17 / 05 / 2024

İlke Turistik Kimin

İlke Turistik Kimin

İlke Turistik Yatırımlar Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Erem Turgut Yücel, Hüseyin Cem Kölemenoğlu, Ebru Gül, Ömer Behbi Karacalar ve Nedrettin Emir Bağ imzasıyla kuruldu.

İlke Turistik Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

İlke Turistik Yatırımlar Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Erem Turgut Yücel, Hüseyin Cem Kölemenoğlu, Ebru Gül, Ömer Behbi Karacalar ve Nedrettin Emir Bağ imzasıyla kuruldu.

Özkar- Özülke İnşaat Bulvar İstanbul projesi!

Özkar- Özülke İnşaat Bulvar İstanbul projesinde fiyatlar 365 bin TL' den başlangıç gösteriyor. Bulvar İstanbul projesinde konut tipleri 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı...

Nihat Zeybekçi: Türkiye doğrudan yatırımcılar için cazip bir ülke!

Ekenomi Bakanı Zeybekçi, Türkiye’nin uluslararası doğrudan yatırımcılar için güvenli bir liman ve cazip bir ülke olmaya devam ettiğini söyledi.yılın ilk yarısında gerçekleşen 6 milyar 763 milyon dolarlık yatırımın bunun kanıtı olduğunu belirtti.

Mobilya sektörünün hedefi ihracatta 10 ülke arasına girmek!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Mobilya Ürünleri Meclis Başkanı Davut Doğan, 2023 yılında, 25 milyar dolar üretim ve 10 milyar dolar dış satıma ulaşıp ihracatta ilk 10 ülke arasına girmeyi hedeflediklerini söyledi.

Sebahattin Öztürk Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği toplantısında!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği aylık olağan toplantısına Antalya Valisi Sebahattin Öztürk katıldı. Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, AKTOB'un Erdal Tontu anısına, düzenlediği yemeğe katıldı.

Borazan adlı turistik yat çürümeye terk edildi!

Üç ağız Mahallesi Alan mevkisinde 3 yıl önce bilenmeyen bir nedenle Alan Koyu'nda yan yatan 16 metre uzunluğundaki 'Borazan' adlı turistik yat, çürümeye terk edildi.

Turistik yat çürüyor!

Demre'de, 3 yıl önce yan yatan 'Borazan' adlı yat, karaya çekilmeyince kısmen battı. Üçağız Mahallesi Alan mevkisinde 16 metre uzunluğundaki 'Borazan' adlı turistik yat çürümeye terk edildi.

Akdeniz'in en hızlı büyüyen ülkesi Yunanistan!

Akdeniz Turistik Otelciler ve işletmeciler Birliği (AKTOB) Ağustos bültenine göre Yunanistan, Akdeniz çanağındaki rakipleri arasında yılın ilk yarısında yüzde 17,07'lik turist artışı ile turizmde en hızlı büyüyen ülke oldu.

Antalya'daki turistik tesis alanlarına 474 milyon lira teklif verildi!

Antalya'da Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB)' ndaki ilk ihale gerçekleştirildi. Antalya'da 2 turistik tesis alanının özelleştirilmesinde 474 milyon lira teklif verildi. İhale için 15 teklif sunuldu.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği spor turizmini destekliyor!

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği spor turizmini destekliyor.12 Yaş Erkekler Tenis Final Grup Müsabakaları dün Alanya Park ve Turgay Soysal Tenis Kulübü Tesisleri'nde başladı. Başkan Burhan Sili başlangıç törenine katıldı.

Turizmde en hızlı büyüyen ülke Yunanistan oldu!

Yunanistan, Akdeniz çanağındaki rakipleri arasında yılın ilk yarısında yüzde 17.07'lik turist artışı ile turizmde en hızlı büyüyen ülke oldu. 2013'ün ilk yarısında 5 milyon 936 bin turist çeken Yunanistan'a bu yıl 6 milyon 949 bin turist geldi.

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Ağustos bültenini açıkladı!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği Ağustos bültenini açıkladı. Buna göre, Türkiye'de kredi kardan ile yapılan turizme yönelik harcama 5 aylık dönemde yüzde 31 artarak 10.4 milyar liraya yükseldi.

Marmaris Turistik Tesisler faaliyet raporunu yayınladı!

Marmaris Turistik Tesisler A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Marmaris Turistik Tesisler 1 Ocak 2014 ve 3 Haziran 2014 tarihli faaliyet raporunu yayınladı.

İlke Turistik Kimin Haberi

İlke Turistik Kimin


İlke Turistik Yatırımlar Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Erem Turgut Yücel, Hüseyin Cem Kölemenoğlu, Ebru Gül, Ömer Behbi Karacalar ve Nedrettin Emir Bağ imzasıyla kuruldu. 


İlke Turistik Yatırımlar Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amacı ve konusu aşağıdaki iş ve işlemleri kapsar: İç ve dış turizme dönük tatil köyleri, otel, motel, apart, motel, kamping, restaurant ve benzeri turistik tesisler satın almak, kurmak, inşa etmek, kiralamak, kiraya vermek ve işletmek.   Şirket yukarıda belirtilen amacını ve konusunu gerçekleştirebilmek için;   Her türlü menkul ve gayrimenkul mal, ayni ve/veya şahsi hak, hizmet, hammadde, mamul veya yarı mamul madde ve malzemeyi, araç, gereç, makine ve tesisleri satın alabilir, inşa ve imal edebilir, kiralayabilir, ithal ve sair yollardan temin edebilir, işletebilir, işlettirebilir,...