08 / 05 / 2024

İlkay Gündoğan balıkesir AVM projesi

İlkay Gündoğan balıkesir AVM projesi

İngiltere’nin Manchester City takımında orta sahada oynayan Balıkesirli İlkay Gündoğan, Balıkesir’de 2016 yılında aldığı SGK binası yerine AVM ve ofis yapıyor..

Nidapark Gündoğan’da bayram fırsatı! Son üç villa 1 milyon TL indirimle satışta!

Müstakil yaşamın en ayrıcalıklı hali Nidapark Gündoğan'da bayrama özel, son üç villa 1 milyon TL indirimle satılıyor. Nidapark Gündoğan projesi nerede? Nidapark Gündoğan projesi ile ilgili ayrıntılar..

Prof. Dr. Naci Görür bölgeyi yine uyardı! Balıkesir'deki deprem sonrası 7'lik deprem uyarısı!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Balıkesir'de yaşanan son depremden sonra açıklamalar yaptı. Buna göre, Görür tarih vererek geçmişteki depremleri işaret ederek  deprem faaliyetlerinin belirli periyotlar ile tekrarlandığına da dikkat çekerek uyardı.

Gündoğan Makine Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gündoğan Makine Yapı Ve Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Gündoğan ve Erdem Gündoğan ortaklığında kuruldu.

Yazıcı Gündoğan Bodrum'da 1,5 milyon Euro'dan başlayan fiyatlarla 4+1 villa! Eylül'de teslim!

Yazıcı Gündoğan projesi Bodrum'da hayata geçiriliyor. Müstakil villaların yer aldığı projede satış süreci devam ediyor.

Balıkesir Gönen'de 215 adet arazi satılıyor! 8 bin TL'den başlayan fiyatlarla gayrimenkul sahibi olabilirsiniz!

Gönen Belediyesi, Balıkesir ili, Gönen ilçesinde yer alan 215 adet araziyi satıyor. Peki Balıkesir Gönen'de yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Gündoğan Durak kimdir? 

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Gündoğan Durak kimdir? Gündoğan Durak hangi görevlerde bulundu? 

Nidapark Gündoğan konut fiyatları Ekim 2022! 

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tahincioğlu Gayrimenkul'ün Nidapark Gündoğan projesi merakla araştırılıyor. Peki Nidapark Gündoğan konut fiyatları ne kadar? İşte Nidapark Gündoğan fiyat! 

Nidapark Gündoğan nerede? Nidapark Gündoğan fiyat listesi!

Nidapark Gündoğan nerede sorusunun yanıtı ve Nidapark Gündoğan fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Ön satış döneminin başladığı Nidapark Gündoğan projesi nefes kesen Gündoğan manzarasıyla dikkat çekiyor. 

Nidapark Gündoğan'da ön satış dönemi başladı! Bodrum'a Tahincioğlu imzası!

Tahincioğlu Holding'in merakla beklenen Nidapark Gündoğan projesinde ön satışlar başladı. Nidapark Gündoğan projesi nefes kesen Gündoğan manzarasıyla dikkat çekiyor. 

Nidapark Gündoğan ön talep topluyor! Yeni proje! 

Tahincioğlu Holding'in merakla beklenen Nidapark Gündoğan projesinde ön talep süreci başladı. Nidapark Gündoğan projesi için düğmeye basıldı...

İlkay Gündoğan nişanlısı için 10 milyon dolarlık villa alacak! 

Manchester City’de forma giyen İlkay Gündoğan nişanlısıyla evlilik hazırlığına başladı. Yıldız topçu Beverly Hills'tan ev bakıyor.

Balıkesir Gönen'de kiralık ev stoku azaldı!

Türkiye'nin genelinde yaşanılan kiralık ev sorunu Balıkesir Gönen'i etkiledi. İlçe genelinde çok sayıda vatandaş kiralık ev arayışına girerken bölgede neredeyse kiralık ev kalmadı. 

Gündoğan İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğan İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ceren Gül Gümüş tarafından kuruldu.

İlkay Gündoğan balıkesir AVM projesi Haberi

İlkay Gündoğan balıkesir AVM projesi

İngiltere’nin Manchester City takımında orta sahada oynayan Balıkesirli İlkay Gündoğan, Balıkesir’de 2016 yılında aldığı SGK binası yerine yapacağı proje için kolları sıvadı. 

Ünlü futbolcu İlkay’ın yapmayı planladığı proje, tarihi saat kulesi ve Kuva-i Milliye Müzesi yanında olduğu için çizimi Balıkesir Anıtlar Kurulu’na sunuldu. Balıkesir Anıtlar Kurulu ise projeye onay verdi.

13 KATLI OLACAK

AKŞAM'ın ulaştığı proje fotoğraflarına göre inşaat dördü bodrum kat olmak üzere toplamda 13 katlı olarak yükselecek. 3 katı AVM olacak projenin 9 katı da ofis katı olarak değerlendirilecek.

Şubat'ta kurul tarafından onaylanan projenin toplam inşaat alanı 40 bin metrekare olarak belirlendi. 42 dükkan 123 tane de ofisin bulunduğu projeye Balıkesir SGK binasının tamamlanmasının ardından başlanacak. 

28 MİLYONA ALMIŞTI 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılının başlarında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın Hacıilbey Mahallesi’nde bulunan...