07 / 05 / 2024

ilkadım mega projeler

ilkadım mega projeler

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok yaptığı açıklamada 2019 yılının mega projelerin açılış yılı olacağını söyledi.

Türkiye’nin mega projeleri açılış için gün sayıyor! Bakan tek tek açıkladı: Hangi projelerde sona gelindi?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'ndan mega projeler hakkında son dakika açıklaması geldi. Projeler hayata geçirildiğinde ulaşım üst sıralara taşınacak. 

Nurettin Canikli: Mega projeler olmazsa ilerleme olmaz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Canikli,"Şehirleri geliştirecek ve kalkındıracak olan günlük işlerin yürütülmesiyle ilgili hizmetler değildir büyük projelerdir, mega projelerdir. Mega projeler olmazsa ilerleme olmaz" dedi...

2019, Samsun İlkadım'da mega projelerin yılı olacak!

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok yaptığı açıklamada 2019 yılının mega projelerin açılış yılı olacağını söyledi.

2019 ulaşım yatırımlarının yılı olacak!

Yeni yıla girmemize sayılı günler kala milyonlarca vatandaşın beklediği projeler için de geri sayım başladı. Mega projeler olarak hayatımıza girecek yatırımlar 2019'da önemli yer tutacak.

Cahit Turhan: 2019 mega projeler yılı olacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, 2019’un mega projeler yılı olacağını söyledi. Turhan, Kanal İstanbul, Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli gibi projeleri 2019'da başlatacaklarını açıkladı.

Mega projeler Marmara'nın değerini daha da artıracak!

Marmara'nın kaderini değiştirecek mega projenin bir ayağı olan Kınalı - Tekirdağ -Çanakkale - Balıkesir Otoyolu, geçtiği bölgelere değer katıyor. Yapımının tamamlanmasıyla bölgede değer artışı da hızlanacak. Ekonomist’ten Levent Gökmen Demirciler 31 bölgeyi son beş yıllık verilerle inceledi...

Mega projeler görücüye çıkıyor!

3 katlı Büyük İstanbul Tüneli ve 1915 Çanakkale Köprüsü gibi mega projeler İstanbul’da görücüye çıkacak. Dev projeler ilk kez en kapsamlı şekilde sunulacak. 

Mega projeler uluslararası finansmanla hayata geçirilecek!

Yeni Ekonomi Programı'na (YEP) göre, ihalesi yapılmamış ve ihalesi yapılmış ancak başlanmamış projeler askıya alınacak ve mega-altyapı projeleri doğrudan yabancı yatırım yoluyla, uluslararası finansmanla inşa edilecek.

Mega projeler Türkiye'nin çehresini değiştirdi!

Mega projeler Türkiye'nin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Gayrimenkul yatırımcıları İzmir-İstanbul otoyolu ile Çanakkale Köprüsü'nün kesiştiği Balıkesir için sıraya girdi.

Binali Yıldırım dönemindeki mega projeler!

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nde "Başbakanlık" yürürlükten kaldırıldı. Son başbakan Binali Yıldırım döneminde, dünyadaki 10 büyük projeden 6'sı Türkiye'de gerçekleştirildi.

Mega projeler mega fiyat yaratıyor mu?

TÜİK tarafından açıklanan verilere göre, gayrimenkul sektöründe maliyetler artmaya devam ediyor. Bu artışın önemli bir nedeni olarak da Türkiye'de yapımı devam eden mega projeler gösteriliyor. Peki, Mega projeler mega fiyat yaratıyor mu?

Mega projeler 3 Ekim'de görücüye çıkıyor!

Mega projeler İstanbul'da görücüye çıkıyor. 3. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı 3 Ekim'de başlıyor. 

Melikşah Utku: Mega projeler heyecan veriyor!

2023 hedefleri doğrultusunda yaratılan mega projelerin heyecan yarattığını söyleyen Albaraka Türk Genel Müdürü Utku, “Dünyanın da radarında olan ulaşım, altyapı, enerji ve savunma alanlarındaki mega projelerimizin mali büyüklüğü 130 ülkenin milli gelirini geride bıraktı” dedi

ilkadım mega projeler Haberi

ilkadım mega projeler

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok yaptığı açıklamada 5 seneye yakın bir sürede yapılamaz denilen birçok projeye hayat verdiklerini söyledi. Yeni Şafak gazetesinde yer alan habere göre, AK Parti’li belediyecilik anlayışı ile dur durak demeden çalışmaya devam edeceklerini söyleyen Tok,  2018 yılında birçok başarılı projenin hayat bulduğu İlkadım’da 2019 yılı mega projelerin açılış yılı olacağını belirtti.

Geçtiğimiz süre zarfında İlkadım Gençlik Merkezi, Derebahçe Sosyal Tesisleri, Türk-İslam Sanatları Merkezi, 62 halı saha ve 12 çocuk parkı gibi önemli projeler vatandaşın hizmetine açıldı. 2019'da ise Karadeniz’in en büyük camii ve külliyesi, yeni belediye hizmet binası, Unkapanı Kültür ve Yaşam Merkezi, koşu yolu ve hayat parkuru gibi gelecek 100 yıla hitap edecek dev projelerin açılışları gerçekleştirilecek. İlkadım’da 20 yılda yapılamayanları 5 yıldan kısa bir...