki ülkelerde Kasım ayının ikinci haftası Perşembe gününün "Dünya Kalite Günü" olarak kutlandığını ve 2014 yılı sloganının "Kalite İle Kazanma" olarak belirlendiğini belirterek Kalite Haftasının hayırlı olmasını diledi. 


Yıldırım; Avrupa Birliği tarafından...