04 / 05 / 2024

ilkadım 2016 projeleri

ilkadım 2016 projeleri

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Derebahçe Sosyal Tesisi, Camii ve Külliye Projesi, İlkadım Kültür ve Medeniyet Yolu gibi devam eden, bitme aşamasına gelen birçok projenin yanı sıra 2 yeni projenin daha startını verdi.

İTO ve Bağdat Ticaret Odası Irak'ta müteahhitlik projeleri hayata geçirecek!

İTO ve Bağdat Ticaret Odası'ndan Irak'ın 100 milyar dolarlık müteahhitlik projeleri için iş birliği gerçekleştirecek. Firmalar Irak'ın yeniden imar edilmesinde önemli paya sahip olacak. 

Samsun İlkadım'a 5 yılda 255 milyon liralık yatırım!

Yeni dönemde hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlatan Cumhur İttifakı AK Parti Adayı İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, belediye olarak 5 yılda 255 milyon yatırım yaptıkları hizmetleri anlattı.

Samsun İlkadım mega projeler ile yenileniyor!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, girişimci belediyecilik anlayışıyla yatırımları ilçesine çekiyor. İlkadım ilçesinin geçmişten bugüne bakıldığında tarihinin en büyük projeleri arasında yer alıyor...

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm için adım atıldı!

Samsun İlkadım Belediyesi Başkanı Erdoğan Tok, kentsel dönüşüm projeleri ve yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Tok, ''İlkadım’ın kaderini değiştirecektir"

Kayseri'de 2016 Kasım ayında 3061 Konut satıldı!

TÜİK Konut Satış İstatistikleri, Kasım 2016 (Kayseri, Sivas, Yozgat) rakamlarını yayınladı.

Konut satış istatistikleri Kasım 2016!

2016 yılı Kasım ayına ait konut satış istatistik verileri Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklandı. Açıklanan verilere göre Türkiye’de 2016 Kasım ayında 132 bin 655 konut satıldı..

Akfen GYO Kasım 2016 Aylık Yatırımcı Raporu'nu yayınladı!

Akfen GYO "Aylık Yatırımcı Raporu " kapsamında Kasım 2016 verilerini yayınladı. İşte ilgili yatırımcı raporu.

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 15 Kasım 2016 kura sonuçları!

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 15 Kasım 2016 kura sonuçları henüz açıklanmadı. TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 15 Kasım 2016 kura sonuçları açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap kura sonuçları 15 Kasım 2016!

TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap kura sonuçları 15 Kasım 2016 henüz açıklanmadı. TOKİ Karaman Doğukışla Vadisi 1.Etap kura sonuçları 15 Kasım 2016 açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Müsiad Expo 2016’nın altın sponsoru Fakir Hausgeräte oldu!

Elektrikli küçük ev aletlerinin öncü markası Fakir Hausgeräte, 9-12 Kasım 2016 tarihleri arasında, CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenecek MÜSİAD Expo’nun altın sponsorlarından oldu…

Konut kira artış oranı hesabı Kasım 2016!

Ev veya işyeri kiralamalarında bu ay sözleşmesi uzayan kimselere, yapılacak artış oranı belli oldu. Kira enflasyon oranları dün TÜİK tarafından açıklandı. İşte konut kira artış oranı hesabı Kasım 2016..

Manisa projeleri Yapex Fuarı'nda!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği projeleri görücüye çıkarıyor. 16-19 Kasım 2016 tarihlerinde restorasyon, renovasyon ve kültür mirasını koruma temasıyla düzenlenecek Yapex Fuarı'nda, Manisa Büyükşehir Belediyesi de projeleriyle yer alacak.

TOKİ Sivas Yenimahalle kura sonuçları açıklandı mı 2016?

TOKİ Sivas Yenimahalle kura sonuçları açıklandı mı 2016? TOKİ Sivas Yenimahalle kura sonuçları henüz açıklanmadı. TOKİ Sivas Yenimahalle kura sonuçları 2016 açıklandığında Emlakkulisi.com'da yer alacak.

ilkadım 2016 projeleri Haberi

ilkadım 2016 projeleri


İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Türkiye’nin en büyük Gençlik Merkezi, Derebahçe Sosyal Tesisi, Camii ve Külliye Projesi, İlkadım Kültür ve Medeniyet Yolu gibi devam eden, bitme aşamasına gelen birçok projenin yanı sıra 2 yeni projenin daha startını verdi. Unkapanı Kültür ve Yaşam Merkezi 31 Mayıs’ta, yeni belediye hizmet binası ise, Ağustos ayı sonunda ihaleye çıkıyor.

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, 2, 3 ve 4. Hat dolmuş şoförleri ile Sahil Yolu Yalova Gemisi önünde bir araya geldi. Dolmuş Hattı Dernek Başkanları, dernek yönetim kurulu üyeleri ve şoförleri ile buluşan Başkan Erdoğan Tok, bitme aşamasına gelen ve startı verilecek olan projeler ve çalışmalardan bahsetti. 2015 yılı itibariyle temeli atılan 2016 yılı itibariyle bitme aşamasına gelen ve bu yıl içerisinde temeli atılacak olan...