08 / 07 / 2024

İlkadım Atletizm Stadı

İlkadım Atletizm Stadı

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Samsun'da yapılan yatırımlar ve yeni yatırım yapılması planlanan alanları yerinde inceledi.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüme yeşil ışık!

Samsun İlkadım ilçesinde mahalle muhtarları ile bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüm kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Samsun İlkadım'da yer alan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı olarak ilan edildi...

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüme tam gaz devam!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, İlkadım'ın Kıran Mahallesi’nde yapımı süren kentsel dönüşüm projesini inceledi.

Samsun İlkadım'da 13.9 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

T.C. Samsun İcra Dairesi, Samsun ili, İlkadım ilçesi, 19 Mayıs Mahallesi, Irmak Caddesi, 7742 ada 4 parselde yer alan akaryakıt istasyonunu 13 milyon 909 bin 915 TL'ye satıyor...

Samsun İlkadım'da kentsel dönüşüme start verildi!

Samsun'un merkez İlkadım ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları için start verildi. Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, TOKİ tarafından yapılan iki ayrı ihaleyi kazanarak şantiyelerini kuran yüklenici firmalar, Kıran Mahallesi'nde çalışmalara başladığı belirtildi.

Avrasya GYO Samsun İlkadım 2 Akaryakıt İstasyonu 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya GYO Samsun İli, Samsun ili İlkadım ilçesi 2 Adet Akaryakıt İstasyonu Yılsonu Değerleme raporunu yayınladı .

Samsun İlkadım Belediyesi'nden 12.5 milyon TL'ye satılık 4 katlı bina!

Samsun İli İlkadım Belediye Başkanlığı tarafından Samsun İli, İlkadım İlçesi, Kılıçdede Mahallesi'nde bulunan 4 katlı bina 12 milyon 500 bin TL'ye kapalı teklif ve açık artırma usulü ile satılacak. Gayrimenkulün ihalesi 18 Aralık 2020 günü gerçekleşecek.

TOKİ Samsun İlkadım 710 konut ihalesi yarın!

Samsun İli İlkadım İlçesi Kıran Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 2.Etap 2. Bölge 710 Konut ile 28 Adet Dükkan İnşaatları Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 24 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Samsun İlkadım'a 1.526 dükkan müjdesi!

Samsun İli, İlkadım İlçesi, Toybelen Küçük Sanayi Sitesi 1526 Adet Dükkan ile 82 Adet Ticari Birim İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 5 Ekim 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Samsun İlkadım Otobüs Terminali'nin kira sözleşmesi 1 yıl daha uzatıldı!

Avrasya GYO'nun aktifinde kayıtlı bulunan Samsun İlkadım Şehirlerarası Otobüs Terminali‘nin kira sözleşmesinin 1 yıl daha uzatılmasına, kira bedelinin değişmeden aylık 500 bin TL olarak devam ettirilmesine karar verildi. 

İlkadım'daki ruhsatsız EVKUR binası mühürlendi!

Samsun'un İlkadım İlçesi Mecidiye Çarşısı girişinde yıkımına başlanan Konak sinemasının yer aldığı alanda inşaatı süren, ruhsatsız EVKUR binası mühürlendi.

Burhan Felek Atletizm Stadı açıldı!

Yenilenme çalışmaları tamamlanan Burhan Felek Stadı'ı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla açıldı…

Burhan Felek Atletizm Stadı kapılarını açıyor!

Yenilenme çalışmaları tamamlanan ve yeniden Türk sporuna kazandırılan Burhan Felek Atletizm Stadı'nın açılışı yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapılacak.

İlkadım Atletizm Stadı Haberi

İlkadım Atletizm Stadı

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Samsun'da yapılan yatırımlar ve yeni yatırım yapılması planlanan alanları yerinde inceledi.


Vali Şahin, ilk olarak Atakum ilçesi Yaşar Doğu Yetiştirme Yurdu yanında, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından yeni yatırım yapılması planlanan alanda incelemelerde bulundu. İncelemeler sonrası Atakum Sosyal Hizmet Merkezi ve Yaşar Doğu Yetiştirme Yurdu'nu ziyaret eden Vali Şahin'e, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Tekin Balcı yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi.


Daha sonra İlkadım ilçesinde Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan ve inşaat çalışmaları devam eden İlkadım Atletizm Stadı'nda incelemelerde bulunan Vali Şahin'e, burada da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt ve inşaat firması yetkilileri tarafından yapılan çalışmalarla ilgili bilgi sunuldu.

Ziyaretlerde Vali...