21 / 05 / 2024

İlker Dibekoğlu

İlker Dibekoğlu

Realty Consultıng Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi, İlker Dibekoğlu Müdürlüğü 'nde 10 bin TL sermaye ile 17 Eylül 'de Şişli, Cumhuriyet Caddesi 'nde kuruldu.

Türkiye’nin en zengin 10 ismi belli oldu: Zirvede 5.3 milyar dolar ile İbrahim Erdemoğlu var! 

ABD merkezli dergi Forbes’in yayınladığı listeye göre Türkiye’nin en zengin 10 ismi belli oldu. Listeye göre Murat Ülker birinciliğini İbrahim Erdemoğlu'na devretti. Erdemoğlu'nun serveti 5.3 milyar dolar...

Sıla Gençoğlu-İlker Kaleli Datça'dan ev kiraladı! 

Bir süredir aşk yaşadıkları iddia edilen Sıla Gençoğlu ve İlker Kaleli'nin ev kiraladığı ortaya çıktı. Çift kiraladıkları evde görüntülendi. 

İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu evlerini ayırdı!

Üç buçuk yıldır ilişki yaşayan Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli evlerini ayırdı. Ünlü çiftin, Kaleli’nin tükenmişlik sendromu yaşadığı için ayrıldığı söyleniyor.

Paradoks Alarm Otomasyon İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Paradoks Alarm Otomasyon İnşaat Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile İlker Hekimoğlu tarafından kuruldu.

Irma kasırgası, Miami'den ev alan beyaz Türkleri vurdu!

Milyonları karanlığa gömen Irma kasırgası, Miami'den ev alan beyaz Türkleri vurdu. Miami'de yaşayan İlker İnanoğlu ile Florida'da yaşayan Ceyda Ateş Instagram hesaplarından dehşet dolu anları paylaştı..

Cds Kentsel Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Cds Kentsel Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 10 bin TL sermaye bedeli ile İlker Eroğlu ve Nurhak İnan Karaçay ortaklığında kuruldu.

Zeynep Mutlu ile İlker İnanoğlu evlerini ayırdı!

Aralık 2013'te Miami'de sessiz sedasız evlenen İlker İnanoğlu ile Zeynep Mutlu İnanoğlu çifti, evlerini ayırdı ve boşanma kararı aldı.

Ömür Proje İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ömür Proje İnşaat Anonim Şirketi, Yasin Garipkuş Yönetim Kurulu Başkanlığı, Mustafa Garipkuş ile Selçuk Dibekoğlu Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 150 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Bahçelievler'de kuruldu.

Naim Gençoğlu: Gayrimenkul yatırımlarımız sürecek!

Gençoğlu Grubu, Ülker Grubu ile Boyner Grubu'na ait Star City Outlet'i 240 milyon TL'ye satın alarak öne çıktı. Gençoğlu Grubu Eş Başkanı Naim Gençoğlu gayrimenkul yatırımı yapmaya devam edeceklerini söyledi.

My Newwork Ağaoğlu projesinde metrekare birim fiyatı 6 bin 40 dolara!

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Ataşehir'de yükseliyor. Teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanan My Newwork projesi lokasyon olarak My Prestige ile Fenerbahçe Ülker Sports Arena projelerine yakın bir alanda yer alıyor.

My Newwork Ağaoğlu projesinde metrekaresi KDV dahil 6 bin 40 dolara!

My Newwork projesi Ağaoğlu İnşaat tarafından İstanbul Ataşehir'de hayata geçiriliyor. Fenerbahçe Ülker Sports Arena ve My Prestige projelerine yakın bir konumda bulunan projede teslimlerin 2016'da teslim edilmesi öngörülüyor.

Realty Consultıng Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Realty Consultıng Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi, İlker Dibekoğlu Müdürlüğü 'nde 10 bin TL sermaye ile 17 Eylül 'de Şişli, Cumhuriyet Caddesi 'nde kuruldu.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nun ismi değişti!

Fenerbahçe'nin Yıldız Holding ile yaptığı sponsorluk anlaşması sonrası stadının yeni ismi belli oldu. Sarı lacivertlilerin stadyumu bundan sonra Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi olarak anılacak.

İlker Dibekoğlu Haberi

İlker Dibekoğlu

Realty Consultıng Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi, İlker Dibekoğlu Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 17 Eylül'de Şişli, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu.


Realty Consultıng Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi  adres: Şişli, Cumhuriyet Caddesi, Hilton İstanbul Oteli İçi 50...