05 / 05 / 2024

İlker Aycı türkiye yatırımları

İlker Aycı türkiye yatırımları

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı ve Dünya Yatırım Ajansları Birliği (WAIPA) Başkanı İlker Aycı, Türkiye'nin bir "yatırım adası" olarak yeni dönemde de cazibesini devam ettireceğini söyledi.

Türkiye’nin en zengin 10 ismi belli oldu! 

Forbes 500 Türkiye’de 2024 yılının en zengin isimlerini açıkladı. Listenin zirvesine 5.2 milyar dolarlık servetiyle Murat Ülker yerleşti...

Türkiye’nin en zengin 10 ismi belli oldu: Zirvede 5.3 milyar dolar ile İbrahim Erdemoğlu var! 

ABD merkezli dergi Forbes’in yayınladığı listeye göre Türkiye’nin en zengin 10 ismi belli oldu. Listeye göre Murat Ülker birinciliğini İbrahim Erdemoğlu'na devretti. Erdemoğlu'nun serveti 5.3 milyar dolar...

Türkiye’nin en zengin ismi değişti! Murat Ülker yıllardır süren birinciliğini o isme kaptırdı!

Dünyaca ünlü iş dünyası dergisi Forbes’ın yayımladığı Milyarderler Listesi'nde bu yıl Türkiye'den de 26 isim yer alırken, en zengin isim ise Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu oldu.

Borsa İstanbul’dan Coca Cola, Ülker ve Türkiye Sigorta kararı

BİST, VİOP'ta işlem görmekte olan Ülker, Coca Cola İçecek, İş Finansal Kiralama, Alkim Kimya ve Türkiye Sigorta pay vadeli işlem sözleşmelerinde yeni vade aylarının işleme açılmaması yönünde karar verildi. Öte yandan BIST 100 endeksi toplam işlemleri hacmi 72,5 milyar lira seviyesinde gerçekleşti.

Türkiye'nin en zengin 10 ismi belli oldu! İşte milyarderler listesindeki en zengin 10 Türk...

Forbes Dergisi tarafından açıklanana göre, Türkiye'deki dolar milyarderi sayısının 27'den 24'e düştüğü belirlendi. En zengin Türk listesinin zirvesinde ise Murat Ülker bulunuyor.

Türkiye, en çok milyoner göçü veren 3. ülke oldu!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Türkiye'nin milyonerlerini ve göç eden milyonerleri kaleme aldı.

Türkiye'nin dolandırıcılık tarihi!

Türkiye’de dolandırıcılık denildiğinde akla gelen belli isimler bulunuyor. O isimlerden kimi Galata Kulesi’nin kimi de olmayan ineklerin satışını yaptı. Başbakanı dolandıran, çaycıyken banker olan bile oldu. İşte Türkiye’nin dolandırıcılık tarihine ismini yazdıranlar... 

Dünyanın ve Türkiye'nin en zenginleri kimler?

Dünyanın ve Türkiye'nin en zenginleri listesi açıklandı. Dünyada Jeff Bezos 177 milyar dolarlık servetiyle ilk sırada oldu Türkiye'de ise Murat Ülker 6,3 milyar dolarla zirve yer aldı. Türkiye'de dolar milyarderi sayısı son bir yılda 4 artışla 27'ye çıktı.

Türkiye Varlık Fonu için neden yabancı yönetici aranıyor?

Türkiye Varlık Fonu’nun yabancı yönetici transferine yönelik haberler gündemde. 32 milyar liralık ve 200 milyar dolara ulaşması beklenen Türkiye Varlık Fonu’nun yönetimi için Türk yönetici yok mu? İşte Dünya Gazetesi Köşe yazarı Kerim Ülker'in yazısı...

Türkiye'ye yatırımda algı oyunu tutmadı!

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, Türkiye'ye yatırımda güvenilmesi gerektiğini belirtti. Ülker, "6 yabancı ortağımızla Türkiye’ye 1 milyar TL reel yatırım yaptık" dedi.

Ülker, Türkiye’de 5 milyar liralık yatırım yapacak!

Dünyada bisküvi ve çikolata satışlarını 2021’e kadar iki katına çıkarmayı hedefleyen Ülker, bu sürede Türkiye’de 5 milyar liralık yatırım yapacak.

Türkiye İMSAD Kentsel Tasarım Kalite Ödülü Gaziemir'in!

Türkiye İMSAD “Kentsel Tasarımda Kalite Ödülü”nü Gaziemir Aktepe ve Emrez Mahalleleri Kentsel Dönüşüm Alanı Kentsel Tasarım ve Mimari Fikir Projesi ile projenin mimarları Büşra Al, İlker İğdeli ve Berrin Özdemir ile İzmir Büyükşehir Belediyesi kazandı.

Türkiye'de verimsiz radyatör mü kullanılıyor?

Risa Radyatör Genel Müdürü İlker Mülayim, Türkiye'nin verimsiz radyatör kullandığını belirtti. Türkiye’de sadece kısa vadeli maliyet farkını gözeterek saç radyatörlerin kullanıldığını ekledi.

İlker Aycı türkiye yatırımları Haberi

İlker Aycı türkiye yatırımları

Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı ve Dünya Yatırım Ajansları Birliği (WAIPA) Başkanı İlker Aycı, Türkiye'nin bir "yatırım adası" olarak yeni dönemde de cazibesini devam ettireceğini söyledi.


Aycı, Türkiye'ye yapılan uluslararası yatırımları ve Başbakanlık Yatırım Ajansı'nın faaliyetlerini AA muhabirine değerlendirdi.


Türkiye'ye yapılan uluslararası doğrudan yatırımların geçen yılın 10 ayında, önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 6,4 artarak 10,05 milyar dolara ulaştığını ifade eden Aycı, şöyle konuştu:


"Madencilik sektörü yatırımları aynı dönemde neredeyse iki katı artış göstererek 250 milyon dolardan 446 milyon dolara yükselmiştir. Ajansımız, gerçekleştirdiği tanıtım faaliyetleri ile bir ağ oluşturarak madencilikte öne çıkan ülkelerin dikkatlerini ülkemizdeki rezervlerin ortaya çıkarılmasına ve yeni projelere çekmeyi ve bu sayede madencilik üretimini ve dolayısıyla sanayi üretimini sürdürülebilir şekilde artırmayı hedeflemektedir. Yapılan tanıtım ve...