23 / 05 / 2024

İlkadım Belediyesi hizmet binası

İlkadım Belediyesi hizmet binası

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, ihalesi yapılan Türkiye’nin en büyük gençlik merkezinin temelinin bir ay içinde atılacağını, belediye hizmet binasına da bu yıl içinde başlanacağını söyledi.

Samsun’da bir adet arsa satışı yapılacak! İhale tarihi 7 Kasım!

Samsun ili, İlkadım Belediyesi’ne ait bir adet arsa satışa çıkarıldı. Kapalı teklif usulüyle satılacak arsa için 7 Kasım’da ihale gerçekleştirilecek.

O ilde yaşayanlara müjde! Dar gelirli ailelere bedava olacak! İşte detaylar!

Dar gelirli aileler için belediyeler yardım çalışmalarını sürdürüyor. Samsun’da İlkadım Belediyesi ilde yaşayan dar gelirli ailelere müjdeyi verdi. İşte detaylar!

İlkadım Belediyesi Samsun'da 18 ay taksitle arsa satıyor! Yüzde 25 peşinatla herkes alabilir!

Samsun İli İlkadım Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da 18 ay taksitle arsa satıyor. Söz konusu ihale 11 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası yıkılacak mı?

30 Ekim tarihinde Yunanistan’ın Sisam Adası’nda meydana gelen 6,9 büyüklüğündeki depremde hasar gören İzmir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası'na ilişkin güçlendirme ve yıkım tartışmaları devam ediyor. Mimarlar Odası İzmir Şubesi, konuyla ilgili bir açıklama yayınladı.

Yıldırım Belediyesi kentsel dönüşümde hız kesmiyor!

Yıldırım Belediyesi’nin, ilçenin dönüşümünde model olacak Mevlana Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 7. Etap’ta ihale süreci bitirildi. 

Yuto İnşaat Madencilik Mühendislik Hizmet Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yuto İnşaat Madencilik Mühendislik Hizmet Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri’de   100 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Tosun tarafından kuruldu.

Kandıra Belediyesi hizmet binası inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Belediyesi tarafından Kandıra Belediyesi için inşa edilen hizmet binasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Binanın imalat çalışmaları bitmek üzere. 

Adalar Belediyesi Hizmet Binası depreme dayanaksız mı?

Adalar Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Adalar Belediyesi Hizmet Binası'nın depreme dayanıksız olduğunu belirledi. Yapılan analizler sonrasında İBB'nin Adalar Belediyesi Hizmet Binası'nı yıkması bekleniyor.

Marmaris Belediyesi hizmet binası yıkıldı!

Riskli yapı olduğu gerekçesiyle boşaltılan Marmaris Belediyesi hizmet binasının yıkımı yapıldı.

Bursa Yıldırım Belediyesi'nden tapu işlemlerinde büyük kolaylık! 

Bursa Yıldırım Belediyesi, Yıldırım İlçe Tapu Müdürlüğü ile yeni protokol anlaşması imzalayarak tapu işlemlerinde büyük kolaylık sağlayacak uygulamayı hayata geçirdi. 

Bursa Yıldırım Belediyesi 3 ayda 43 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Bursa Yıldırım Belediyesi'nin ilçe genelinde metruk binalarla mücadelesi devam ediyor. Belediye ekipleri, 2021 yılının ilk 3 ayında ise 43 metruk binayı ortadan kaldırdı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi hizmet binası bitme aşmasında!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, alışveriş merkezi ve otel inşası gibi projelerin yer aldığı çalışmaları inceledi. 

Riskli yapı olduğu tespit edilen Marmaris Belediyesi hizmet binası boşaltıldı!

1970'li senelerin başında otel olarak hayata geçirilen 1990 yılında ise belediye binasına dönüştürülen Marmaris Belediyesi hizmet binası riskli olduğu gerekçesiyle boşaltıldı.

İlkadım Belediyesi hizmet binası Haberi

İlkadım Belediyesi hizmet binası

Komşu iftarlarında her akşam farklı bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Komşu iftarları birlik ve beraberliğin örnek duruşunu sergiliyor” dedi.  İlkadım Belediyesi tarafından düzenlenen komşu iftarlarının ikincisinde Çatalarmut ve Kıran Mahallesi sakinlerini bir araya getirdi. Büyük ilgi gören iftar programına İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’un yanı sıra Ak Parti Milletvekili Fuat Köktaş, Ordu Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Adnan Varol, İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcıları, mahalle muhtarları ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.



TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK GENÇLİK MERKEZİ ÇATALARMUT’A

Çatalarmut Mahallesi’ne Türkiye’nin en büyük gençlik merkezinin yapılacağını söyleyen Başkan Tok, "Geçen sene gençlik merkezinin temellerinin atılacağının sözünü vermiştik. bugün yine buradan sesleniyorum. Gençlik merkezimizin ihalesi geçen hafta yapıldı. Allah izin verirse, bir...